Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, nieważny, byle tylko zdążyć ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ważny jest dla Pana/Pani komfort korzystania z muszli klozetowej? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- nic nie rozumiem na nowym forum, żeby tu dotrzeć potrzebowałam paru minut
- tak mnie to osłabiło, że nie chce mi się dalej działać, dodawać, itp,.
- odnosi do pierwszej strony, a nie do najnowszej
żal Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mistrzowie...zy-przepis-na-ciasto Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...udzie-sa-niesamowici Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.youtub.../watch?v=J58L_bEdqS8 Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<-- Invalid QueryString Supplied --> <BR>Survey Name is null <BR>
Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Poznaniu jest taki plac Cyryla Ratajskiego - znany kiedyś z obecności dziewczyn drugiej jakości.
I ja tam codziennie z pracy przejeżdżałam tramwajem i patrzyłam. Tam była księgarnia i w witrynach, na tych kaflach siedziały sobie te panie. Ubrane w mini i skąpe gacie. Najbardziej mi żal było, jak była zima, a one na tych kaflach siedziały.
No i mąż ciągle mi wypomina, że niektóre to takie gorace... Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Merkana, a niech no Cię zaprosi do restauracji i pokaże, jak podawać obiady, ze trzy razy obróćcie, bo powiedz mu, że musisz się nauczyć perfekcyjnie, oczywiście on płaci...,
a potem co za problem zielska nakłaść na talerz dla ozdoby, będzie miał urozmaicenie
a mój to się nawet cieszy, jak codziennie obiady robię i wpyla aż miło,
ale co do innych rzeczy, to narzeka : inne to w stringach po domu chodzą, a tobie ciągle zimno!
:)
Ale ogromnie mnie wkurzyła firma KrakVet - kupiłam karmę dla kotów na Allegro, pieniądze wczoraj przelane, dziś dzwonią, że nie ma karmy na stanie, będzie w poniedziałek . No k.. a czym ja mam koty nakarmić w weekend? Gdyby mieli i wysłali dzisiaj toby kociska jutro miały.
Przed zakupem czytałam przeróżne fora na temat zdrowej karmy i firm. Tyle się naczytałam dobrego na temat KrakVet, że nie miałam wątpliwości - a tu teraz czytam negatywy - i wszyscy piszą to, co ja!
Mój ogromny błąd, że zaufałam - kupiłam, zapłaciłam i teraz wk... siedzę i się wściekam ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699