Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy oni nie mają przypadkiem czasu do 23.10.2009 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się po części. Myślę, że chyba większość wie którym osobm warto pomóc i poratować ich paragonem. A nie jest to mój sposób na zarabianie czy zysk jakiś. Tyle, że po co mam wywalić go do śmieci jak mogę pomóc np miłej i sympatycznej osobie. A to z łatwością można określić. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie wygram to ci go odsprzedam. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marne szanse, a w cuda to nie wierzę.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, uwierz, że jak ostatnio rozmawiałm z Panią Justyną bo dzwoniła do mnie jaki gabinet Thalgo wybieram. Na co zapytałam ją czy wszyscy już obdzwonieni z konkursu Garniera (Carrefour, Tesco, Real) A Pani Justyna na to, że nie widziałam na liście Pani numeru telefonu.
No to co można sobie o tym pomysleć. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja chyba bym się nie wkurzyła i sprzedała.
Od początku byłam na anty do tego konkursu. A na końcu się skusiłam i poleciałam do rossmana zakupić produkty i wzięłam udział. Ale pewnie nie wygram bo jak zobaczą moje dane to pewnie nie wybiorą bo ostatnio wygrałam bon thalgo za 250 zł i pierścionek u tej agencji.
Tak więc uważam że jestem na znanej mi pozycji od samego początku. Tylko nie wiem po co ja się na to skusiłam.
Więc jak nie wygram chętnie odsprzedam temu komu się przyda. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do Ciebie dzwoniła czy e-mailowała? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam jak Pani Justyna dzwoniła ostatnio będąc na urlopie o 20 godzinie.
Ale nie wiem która z Pań sie tym konkursem zajmuje Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio? gratki. A wczoraj dzwonili z warszawskiego numeru? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no to wiem , tylko kto ten drugi co telefonicznie powiadomiony wczoraj. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to dziwne. Jak zawsze u nich dziwne systemy mają. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto to? Meilem dostał info? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej tutaj. Oni zawsze mają czas.
A czy ktoś już dostał bon do spa z konka w Rossmanie Garnier? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ile Ci wyszło? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice