Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja nie mam żadnej postawy roszczeniowej
Chodzi mi o to, że do tego już nie można podchodzić tak jak kiedyś.
A ja nie jestem przyzwyczojona do takich większych zgłoszeń na loterię, bo nigdy tego nie czyniłam.
Teraz tak się stało, bo i tak kupowałam to dla dzieci.
I nie kupuję wszystkiego jak leci i co popadnie bo jest konkurs ( i to w dużych ilościach ) tylko co mi akurat jest potrzebne.
Nie biorę we wszystkich konkursach udziału.
Nie jest to mój sposób na życie.
I nie oczekuję, że każde moje zgłoszenie ma być nagrodzone.
asante sana
Co do zostawiania telefonów, paragonów i kopert to nie robię tego. Bo nie umiem komuś zawracać tym głowy i angażować go w to.
I tym sposobem będąc na wakacjach przepadła mi nagroda (podwójny bilet na Depeche Mode). Bo będąc na plaży, telefon miałam w sejfie przez cały dzień a tam zasięgu brak i nawet info o połączeniu nie było. Dopiero jak go całkowicie wyjęłam z sejfu na drugi dzień to przyszły po jakimś dłuższym czasie smsy z tą informacją.
Ogólnie chodzi mi o to, że o wiele milej by było aby każda strona choć trochę wykazała dobrej woli i uczynności.
Bo co szkodzi np dać informację o jakie konkretnie zgłoszenia chodzi i tyle. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego, że promocyjne są z danego konkretnego marketu. A ja zawsze dokonuję sama zakupów. Nie odkupuję od innych osób z innych miejscowości ( w sensie nie korzystam z usług typu "dziś zrobię zakupy w ...")
I wysyłam tylko 1,2 lub 3 zgłoszenia na jeden konkurs. Więc pamiętam ile, z jakiego marketu na dany konkurs zrobiłam zakupów i tyle powinno być paragonów.
Nie zapisuję też wysyłanych zgłoszeń no chyba, że jest to sms lub mejl wtedy zwyczajnie mam je w historii.
Dla mnie konkursy od samego początku były rzeczą spontaniczną, zabawą i czymś przyjemnym.
Ale ostatnio muszę przyznać, że stają się udręką. Bo jak wychodzi w praniu nie można już ich tak traktować.
I cięzko mi się przestawić na takie tory.
Bo nawet jak kupisz prawidłowy produkt, w wymaganym sklepie i odeślesz wszystko to co trzeba to i tak nagrody możesz nie dostać.
Bo albo na paragonie musi być cała nazwa (albo konkretne słowo) - ale czy Ty masz możliwość wpłynąc na to by tak było? przecież to kto inny wpisuje do systyemu.
Albo gramatura zła chociaż ty kupiłeś dobrą (wiesz masz produkt przed oczyma) i też zero wpływu na to.
Albo godzina na kasie niezgodna z czasem a Ty już zdążyłeś wysłać smsa na konkurs (a wychodzi że przed zakupem, bo po ostatniej zmianie czasu zapomnieli o tym w sklepie).
Albo rolka z tąśmą do paragonów na kasie źle założona i obcina datę i masz paragon do kitu.
Więc się pytam czy konkurs jest grą, zabawą i przyjemnością? Czy raczej może udręką?
Wychodzi na to, że ten kto bierze udział ma być alfą i omegą, wiedzieć co i jak poustawiane w każdym hipermarkecie, jak kasy działąją, jak produkty opisane.
I jeszcze sobie później w domu notatki sporządzać.
Takie mam ostatnio odczucia co do konkursów.
A wrażenie takie, że organizatorzy chcąc wyeliminować ciągłych grających wygrywających i dać szansę zwykłym ludziom tak naprawdę tym niespecjalizującym się w tej branży idą mocno pod górkę. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fedex Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie jestem przyzwyczajona do takich zgłoszeń, bo jak do tej pory wszystko wysysałałm smsami (i w nich miałam co wysyłałam).
Zazwyczaj loterie omijam szerokim łukiem (bo zwyczajnie w nich nic nie trafiam). Tutaj się tak złożyło, że moje dzieci lubią Milkę i akurat tak czy siak kupiłam te produkty i to kilkanaście razy.
I chyba miałam jakiś mylny pogląd co do tego że organizator mówi co należy poodsyłać i w jakiej ilości.
A najbardziej utwierdził mnie w tym przekonaniu konkurs internetowy, który był całkiem niedawno
i po zgłoszeniu przez internet Organizator przesyłał na mejla takie potwierdzenie.
Informujemy, że następujące zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie Odjazdowe lato z Fa
numer paragonu: 1234567
numer telefonu: 6XX-5XX-4XX
adres email: konkursowicz.mugol@o2.pl
No i takie nabyłam doświadczenie w tym temacie.
I to chyba na tyle. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, nie wkurza mnie to, że maskotka mi przepadnie ( i nie to jest dla mnie zmartwieniem). Jedynie co teraz modlę się aby nie wylosowali do głównej, bo właśnie się dowiedziałam, że skoro nie robię notatek ( a nigdy w sumie tego nie robię, bo zwykle biorę udział w innych konkursach niż loterie ) A te paragony sobie lezą w szufladce ale dokładnie nie wiem, które to są. Bo gdyby były z jednego konkretnego sklepu (np tesco) to doszłabym do tego bez problemu. A tak mam z najróżniejszych sklepów i nie wiem czy dotyczą własnie tej loterii czy może innego konkursu a może najzwyczajniej w świecie są też tam jakieś przypadkowe.
Ech, jak widać loterie nie są dla mnie. Było tak od początku i chyba tak zostało.
Nie ogarniam tego i nie mam czasu na robienie tak szczegółowych notatek. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja też ostatnimi czasy mówiłam mężowi że ma na konkurs kupić produkty Krafta min Delicje a oni mi czyta, że to producent Modelez (przez telefon mi to mówi) więc ja mu na to, że to pewnie jakieś inne ja mam mieć Krafta tak kawa Jacobs Kronung. Kupił więc kawę Jacobs bo mu kazałam a jak przyniósł do domu to patrzę a tam Modelez i się okazało, że dawny Kraft to teraz Modelez. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy to było dzisiaj czy 26 września powiadamiali? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już dawno czytaliśmy Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie cierpię, gdy nie ma info że zgłoszenie zostało przyjęte albo choćby dziękujemy Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie zgodnie z regulaminem nie powinni żądać wpłaty podatku od cudaczka. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie Wyświetl w wątku >>