Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jaanonimka
Postów 783
Data rejestracji 24.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja slalam o 9;) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Czy myslicie ze tamte kupony tez sa wazne? bo ja juz sobe wydrukowalam i nie wiem czy zmienili termin calkiem czy po prostu bedzie 2 tura? Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzis poszlam odebrac spray i nagrody nei bylo ;/ pani powiedziala. ze jeszcze nie dostali;( Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie o to samo chcialam zapytac??? odbieral ktos? bo mialy byc od 23 . tylko ze ja zadngo @ na razienie dostalam to nie weim czy juz isc?
pw Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przynajmniej ja tak zrozumialam ze poprzez ten kod 'rezerwuje' sie jakby zestaw dla siebie i mozna wybrac w dowolnym terminie do 15 marca.
i to niezaleznie czy miasto jest czy juz nie ma na liscie. jak sie ma kod to probki powinno sie dostac.
no ale widze, po tym co tu czytam, ze chyba jednak nie koniecznie mam racje
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko to nie w wawie a w krakowie;) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otoz to
jedni sa cwani a inni zazdrosni i sie czepiaja
a w temacie odebrane 3 zestawy na florianskiej:) bez problemu:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
priv Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znaczy juz dzis:)
ja czekam z niecierpliwoscia na nie
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja z drugiego etapu juz w sobote odebralam, zreszta na stonie bylo ze od 13 mozna odbierac:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pani zazyczyla sobie upowaznienia na druga paczke, ale mialam po przeczytaniu forum, sie zabezpieczylam;)) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez to samo bylo wczoraj oprocz palmolive man zamiast tego byla kostka dove, super nagroda:))
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do konk swiatecznego to pani powiedziala ze nagrody juz sa ale na razie nie wyda, zebym przyszla 13;/
no to przyjde ciekawe co to bedzie
aha @ zadnych nie dostalam o wygranej a to bede odbierac nagrody z 2 etapu:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatni
a czy ktos wie, czy jesli nie wygralo sie w poprzednim etapie to teraz mozna wyslac na to samo konto? Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 783
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje wszystkim za pomoc:) Wyświetl w wątku >>