Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika termitek99

termitek99

#6511568 Napisano: 20.07.2018 17:04:15 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

asiatko napisał(a):

te piłki z fortisa adidas telstar DQ1417 to po ile mniej wiecej chodzą? próbuje wygooglać konkretną z nich ale ceny tak rózne że szok

Nie dużo niestety - widziałam na allegro po 30 zł.  emotka

Najgorsze że umieścili na nich logo Coca-Coli. emotka

One nie są drogie, cena regulaminowa była 69.  Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6511311 Napisano: 19.07.2018 19:02:26 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

te piłki z fortisa adidas telstar DQ1417 to po ile mniej wiecej chodzą? próbuje wygooglać konkretną z nich ale ceny tak rózne że szok

W regulaminie chyba było 60 zł ? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6511067 Napisano: 19.07.2018 10:11:08 w SZUKAM....
omuzu napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, co dziś wozi kurier DPD (widziałam wpis o Jordan, ale ja tam nie brałam udziału). 

Do mnie DPD dziś wiezie z loterii  "Kibicuj z LAY'S"   wygraną koszulkę.

Piłka coca cola Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

termitek99

#6510723 Napisano: 18.07.2018 12:53:17 w Winiary
ela napisał(a):

termitek99 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Czy oni mówią za jaki dzien wygrana lazybag?-ja wysłałam zgloszenie 4 lipca i 11 lipca i dzisiaj do mnie dzoniła kobieta ale albo ne usłyszałam za jaki dzien albo nie mówila i  ie wiem który paragon odesłac  dzonili kolo 13

Ja wysyłam oba, też tak miałem

też mam taki problem  który paragon odesłać .
W sumie mogę podesłać oba ale jak wygram w następnym etapie albo jak zadzwonią z fotelem ?  to co im wtedy odeślę ?

Już będą mieli paragon Wyświetl w wątku >>
1 ela 0

termitek99

#6510386 Napisano: 17.07.2018 16:48:07 w Winiary
ksantypa napisał(a):

Czy oni mówią za jaki dzien wygrana lazybag?-ja wysłałam zgloszenie 4 lipca i 11 lipca i dzisiaj do mnie dzoniła kobieta ale albo ne usłyszałam za jaki dzien albo nie mówila i  ie wiem który paragon odesłac  dzonili kolo 13

Ja wysyłam oba, też tak miałem Wyświetl w wątku >>
1 ksantypa 0

termitek99

#6509692 Napisano: 16.07.2018 08:04:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  
Na szczęście nie są wysyłane na nasz koszt . Ja mam od I etapu .
Niektórych to nawet lepiej nie czytać 

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Ale może to czysty zbieg okoliczności z tym nawiązaniem do Twojego smsa konkursowego, bo tam w tych erotycznych liniach i serwisach tarota, to jakis automat odpowiada.

Jeżeli piszesz hasło zagrzewające naszych , a ktoś Ci odpisuje , że nasi już  w domu - to nie jest automat. A potem 3 sms dziennie z syfem, którego lepiej nie czytać ,  z różnych nr - to już automat.

Na dzień dobry pisał człowiek. Nie tylko do mnie. Nawiązywał do treści odpowiedzi konkursowej. Niestety nieuprawnione osoby uzyskały dostęp do naszych zgłoszeń. Na drugi dzień zaczął działać automat z podpisem, chetne24. Firma ta należy do Teleaudio. Przez miesiąc wysłali około 100 smsów i zdjęć. Ale tylko pierwsze 2-3 wiadomości były pisane przez człowieka. Uważam to za skandal, złamali przepisy RODO i wszelkie normy społeczne. Tych smsów nie idzie tutaj zacytować. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6509329 Napisano: 14.07.2018 09:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Od godziny 16 przestały u mnie przychodzić wiadomości od panienek z Teleaudio. Czy ktoś jeszcze dostaje? Czy u Was też skasowali już subskrypcję na te seksreklamy?

Chyba naprawili, bo cisza jak makiem zasiał. Czy ktoś jeszcze dostaje te seks-wiadomości? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6509237 Napisano: 13.07.2018 20:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Ha ha ha

Od godziny 16 przestały u mnie przychodzić wiadomości od panienek z Teleaudio. Czy ktoś jeszcze dostaje? Czy u Was też skasowali już subskrypcję na te seksreklamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6508989 Napisano: 13.07.2018 08:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
1 klara1 0

termitek99

#6508716 Napisano: 12.07.2018 13:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia. Większości wiadomości nie da się zacytować. Chyba trzeba zgłosić to do UKE, bo na seksreklamy nie wyrażaliśmy zgody. Wyświetl w wątku >>

termitek99

#6507531 Napisano: 09.07.2018 17:24:36 w Smolar
Co z Groszkiem, przelewy po 100 zł od Smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6507248 Napisano: 08.07.2018 19:01:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

luckymen napisał(a):

norweska20 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy z konkursu "TYSKIE I KIBICE TO”
chodzi o konkurs Tyskie 8 piw kupione w Tesco
czy przychodzi Wam sms potwierdzający
ja wysłałam na nr 71866 z prefikem TYSKIE I KIBICE TO i nic nie przychodzi!!!!! a Wam przychodzi potwierdzenie????

przychodził ....i zaraz kolejny aby odpisać tyskie zgoda

Niekoniecznie, mnie ktoś postanowił uświadomić w jakim zakłamanym świece żyję emotka

A to właśnie sms z serwisu chat chetne24. Na następny dzień zaczniesz dostawać seksreklamy i zdjęcia dziewczyn. Coś nawala w Teleaudio, że robią automatycznie subskrypcję na te g...

Zgadza się, były już sms-y, że zacytować mogę jedynie chyba "usta", bo reszta się nie nadaje na to forum

Winę ponosi Teleaudio, właściciel serwisu chetne24.pl . Te smsy są nie na miejscu, nie nadają się nawet
do cytowania i przychodzą już z różnych numerów sms. Pewnie wiele osób nawet nie wie, że ta subskrypcja powstała właśnie po wzięciu udziału w konkursie Tyskie w Tesco. Nie wiem jak wyłączyć to g... Wyświetl w wątku >>
1 luckymen 0

termitek99

#6507136 Napisano: 08.07.2018 12:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

norweska20 napisał(a):

violka88 napisał(a):

ja wysłałam na nr 71866 z prefikem TYSKIE I KIBICE TO i nic nie przychodzi!!!!! a Wam przychodzi potwierdzenie????

przychodził ....i zaraz kolejny aby odpisać tyskie zgoda

Niekoniecznie, mnie ktoś postanowił uświadomić w jakim zakłamanym świece żyję emotka

A to właśnie sms z serwisu chat chetne24. Na następny dzień zaczniesz dostawać seksreklamy i zdjęcia dziewczyn. Coś nawala w Teleaudio, że robią automatycznie subskrypcję na te g... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6507135 Napisano: 08.07.2018 12:36:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

termitek99 napisał(a):

violka88 napisał(a):

U mnie było potwierdzenie, ale za kilka minut zaczęła się subskrypcja seksreklam. Teraz dostaję 3 dziennie, nawet zdjęcia. Z konta nic nie schodzi, sprawdzałem.

Tez tak mam bo wysłałam bez prefiksu.  
Dodałam nr do spamu ,  nie wiem.jak te ku.wy wyłączyć , żeby sobie nie namieszać w konkursach  emotka

Ja wysłałem z prawidłowym prefiksem, a mimo to takie g.. mi przysyłają teraz. Numer jest obsługiwany przez Teleaudio i podobnie ten serwis chetne24. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6507056 Napisano: 08.07.2018 08:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

U mnie było potwierdzenie, ale za kilka minut zaczęła się subskrypcja seksreklam. Teraz dostaję 3 dziennie, nawet zdjęcia. Z konta nic nie schodzi, sprawdzałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6506139 Napisano: 05.07.2018 11:16:12 w Czy informują/ informowali?
Czy Danio dwie warstwy w Intermarche już było rozwiązane? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6505726 Napisano: 04.07.2018 12:02:10 w Winiary
A rowery już były, czy tylko huśtawki? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6505147 Napisano: 03.07.2018 10:18:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
slavek napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

mczarna napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Loteria lato jest przygoda FA ręcznik i materac (mail sprzed chwili)

Mam i ja

Ja również będę leżeć i pływać. emotka  

i ja i ja emotka oby tylko przysłali przed wyjazdem nad morze emotka

Też mam. A czy to zgłoszenie bierze dalej udział w loterii o nagrody główne? Wyświetl w wątku >>

termitek99

#6504621 Napisano: 01.07.2018 14:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Dlaczego po wzięciu udziału w konkursie Tyskie w Tesco, przychodzą seksreklamy z chętne24? Po kilku minutach od zgłoszenia w konkursie zacząłem dostawać seks-smsy emotka

a dobry prefix wysłałeś?

Tak, było potwierdzenie z Tyskiego, a za parę minut sekswiadomości Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6504602 Napisano: 01.07.2018 13:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlaczego po wzięciu udziału w konkursie Tyskie w Tesco, przychodzą seksreklamy z chętne24? Po kilku minutach od zgłoszenia w konkursie zacząłem dostawać seks-smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0