Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znaczy się ... dzwonią Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to razem mieliście 30 szans na 100 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
źle doczytałam jednak nie faxem. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój pewnie będzie bonik na 100 zł oczywiście. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to był taki konkurs w carrefourze. ale w intermarche to nie wiedziałam. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A był tam konkurs? Szkoda, że nie wiedziałam. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się jednak kłóciła, bo to nie wina biorącego udział, że na tesco dali złe pytanie. Skąd miał wiedziec ten ktoś. regulamin to regulamin jest ważny i tyle. Niech Tesco teraz sponsoruje te nagrody. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam chyba były 2 konkursy równolegle. Wiem, że w jednym trzebabyło dać odpowiedź Dlaczego chcesz jechać do Australi?
A w drugim w regulaminie było pytanie Dlaczego lubisz robić zakupy w sklepach Tesco?' A w gazetce pytanko brzmiało Jaki i dlaczego sport ekstremalny podoba Ci się najbardziej?
Nie wiem dlaczego taka rozbieżność. Ale można sie kłócic bo w regulaminie co innego, a w zasadzie to regulaminu trzeba się trzymać a nie ulotek czy gazetek. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co pamiętam jak poprzednio rozwiązywali konkursy z disneya, to chyba było podobnie, bo ludzie na forum też narzekali na to nie raz. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były ponoć, ktoś na forum pisał Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie jswide.... gratuluję z całego serca Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy w jakim programie jest napisany regulamin. Najczęściej pdf albo word.
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia przed chwilą się chwaliła że do niej zadzwonili z pabianic a to kod 24- Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już zadzwonili z Pabianic kod 95- Wyświetl w wątku >>