Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo i nie wiem, o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrody w konkursie Farmona – „Na zdrowej stopie” będzie można odbierać od 17.08.2009 r. Za opóźnienie bardzo przepraszamy.
Pozdrawiamy serdecznie,
Redakcja Rossnet.pl
Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic !!! A tak marzyłam o tej prenumeracie ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no daj spokój, pewnie jego obecna sprawdza mu sms-y i nie pozwoliła mu się do ciebie odzywać z groźbą rozstania, więc daj sobie spokój.
A mnie wkurza jakieś idiotyczne przeziębienie, które nie wiem skąd się wzięło. Przecież noszę ciepłe majtki Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolakal - nie ma co się denerwować. Ich nieznajomość tego, co dzieje się w sklepie świadczy, że powinny się dalej dokształcać. Trzeba je postressować trochę(no jak to, nie wie Pani?, proszę zawołać kierowniczkę, na pewno Pani dowie się, jak traktować klientów, itp.) Zero nerwów, to TY wygrałaś i masz prawo do odebrania wygranej. A jak jedna z drugą nie wie o co chodzi trzeba głośno mówić. Na pewno 5 z 10 klientek w kolejce zainteresuje się problemem, a kasjerka spali buraka !!!!
Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chłop znowu jutro wyjeżdża na 2 dni.
Co za pechowy tydzień się zaczyna!!!!! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 maja kupiłam dziecku rowerek. Tego samego dnia wpłaciłam pieniądze i napisałam, że chcę czerwony. Do dzisiaj nie przyszedł, więc napisałam maila. Pani odpisała, że trzeba było wysłać formularz dostawy. A skąd ja miałam to wiedzieć??? Zostały jej tylko zielone i niebieskie kolory !!
A niedawno znowu wystawiła na aukcji 73 rowerki w tym czerwone. Wkurza mnie to Allegro i ci sprzedający !
Napisała, że zwróci kasę.
No i co, a dziecko nie ma rowerka ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisali to niedawno czy już było od początku ? To mi komplikuje sprawę. Jak tu wygrać >? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy gra High School Musical 3: Senior Year miała swoją premierę w Polsce?
14 lutego 2009
21 lutego 2009
26 lutego 2009
za chiny nie mogę znaleźć na google. Tam są inne daty ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona: Cześć!!!
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz, żebym poszła?
On: Nie! Co ci przyszło do głowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak...
Ona: Kochanie...
Siedem lat po ślubie: czytajcie od dołu w górę he he Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz to można wygrać - albo i nie jak nie trafisz w pełną. W regulaminie nic nie pisali, że grać można raz (w jakimś poprzednim konku tak było). Wyświetl w wątku >>