Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wymawiaj tego słowa bo źle się nam kojarzy. Zwłaszcza w tym topie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieźle i to tak w piątek dobrze, że to nie ten kolejny piątek 13 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli tak naprawdę 25 nowych haseł wybranych na numer 7141 pochodzi z rezerwy tej pierwszej tury wybranej (ludzie którzy odpadli przez niedopełnienie czegoś tam) 10 specjalnie wybrali takich co ludzie wysłali te same zgłoszenia na oba numery (7141 oraz 7135) i to są te które były tak naprawdę w pierwszej turze wybrane. No i dołożyli sobie tylko 10 na numer 7141 teraz.
To tak czy siak nagrodzili z numeru 7141 tylko 35 haseł (ewentualnie mogą stwierdzić połowę z tych 10 wspólnych choć uważam że był to i tak pierwszy wybór na numer 7135). I zrobili to tak by wyglądało że dali prawie po równo na oba numery.
Ale i tak się z regulaminu nie wywiązali (chociaż sami stwierdzili, że to regulamin jest wiążący).
Tak czy siak nie dali 84 bonów na numer 7141 zgodnie z regulaminem. Co najwyżej 35-40. Dawać brakującą resztę. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie o tym wcześniej pisałam i popieram w 100%. To wszystko organizują i załatwiają agencje reklamowe oni są organizatorami. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale prawda jest taka, że to regulamin jest wiążący a nie ulotka. A po drugie te ulotki nie przygotowują markety tylko agencje reklamowe. Często i gęsto całą akcję łącznie z przygotowaniem i rozwieszaniem ulotek, plakatów wykonują przedstawiciele wynajętych do obsługi konkursu organizatorzy (agenecje reklamowe). A regulaminy supermarkety czy markety też nie tworzą sobie regulaminów konkursów tylko dostarczają ją im organizatorzy konkursów (agenecje rklamowe). Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie dostałam bo nie wygrałam. Ale to nasza ulubiona agencja się chyba tym zajmuje więc może być kiepsko z ich rzetelnością. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy będzie rezerwa z tych wybranych wczoraj haseł z numeru 7141 jak te de facto przepadną tym osobom co już nagrodzili im te same hasła z numeru 7135? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też aż 2 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już jest wogóle chore, bo jeśli z jednego numeru telefonu osoba wysłała identyczne hasło tyle, że na 2 różne bramki (7135 7141) tzn że miała problem z ustaleniem numeru na który ma wysłać swoje zgłoszenie w wyniku rozbieżnych informacji pomiędzy ulotką a regulaminem. I dlatego dla pewnośći posłała na oba numery. I jak ją nagrodzili w pierwszym wyborze z numeru 7135 to z tego drugiego wogóle nie mają prawa wybierać tego zgłoszenia, bo to jedno i to samo tyle, że przez ich błąd posłane na 2 różne bramki. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcale nie bo później sprostował, że wysłał owszem 2 takie same zgłoszenia z jednego telefonu ale na 2 różne numery (7141 oraz 7135) ale smsa z wygraną dostał tylko wczoraj czyli ze zgłoszenia na numer 7141. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w regulaminie przypadkiem nie podają
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żartowałam przepraszam. ale samo nasunęło mi sie na myśl. Niestety prawidłowego adresu nie znam. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azor@buda.pl coś mi wesoło od rana, jak nigdy Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak widać tak i miały być właśnie wczoraj bo tak Pani z Hypermedia mówiła. I smsy też już rozesłane. Teraz mozna liczyć tylko w przyszłym tygodniu na rower z rossmanna. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to z tej puli 7141 gratki tyle, że wysłali z bramki 7135 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak mi Pani powiedziała jak zadzwoniłam się o to zapytać. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E no to jeden paragon im wyślij. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego samego telefonu? I raz nagrodzili za pierwszym razem i teraz drugi raz?
Oni są the best. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wasze bony dali tym co z Carrefour wygrali z numeru 7141. Wyświetl w wątku >>