Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jaanonimka
Postów 777
Data rejestracji 24.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:( Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, faktycznie bylo ale mialam zaleglosci, bo tyle stron naprodukowalo sie od wczoraj:)
jak dla mnie te zestawy b. fajne sa i chyba sa warte 150zl
a to ze jest naklejka prezent czy tester to mi wcale nie przeszkadza
szkoda tylko , ze w tym zestawie ze skarbu nie dali raz jeszcze tego wiosiorka 'cudnego' z sercem;) mojej mlodszej siostrze bardzo sie podobal ostatnio, no ale sie zerwal juz Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szampn pantene 75 ml
zestaw dove zel zólty + balsam
pilka i
saszetka przecikow molom:)
fajny ten zestawik, a procz tego odebralam w koncu nagrode ze skarby (konk. o dziecku) nagroda taka jak tu dziewczyny pisaly: kosmetyki z rozowym szaliczkiem jak dla mnie super wygrana Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pv Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w jakim formacie ma byc ta data?? rr-mm-dd??
bo ja tak wpisuje i nie dziala:( Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale wlasnie u mnie robie zapisz zmiany to wyskakuje drugie okienko:
Wybierz swoje zdjęcie
Dozwolone pliki: GIF JPG PNG. Maksymalny rozmiar: 5MB. Minimalne wymiary zdjęcia to 80x60 px.
a potem Nie wybrano żadnego pliku!
no bo ja nie chce tam zadnego zdjecia dodawac, grrrr czy bez zdjecia nie mozna daty zmienic??
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mam zmienic date urodzenia?? tzn dodac? bo wchodze w moj profil zmieniam ,daje zapisz zmiany a tam mi wychodzi okienko z jakms dodawaniem zdjec a data ur. sie nie zmienia:( Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiu fiu Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja mam nadzieje, ze do poniedzialku beda, bo w likend wyjezszam a dzis nie wiem czy zdaze:( Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos sie 2x napisalo niepotrzebnie
w kazdym razie mam pytac, a po drodze mam to moge pytac, pojde w przyszlym tygodniu Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem kiedy, kobitka powiedziala, zeby pytac
jakas tam nagroda przyszla z tego konkursu juz pare dni temu ale nie na mnie akurat, tylko inne nazwisko. mojej paczki nei bylo:(
nie wiem kiedy, kobitka powiedziala, zeby pytac
Wyświetl w wątku >>
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaanonimka
Postów 777
Punkty karne 0
Konkursy dodane