Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mariwanna

mariwanna

#4284001 Napisano: 12.04.2011 11:35:19 w Inne mniejsze markety
ale w regulaminie maja interesujący zapis odnośnie reklamacji
16. Wszelkie reklamacje związane z przeprowadzeniem niniejszej akcji należy zgłaszać pisemnie listem poleconym na adres organizatora, nie dłużej niż w terminie 30 dni od daty zakończenia akcji. Reklamacja będzie rozpatrywana w terminie 30 dni od dnia jej otrzymania. O decyzji dotyczącej reklamacji uczestnik zostanie poinformowany pisemnie na podany przez siebie adres. Decyzja organizatora w przedmiocie rozstrzygnięcia reklamacji jest ostateczna i wiążąca.
to biały stół - w tym przypadku data zakończenia akcji była 19.12.2010... a kompletnych wyników nie ma do dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4283986 Napisano: 12.04.2011 11:30:15 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Zastanawiam się po co oni dodają sobie pracy emotka Zamiast wziąć się do roboty i rozwiązywać wszystko po kolei to stwarzają takie problemy i zawsze wszystko zostawiają na ostatnią chwilę emotka a później wychodzą takie kwiatki emotka

Przecież oni robią to celowo, jak nic chcą wyeliminować stalych graczy, tylko chyba nie zdają sobie sprawy z tego tylko kilka procent osób biorących udział w konkursach to przypadkowe osoby. Zauważcie też że im więcej my się burzymy tym bardziej chore zasady oni wprowadzają. Chore jest, że człowiek dostaje smsa i nawet nie wie czy wygrał a jeśli już to co, mugol przy tym wymięka więc przestaje ich powoli rozumieć

A jak wytłumaczyć sprawę mariwanny? Ona nigdy nie wygrała u nich, odesłała wszystko, a i tak później była rezerwa z jej miasta...

taaak, moja sprawa to pewnie się nadaje tylko do wróżki emotka pani wie, o czym ja mówię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4283976 Napisano: 12.04.2011 11:26:46 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

napiszcie proszę w jaki sposób napisaliście do P&g skarge czy listownie czy e-mailowo, zamierzam poruszyć ten temat!

pisałam mailowo na adresy ze strony i vizir i p&g - brak odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4283936 Napisano: 12.04.2011 11:15:13 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

i ostatnio coraz wiecej konkursow robi,moze jakis wiekszy odzew do p&g cos da

kiedyś taki odzew ws konkursu z suszarkami always przyniósł skutki... piszmy!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4283922 Napisano: 12.04.2011 11:07:25 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

kimolotek napisał(a):

Ludzie mam pytanie na temat konkursu Biały stół z leclerca bo widze, że pojawiły się posty, że ludzie dostali dzisiaj smsa o zostaniu potencjalnym zwyciężcą, wie ktoś może jak to jest, bo dostałam takiego sms wysłałam dane paragon i na liście mnie nie ma - pewnie nie podobało się im moje nazwisko....oni dalej szukają ludzi? troche się gubie w polityce tqg może mnie ktoś oświecić będę ogromnie wdzięczna emotka

mam dokładnie taką samą sytuację! Nie chcieli adresy, tylko imię, nazwisko i paragon, a następnie zlali... emotka emotka

to samo miałam... brak odpowiedzi na mial z prośbbą o wyjaśnienie... p&g też nie odpisuje Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4276510 Napisano: 08.04.2011 05:28:22 w Żegnamy zmarłych

mariwanna

#4257751 Napisano: 31.03.2011 12:31:59 w Pomocy!!!!
kate1980 napisał(a):

szukam osoby, która mi pomoże. wygrałam w konkursie 2 miesiące temu jednak do tej pory nie dostałam swojej nagrody. nie wiem jak mam o nią walczyć jak nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu a na moje e-maile w ogóle nie odpowiadają. bardzo proszę chętną osobą o kontakt na pw.
i jeszcze jedno pytanie: czy jest ktoś taki, jakiś urząd kto się zajmuje takimi sprawami.takich ludzi jak ja zrobionych na szaro? pytam z ciekawości?

zależy gdzie wygrałaś, niektóre agencje, portale lub firmy wysyłają po kilku miesiącach nawet Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4251640 Napisano: 28.03.2011 06:33:20 w Pomocy!!!!
zuzamm napisał(a):

kochani szukam pomocy w imieniu mojej sąsiadki otóż dziś została wylosowana w Winiarach i wygrała 1 tys.Tylko jest jeden problem na paragonie ma napisane przyprawa bez słowa Winiary
a chodzi o tą przyprawę w płynie,była dziś w Realu gdzie robiła zakupy i powiedzieli jej ze nic nie mogą zrobić,nie da się wpisac słowa Winiary,na oddzielnej kartce pani a punktu obsługi klienta wydrukowała cyferki kodu kreskowego przyprawy,czy to wystarczy aby otrzymać pieniądze,może ktoś coś poradzi ,może miała podobny przypadek,sąsiadka chyba histerii dostanie,boi się że pieniądze przepadną ,pomóżcie

a czy pani z BOKu nie moze na odwrocie paragonu napisać ze to winiary i podbić pieczątkę sklepu? zazwyczaj tak robią i nie ma problemu
Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4232849 Napisano: 21.03.2011 08:55:44 w Pomocy!!!!
agicho napisał(a):

Wsadziłam nowa kartę Play fresh do fonu i ...NIC, wciąz szuka sieci nic nei idzie zrobić a karta jest ważna, to samo z drugą! Co robić?

spróbuj zadzwonić, tzn wybierz jaki nr, powinna sie aktywować Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4226592 Napisano: 18.03.2011 12:54:14 w Rossmann
a ja mam domek - ciesze się bardzo, chrzestniaczka akurat dorasta by się nim bawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4225835 Napisano: 18.03.2011 07:52:38 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

tato999 napisał(a):

edith napisał(a):

Proszę was o pomoc,syn parę dni temu skończył 18 lat ale imprezka się dopiero szykuje chieliśmy mu dac z mężem niepowtarzalny prezent ale niewiem co emotka Moze ma ktoś jakiś pomysł fajny prezent do sprzedania wymiany np.Voycher na przejazd Porsche albo jakis inny fajny prezent pomożcie emotka

a ma prawo jazdy? bo na takie przejażdżki z tego co mi wiadomo trzeba posiadać prawo jazdy i nierzadko z jakims okresem ich posiadania

kurs prawa jazdy zafundujcie! emotka

Jutro o 8.50 ma egzamin babcia zafundowala emotka

a to babcia najlepsze prezenty zaklepuje emotka

Dobrze dobrze ale naprawdę mam problem hej młodzi co dostaliście od rodziców? emotka

a moze jakiś aparat fotograficzny \(cyfrówke\0

lot balonem, fotoksiążka ze zdjęciami od narodzin do 18-ki oraz życzeniami od rodziny, przyjaciół (wcześniej poprosić, by każdy coś napisał i teksty dodać do projektu fotoksiążki)... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4224011 Napisano: 17.03.2011 11:20:35 w Rossmann

mariwanna

#4224002 Napisano: 17.03.2011 11:16:52 w Rossmann
dolly napisał(a):

słuchajcie, a na 100% to wczoraj miały być? bo ja kojarzę 18-ego
W rozpisce macie, że 18-ego Sekrety Kobiet, ale ja w tym nie brałam udziału, to bym daty nie kojarzyła

tak, 100%, jest w regulaminie:
Lista laureatów Konkursu zostanie zamieszczona na portalu rossnet.pl w dniu 16 marca 2011r. o godz. 12.00. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4223997 Napisano: 17.03.2011 11:14:40 w Rossmann
zuzia160 napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

a wyników nestle wciąż nie ma emotka

próbuję dzwonić do kobitki od konkursów, ale nie odbiera

dodzwoniłaś się może? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4222391 Napisano: 16.03.2011 03:35:41 w Inne mniejsze markety
anus napisał(a):

biały stół - dorzucili nazwisk
http://www.e-kupo...itle=Biały%20stół

i są tam rodzinne wygrane. tqg to wielka zagadka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4201096 Napisano: 07.03.2011 05:03:29 w Inne mniejsze markety
merus napisał(a):

zamówiłam towar u jednego z forumowiczów, bo u mnie leclerca bioracego udział w konkursach brak, czy to prawda, ze za tymi pierwszymi eliminacjami stoi pozbycie sie graczy , którzy maja inne kody pocztowe?

mam paragon z leclerca, który jest na sąsiedniej ulicy, sama osobiście kupowałam proszek, więc ta teoria raczej błędna Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4200760 Napisano: 07.03.2011 03:06:09 w Inne mniejsze markety
ale chyba niewiele osób dostało smsy żeby odesłać im paragony, dowód emotka niewiele z tych, którzy w lutym dostali sms o byciu potencjalnym finalistą i odesłaniu skanu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4200501 Napisano: 07.03.2011 01:59:50 w Inne mniejsze markety
ronikar napisał(a):

mariwanna napisał(a):

teraz mam sms na inny nr, ze jestem potencjalnym laureatem, wczesniej na tym tel. nie było smsa
natomiast na nr, na który w lutym dostałam sms o wysłanie skanu paragonu, teraz nie mam nic (wtedy skan wysłałam i dostałam potwierdzenie przeczytania wiadomości) emotka
jak to rozumieć?

masz szanse wygrać z rezerwy na ten nowy numer, ktos nie odesłał skanu, na ten drugi numer prawdopodobnie nie masz wygranej, bo prosili dzis o orginały tych właściwych wygranych Ale z nimi nigdy nie wiadomu emotka

dziwne, bo ponoć i rezerwę i laureatów wysyłali od razu w lutym. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4200486 Napisano: 07.03.2011 01:53:19 w Inne mniejsze markety
teraz mam sms na inny nr, ze jestem potencjalnym laureatem, wczesniej na tym tel. nie było smsa
natomiast na nr, na który w lutym dostałam sms o wysłanie skanu paragonu, teraz nie mam nic (wtedy skan wysłałam i dostałam potwierdzenie przeczytania wiadomości) emotka
jak to rozumieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#4189499 Napisano: 03.03.2011 11:03:29 w Rossmann
odbierałam chusteczki neutrogena, za 1 grosik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0