Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jaanonimka
Postów 777
Data rejestracji 24.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre, dobre
gratulacje
to teraz czesciej meza dopuszczaj do konkursow Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to zdolna bestia z tego meza
zapytaj jak gral, o ile pamieta takie rzeczy
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaglosowane Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda w konkursie Kobieta Skarbu – „Dobry czas na dziecko” będzie czekała w wybranym przez Panią sklepie w terminie 4.06.2009 – 20.06.2009. Nagroda przepadnie, jeżeli nie zostanie odebrana w wyznaczonym czasie. Chcąc ją odebrać należy wylegitymować się dowodem osobistym.
Mamy nadzieję, że będzie Pani zadowolona z nagrody. Zachęcamy także do udziału w kolejnych konkursach z cyklu Kobieta Skarbu.
Pozdrawiamy serdecznie.
Redakcja Rossnet.pl
\
nareszcie Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre pytanie Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ja juz sie doczekac nei moge, wydaje mi sie ze juz dluzooooo czasu minelo od zakonczenia konkursu Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez zaglosowalam, powodzenia:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o dzieki:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mogliby juz w koncu te @ o dziecku wyslac, tzn z kobiety skarbu Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nic nie dostalam, tez czekam
... z niecierpliwoscia Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nic:(
nie udalo mi sie
a tak sie staralam i w opisowych i sms. ile kasy natracilam na te sms to az wstyd sie przyznac.
i nic, a tak marzylam o pieknym, duzym bukiecie doreczonym do szpitala Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troche bym sie wsciekla gdybym byla na liscie apotem znikla, napiszcie do redakcji o co chodzi?
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie na lirene i colgate nie bylo i nie ma a na tutti bylam i jestem na szczescie, uff:)
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos w to za bardzo nie wierze
chociaz...... cuda sie zdarzaja... Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nagroda fajna tam byla, z tego co pamietam za 170zl a w kobiecie skarbu jest za 150, wg regulaminu
wiec ja czekam na odbior zest. w k.s.:) Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe jak tam grac zeby bylo skutecznie ja o 13 probuje o nivea zagrac Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane