Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj... mnie też
palma na dworze, ponad 20 stopni - a mi cieknie z nosa, mam gorączkę i wszystko mnie boli
nie ma to jak przeziębić się w taką pogodę Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pierdzele grancias ale masz problemy, prawie każdy robi wałki w konkach klikanych - to są konki dla osób wytrwałych, mający dużo wolnego czasu, @, czy zmienne IP
a jak organizatorzy nie reagują na @ tych uczciwie klikających to dają przyzwolenie na przekręty - proste i logiczne
Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy wpisać nick w przeszukaj forum i wyświetlą Ci się posty osoby której szukasz Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to i ja się dołączę do tych narzekań - już mi się literki powoli pierdzielą Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo zaraz padne
fish1976 pozdro - gratki wygranych (a tak poza tym fish jest kobietką)
też mnie to kiedyś wkurzało, ale dałam sobie siana z konkami tego typu, bo nie ma szans ze zmiennym IP - teraz mnie to bawi
morał z tego wszystkiego taki, ze trzeba zmienić neta na taki który ma znienne IP i też bedziesz wygrywał/a w takich konkach
a wkurzył mnie mój królik, który buchnął mi ostatnie ciastko ze stołu i teraz się zajada Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja, dzwonie i dzwonie i nie odbierasz Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle dobrze, że za mną były tylko 2 osoby i nie musiałam tam stać jak ciołek
ale ciśnienie mi podniosła Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo już po mydełkach Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w @ powinien być razem z hasłem Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podjada mi ciasta i spija browaki wychowałam pijaka Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to wkurza mnie mój królik, któremu się chyba zdaję, że jest kotem, skacze mi po meblach i je rysuje pazurkami Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie wszystko śmiga Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, że niektórzy ludzie za bardzo interesują się tym, kto ile wygrywa Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do zakładania 20 tematów i 50 wątków - to po co? wystarczy mi jeden - wkurza mnie Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szlag mnie trafia jak czytam takie coś
gó**o to powinno kogokolwiek interesować ile kto wygrał i co z tym zrobi - umie, to wygrywa - proste i logiczne
Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie również... - bo nie mam już kodów Wyświetl w wątku >>
samantha22
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane