Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na grunwaldzkiej Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolcia a z którego intermarche wysyłałaś zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jest gdzieś taka lista? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nadal czekam Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic mi o tym nie wiadomo. A nagród było sporo bo 200. Red age chyba rozwiązuje jeszcze poprzedni konkurs. Za ten nie ma czasu się zabrać. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to mnie pocieszyłeś, bo spisałam to na straty z góry.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli wysyłała z sieci play to rzeczywiście tak było. Bo sama miałam taki przypadek, że smsa wysłałam jednego dnia o godzinie 17 z minutami a play dostarczyło go dopiero następnego o 3 nad ranem. Też byłam wściekła, bo wysyłam 3 zgłoszenia i to ostatnie tak dostarczone zepsuło mi całą wysyłkę. Nie chcę, żeby mnie wylosowali bo bym się jeszcze bardziej wkurzyła. Lepiej niech do mnie nie dzwonią, bo niby skąd wezmę taki paragon na zakupy przed godzina 3. Polo zamknięte. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj do północy bo dzisiaj do północy jest 25.11.2009 a od północy jest już 26.11.2009 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Acha no chyba, że o to chodzi. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to ma za znaczenie?
Czy jedna czy dwie strony?
Jeżeli myslisz o adresie to chyba można być zameldowanym gdzie indziej i mieszkać(przebywać) gdzie indziej. Bo może ktoś ma 3 nieruchomości. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zawsze loreal i garnier ta sama agencja od lat. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piątą ma sztuczną Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie oni nie robią rezerwy w tym Herbalu. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre , zaraz dzwonię. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielkie. Czyli kupiłam dobre. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy gdzies jakaś lista tych produktów co biorą udział w tym konkursie? Bo załącznika nie ma do regulaminu. To jak sprawdzić czy udział bierze Ptasie Mleczko i czekolada Wedla?
Może ktoś wie. Wyświetl w wątku >>