Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika montezuma

montezuma

#6826968 Napisano: 30.11.2021 22:20:06 w Avanti
Czy jest to "oczywista oczywistość" że laureat nagrody głównej w Dino znajduje się wśród 14 szczęśliwców, którzy wygrali tablet? 😎 Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6825884 Napisano: 26.11.2021 15:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tyskie - pociąg - bilety

Czy ktoś z laureatów dopytywał, na czym dokładnie to polega?
Czy to jest tylko przejażdżka pociągiem, czy coś jeszcze?
6 XII - to poniedziałek - nie zwróciłem uwagi na to, że to nie jest dzień wolny emotka Wyświetl w wątku >>

montezuma

montezuma

#6825501 Napisano: 25.11.2021 12:34:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

montezuma

#6825439 Napisano: 25.11.2021 10:42:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dokładnie - DHL - Lubella z ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6824909 Napisano: 23.11.2021 14:20:32 w Avanti
[quote=Ja mam z 10.11

paula9891]Przy, którym dniu są? emotka  Chcę zakończyć etap złudzeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

montezuma

#6824893 Napisano: 23.11.2021 14:01:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
500zl Avanti - lays emotka
Mail: 13:15 Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6813988 Napisano: 09.10.2021 11:04:24 w SZUKAM....
Edenred z Kropli Beskidu - dotarło do mnie wczoraj kilka kart.
Dopiero dziś miałem czas je aktywować - na każdej saldo wynosi 0zł
Czy na Waszych kartach (pytanie do osób, które wcześniej je otrzymały) też tak było?
Czy środki pojawiają się później? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6808291 Napisano: 14.09.2021 20:24:52 w Czy informują/ informowali?
FBmonika33 - dziękuję za sprostowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6808285 Napisano: 14.09.2021 19:58:05 w Czy informują/ informowali?
Czy GPD informowało już kogoś o wynikach 5 etapu?
https://www.bp.co..._paliwa_bp_2021.html
listy jeszcze nie ma - a dziś mija 14 dni od zakończenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6805121 Napisano: 31.08.2021 22:02:58 w SZUKAM....
Czy udaje Wam się wysyłać zgłoszenia do NIVEA?  Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6805019 Napisano: 31.08.2021 16:38:53 w SZUKAM....
Edit: na stronie HALLS wyskakuje mi taki komunikat: ERROR for site owner: Invalid domain for site key Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6805018 Napisano: 31.08.2021 16:35:29 w SZUKAM....
szukam informacji o stronie NIVEA - wczoraj po zalogowaniu można było spokojnie zgłaszać paragony - wgrywać skany i wysyłać - a po wysłaniu pojawiał się komunikat o wygranej lub jej braku - dziś szlag mnie trafia bo od godziny próbuję coś wysłać i nic - cały czas po kliknięciu "weź udział" pojawia się ekran logowania.
Też tak macie? 
(próbowałem przez przeglądarkę w komputerze i poprzez telefon) Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6796894 Napisano: 22.07.2021 15:49:42 w Wkurza mnie...
Mam to samo - dla wyjaśnienia - powodem "uwalenia" mojego zgłoszenia było to, że przesłałem im fakturę imienną - a jak wiecie - większość sklepów internetowych - Auchan, Frisco, Carrefour -  (a właśnie tam kupowałem produkt loteryjny) - wystawia faktury imienne a nie jakieś paragony fiskalne.

Jedyna rada, jaką mam dla innych w tej sytuacji - pisać nie do agencji (bo i tak to mają gdzieś) ale do firmy, która tę akcję zleciła Columbitowi.

"W dniu 17-07-2021 r. na przesłane przez Pana w dniu 14-07-2021 r. zgłoszenie w Loterii Vanish w wyniku błędu technicznego zamiast wiadomości potwierdzającej przyjęcie zgłoszenia wysłana została wiadomość o błędnej treści informująca o przyznaniu nagrody tygodnia w kwocie 100 zł.Dodatkowo informujemy, że przesłane przez Pana zgłoszenie nie zostało pozytywnie zweryfikowane.Zgodnie z Regulaminem Loterii jednym z warunków uczestnictwa w Loterii jest jednorazowy zakup w dowolnym sklepie odplamiacza Vanish w płynie lub w proszku (z listy produktów objętych promocją) za co najmniej 10 zł i udokumentowanie zakupu jednym paragonem fiskalnym oraz wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego ze strony www.vanish.pl/loteria zawierającego: imię i nazwisko Uczestnika, adres email, numer Dowodu Zakupu, numer kasy fiskalnej, datę zakupu i łączną wartość Dowodu Zakupu oraz załączenia skanu lub zdjęcia Dowodu Zakupu.Przesłane przez Pana zgłoszenie nie spełnia pkt 9.1.1 – przesłany dowód zakupu nie jest paragonem fiskalnym oraz nie zawiera wszystkich danych wymaganych w pkt 9.1.3Wobec powyższego Komisja Loteryjna podjęła decyzję o uznaniu Pana zgłoszenia za niezgodne z regulaminem, a co za tym idzie o utracie prawa do nagrody."

COLUMBIT - omijać to g...o szerokim łukiem Wyświetl w wątku >>

montezuma

montezuma

#6772617 Napisano: 29.03.2021 15:15:56 w Informują
Informują z Konkurs "Kierunek na nagrody III"

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
Ale chyba nie obdzwaniają nagród w postaci doładowań emotka
A żeby było w temacie i jakieś łosie nie dawały łapki w dół emotka
Informują o tym, że właściciel numeru znalazł się na liście osób nagrodzonych - jedną z nagród głównych. O tym, co to jest za nagroda laureat dowie się z maila (najprawdopodobniej na początku kwietnia)
Przyznaję, że forma powiadamiania jest nieco dziwaczna Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6273329 Napisano: 21.10.2016 18:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w Wielkiej loteria bezgotówkowej - generalnie są jaja w IE - w Firefoxie wszystko gra Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6270955 Napisano: 17.10.2016 19:41:58 w Biedronka
Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ja mam dokładnie tak samo!!! emotka   emotka
Ale smutek...

ja jestem na liście rezerwowej
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

Współczuję... znam ten ból
Ja dwukrotnie w przeszłości zajmowałem drugie miejsca nagradzane w 1. przypadku weekendem w spa, w 2. tv... gdy pierwsze miejsce miało 4 koła emotka ...Agnes - a pochwalisz się, ile zgłoszeń było potrzebnych, by znaleźć się na rezerwie?
(ja wysłałem zaledwie 70 zgłoszeń... nie lubię coli emotka ... zakładam, że hurtownicy - Ci od numerów 737... mogli mieć nawet kilka tysięcy zgłoszeń) Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6270174 Napisano: 16.10.2016 14:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

emotka Superfish widzicie nie am czasów 
wczoraj poprawili grę i nie dało się robić czasów z kosmosu
ale dziś znowu gra została shakowana i czasy 6-7 sekund wróciły
pozostało im ukryć czasy żeby nie drażnić ludzi co też uczynili przed chwilą

1. Dziwię się, że wsród tylu doświadczonych konkursowiczów tego typu jaja - jakie mają miejsce przy okazji konkursu  Superfish firmy graal - organizowanego przez albedo - są tak powszechnie tolerowane, ignorowane... Mechanika tego typu konkursów juz dawno powinna byc zarzucona, daje bardzo proste narzędzia do "cwaniakowania", nie ma tu możliwości - chcąc być uczciwym - by normalnie powalczyć w tego typu konkursie... Wszyscy zleceniodawcy powinni miec świadomość, że tego typu pseudopromocje tylko wku...ją klientów a nie budują pozytywne obraz marki. To trochę przydługi wstęp do konkretów:
  2. Proponuję pisać. 
  • na adres:marketing@graal.pl , biuro@graal.pl, :biuroprasowe@graalgroup.com.pl
  • informować o tych wszystkich super czasach 2-3 sekundowych, o usunięciu listy z czasami ze strony, o tym, że NIE DA SIĘ UCZCIWIE wyłonić laureatów w tego typu zabawie
  • O tym, że albedo dało po prostu ciała organizując tego typu mechanikę konkursu
  • O tym, że nie jest to kwestia shakowania strony konkursowych hakerów, ale wynik stosowania powszechnie dostępnych w sieci programów do automatycznego klikania - typu autocliker etc. 
Chodzi mi po prostu o to, by tego rodzaju durne konkursy wyeliminować z rynku - to jest tylko nabijanie kabzy cwaniakom, którzy są bardziej biegli w internetowych sztuczkach. Sam nie brałem i nie zamierzam brać w takich akcjach udziału - mam bardzo długie doświadczenie konkursowe i wkurza mnie, gdy takie niedopracowane g..a konkursowe pojawiają się na rynku.mam nadzieję, że wielu z Was podziela moje zdanie i zarzuci firmę graal mailami w tej sprawie. Ja juz napisałem. Dużo sensowniejsza w tym przypadku bylaby zwykła loteria, czy konkurs rysunkowy. Badziewie typu kto szybciej ułoży puzzle (bez jakiegoś granicznego minimum - co i tak jest bez sensu ale przynajmniej dawałoby szanse normalnym ludziom) powinno juz dawno zniknąć z konkursowego widnokręgu.

Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6266153 Napisano: 08.10.2016 11:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale jakie sms'y? almette coś wysyła? Wyświetl w wątku >>
0 0