Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kasiul
Postów 553
Data rejestracji 18.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje drugie zgłoszenie i wielkie NIC. Ja z Jet coś nie za bardzo. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej jeszcze nie było. Ktoś pewnie by się pochwalił. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Auchan
Mikołów,
Żory,
Katowice - chciałabym zagrać.
Proszę o PW jak ktoś posiada. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czy pisząc kod miejscowości dajecie myslnik?
nie grałam jeszcze tam, więc pytam Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy esy z wczoraj już poleciały?
Czy się mylę czy nie trzeba słać zgłoszenia w dniu zakupu?
Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie trzeba. Piszą tylko, że data zgłoszenia nie może być wcześniejsza niż zakupu. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, ja to interpretuję dwojako, dlatego spytałam, ale zostałam wyśmiana, więc wiecej tego nie zrobię.
A w regulaminie o tych pełnoletnich słowa nie znalazłam, więc... sama nie wiem. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie mnie pewnie za jakąś idiotkę, no ale cóż, następnym razem nie spytam. Tak to jest jak się niedokładnie "przeleci" regulamin. Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra pytania nie było...
Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gram ostatnio w konkursy promocyjne, więc niekoniecznie znam się na interpretacji regulaminów, postanowiłam spytać. Bo nie rozumiem tego - jako pełnoletnia mogę wziać udział czy tylko może wziać udział ta niepełnoletnia? Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie, jak interpretujecie regulamin Disney Intermarche? Czy ja jako osoba pełnoletnia (przedział +20 lat), nie mająca dzieci mogę wziąć udział? Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nie wiem czy z automatu, po prostu pytam.
Dzięki.
Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mianowicie udało mi się na koniec jeszcze wygrać 1 bonik ( w sumie 2 ) i w środę odesłałam im moje dane. Otrzymałam zwrotny sms. Jednak na liście mnie nie ma do dziś. Napisałam @ i odpisali, że mają czas do któregoś tam listopada uzupełnić listy? Mieliście taką sytuację, że nie było Was na liście i kiedy ją uzupełnili? Mam się martwić? Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak... z nawiązką
za brak nagrody od tesco... urządziłabym im <- takie walentynki Wyświetl w wątku >>
kasiul
Postów 553
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czuję, że coś z tego wyjdzie i się uraduję,
jednak nie zawsze udać się musi,
kasiul się kusi i kusi kusi...
czuję się delikatnie pisząc przez tesco wyd..muchana,
opadam z sił i tak aż do rana...
wydane na zakupy stówek kilka, a ani jedno zaproszenie... gdzież szukać wilka Wyświetl w wątku >>