Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam, ale jakaścisza tutaj w tym wątku. Może mają przerwę.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ulicę Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam trzebabyło kupić produkty procter&gamble tj. H&S, always, gilette itd.
link do regulaminu
http://www.tesco....-radwanska/index.php Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie brałam w tym udziału, ale dzięki za informację Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Załamać się można.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle smsów ile wysłałeś z tego telefonu na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://poradapoda...plywem_miesiecy.html
i kolejne wyjaśnienie tej sprawy
http://www.podatk...az-a-PIT,1,65,1.html
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Własnie dodzwoniłam sie do firmy Red age. Niestety koordynatorki od konkursu jeszcze nie ma w pracy, będzie później. Ale Pani która ze mną rozmawiała poinformowala mnie, że konkurs już jest rozwiązany i laureaci są wybrani. Lista jest przesałna do organizatora czyli Loreal.
Natomiast laureaci mają zostać powiadomieni telefonicznie oraz listownie przez Red age własnie. Tylko Pani nie wiedział kiedy to nastąpi.
Także jak ktoś jest zainteresowany to niech zadzwoni (ale później) na numer 022 742-01-25 i poprosi z osobą odpowiedzialną za konkurs Dni piękna z Loreal w TESCO Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to świetnie, jak zwykłym to pewnie go już nie zobaczę. Bo info o wygranym ręczniku było 25.06.2008, ja paragon odesłałm 26.06.2008 poleconym. A ręcznik pewnie już wysłali zwykłym i go ktoś już zajumał.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie otrzymalam chyba ze 6 koszulek z konkursu Gillette z TESCO. Doszły tylko 3. A że były okropne i wilgachne na dodatek to nawet nie zawracałam głowy organizatorowi, który wysyłał je listem zwykłym (nie poleconym).
No i jeszcze czekam na ręcznik ze Syreny. Ciekawe czy jego też nie wysyłali zwykłym listem. Może ktos już otrzymał ręcznik i wie jak go wysyłają.
Jak coś to prosze o info na PW. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy ten konkurs to nie ściema. Bo u nas w Gdyni na ul. Kcyńskiej nawet urny nie było. A po napisanej reklamacji do organizatora (Red Age z W-wy) odpisali mi tylko, że to wyjaśnią. A z wynikami cisza. A konkurs był w maju.
Można zadzwonić do organizator i spytać. tel. 22 742-01-25 lub 22 742-01-26.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Denerwuje mnie to niesamowicie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś takiego i jeszcze jakieś kosmetyki Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to tak jak mówiłam, nie za wiele. Dla mnie pewnie nie wystarczy, znając życie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane