Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Julia
Postów 180
Data rejestracji 15.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam!
Z przyjemnością zawiadamiam Panią, iż zwyciężyła Pani w naszym Słonecznym konkursie. Mimo, iż przed Panią były jeszcze dwie osoby z większą ilością punktów, udało nam się , wykryć nadużycie z ich strony.
Proszę o adres, na który mamy przesłać nagrodę. Wkrótce na stronie głównej pojawi się informacja o zwycięzcach konkursu.
Może Pani wybrać kolor kostiumu.
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze raz wielkie podziękowania 8)
200 8) 8) 8) Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fotki milutkie:) Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://img80.imag...mage=im0023844jd.jpg
tylko obawiam się czy wszystko dobrze zrobiłam i czy się otworzy Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i od dziś zbrodnio nam nie ściemniaj, żeś brzydka, bo już wszystko wiadomo:) Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melisa, bardzo ładna, i o dziwo tak sobie ciebie wyobrażałam,
a dziewczyny w czerwonym, moje parametry były podobne, jakieś 160, ale waga mi zjechała nieco i cieszę się, wam też życzę wytrwałości, choć wszyscy mówią, że kochanego ciałka nigdy za wiele, i po co my się katujemy??? <bigcry> Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I choć syrenka nie wygrała, to jest nieważne, najważniejsza jest przyjaźń, bo chyba tak można to nazwać:)
jeszcze raz wielkie dzięki Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a artykuł jest niestety, ale trafny, tak faktycznie u nas jest, ale mogliby i dobre strony Polski opisać, przecież takie muszą też być:):)
ja jestem patriotką, ale nie za wszelką cenę, nie muszę mieszkać w Polsce by być Polką, mój syn wspomina coś o Japonii, angielski już zna, uczy się teraz japońskiego:):) Wyświetl w wątku >>
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Punkty karne 0
Konkursy dodane