Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nice

nice

#3209585 Napisano: 17.03.2010 03:20:22 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

olciak napisał(a):

dzwonilam do Procter&Gamble, pan dzis ma wyjasnic sprawę i oddzwonić do mnie jak tylko czegoś sie dowie. powiedzialam ze nie jestem sama- za moimi plecami stoi szereg niezadowolonych klientów z całej Polski emotka

pan oddzwonił emotka
bardzo przepraszał za całe zamieszanie i mówił ze jeszcze dzis powinny byc nadane paczki z brakującymi produktami a jutro powinniśmy juz miec je w domu emotka
na koniec wspomniał cos o drobnej rekompensacie za nasze nerwy -ale nie doslyszałam więcej emotka
zapraszał do nowych konkursów... jeszcze raz przepraszał i życzył miłego popołudnia
emotka

Ciekawe czy wysyłają do wszystkich laureatów czy tylko do tych co napisali reklamację. emotka
Nie wiem czy mam smarować pismo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3209465 Napisano: 17.03.2010 02:52:28 w Carrefour konkursy
Dotarła okrojona paczka z produktami z konkursu Misja Domowy Budżet II z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3209459 Napisano: 17.03.2010 02:51:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarła okrojona paczka z produktami z Misja domowy budżet II z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207944 Napisano: 17.03.2010 09:21:08 w Carrefour konkursy
toka napisał(a):

dziwne ze bonów nie wysłali emotka

bony pewnie swift roześle a produkty bezpośrednio wysyłał od siebie sponsor (P&G) Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207902 Napisano: 17.03.2010 09:16:32 w Carrefour konkursy
ignam napisał(a):

Ale pisać do swifta, jak jest w regulaminie, czy do Procter&Gamble?
Nie wyrzuciłam opakowania. TU jest adres
Procter&Gamble
ul.Zabraniecka 20
Warszawa

Poszukam telefonu.

Myslę, że warto najpierw zadzwonic róznież do proctera bo to oni w końcu przesyłali te nagrody. Jakie oni mają stanowisko w tej sprawie i dlaczego te paczki tak wyglądają?
Dopiero wtedy podjąć decyzję co dalej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207743 Napisano: 17.03.2010 08:52:04 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

nice napisał(a):

Ale czy te paczki nadawało bezpośrednio Procter&Gamble czy organizator konkursu firma swift?

dzwoinlam ponownie, paczki wysylal organizator a oni-agencja tylko obslugiwali konkurs emotka czy ja jestem głupia??? emotka co ta kobieta za głupoty wygaduje emotka

A jak wygląda list przwozowy? Nadawcą kto jest?Procter&Gamble? Bo jeśli tak to oni sobie tak z nami pojechali ładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207725 Napisano: 17.03.2010 08:50:04 w Carrefour konkursy
beata28 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

wlasnie dzwonilam. wiecie co mi powiedzieli - ze w regulaminie wyraznie jest napisane, ze organizator ma prawo do zmiany zawartosci kosza, i w tym momencie jak dojdzie paczka i sie nie zgadza zawartosc to jedyne wyjscie przyjac i miec to co sie ma albo nie przyjac i nie miec nic. przy czym przy pierwszym rozwiazaniu mozna napisac reklamacje na konkurs@swiift.pl i cytuje moze po zapytaniu organizatora, sie on ustosunkuje i dosle, moze nie Złodziestwo i oszystwo w biały dzien emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Owszem jest taka mała wzmianka

20. Organizator zastrzega, że wygląd i zawartość nagród typu II może odbiegać od
przedstawionej na materiałach promocyjnych i może ulec zmianie.

Ale sadze ,że o ile może się zmienic zawartosć , to nie powinna sie zmienić wartosć, a to było 82 zł.

dokładnie to samo chciałam powiedzieć, może sobie zmienić zawartość (produkty) kosza ale ich cena powinna oscylować w granicach tych 82 zł a tak nie jset. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207688 Napisano: 17.03.2010 08:46:14 w Carrefour konkursy
Ale czy te paczki nadawało bezpośrednio Procter&Gamble czy organizator konkursu firma swift? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207570 Napisano: 17.03.2010 08:31:28 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

nice napisał(a):

taaga20 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

olciak napisał(a):

dostalam kosze(bez kosza i polowy rzeczy) z misji domowy buddzet- w kazdym z nich-2x szampon, 2x podpaski i chusteczki pampers emotka emotka

no nie zartuj a co z resztą?

no nie gadaj emotka ale porażka emotka

czy to kurier tnt wozi?
Bo właśnie dzwonił, że też ma przesyłkę dla mnie. Jak ją odbiorę to zobaczę co tam jest.
A ma ktoś regulamin gdzieś skopiowany bo na stronie już info o tym zniknęło.
A z tego co pamiętam to tam dokładnie produkty były wymienione co miały być w paczce. Proszki miały nawet wagę określoną. Jak dobrze pamiętam to miały mieć 400 g.
Co za niedoróbka. emotka

tak TNT- opisz co będziesz miala w paczce

ja dopiero pod wieczór napisze co miałam w przesyłce, bo ma przyjechac do mnie między 18-20 Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3207444 Napisano: 17.03.2010 08:11:35 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

olciak napisał(a):

dostalam kosze(bez kosza i polowy rzeczy) z misji domowy buddzet- w kazdym z nich-2x szampon, 2x podpaski i chusteczki pampers emotka emotka

no nie zartuj a co z resztą?

no nie gadaj emotka ale porażka emotka

czy to kurier tnt wozi?
Bo właśnie dzwonił, że też ma przesyłkę dla mnie. Jak ją odbiorę to zobaczę co tam jest.
A ma ktoś regulamin gdzieś skopiowany bo na stronie już info o tym zniknęło.
A z tego co pamiętam to tam dokładnie produkty były wymienione co miały być w paczce. Proszki miały nawet wagę określoną. Jak dobrze pamiętam to miały mieć 400 g.
Co za niedoróbka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3202634 Napisano: 15.03.2010 03:25:58 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

hittmanka napisał(a):

A mnie wq.... kurier z siódemki. Kupiłam plecak na Allegro, zapłaciłam za kuriera żeby bylo szybciej niż pocztą. W czwartek dostałam maila z siódemki z nr nadawczym... w piątek rano wyszłam na zakupy , wróciłam i czekam jak ta ciemna blondynka na tego kuriera, wchodzę na stronkę sprawdzam co z moją paczką a tam że awizowano więc dalej czekam bo awizo ani nr tel. nie zostawił więc pomyślałam, że jeszcze raz przyjedzie (przecież ludzie rano pracują) pod wieczór znowu sprawdzam stronkę a tam, że zwrócono do magazynu emotka to już mnie ruszyło i naskrobałam maila żeby przed przyjazdem zadzwonil bo znowu może mnie nie być. Dostałam maila zwrotnego w bardzo miłym tonie że oczywiście, że klienci najważniejsi i takie tam bzdety i nr tel do kuriera... wchodzę na ich stronkę i przesyłkę wydano z magazynu więc czekam jak jeszce bardziej ciemna blondynka... o 13 zadzwonilam a pan kurier mi mówi, że on się wcale do mnie nie wybiera bo przecież był w piątek rano emotka no jak się wnerwiłam... burak nie dość że awizo i telefonu nie zostawił to jeszce pretensje do mnie miał, że chcę żeby paczkę mi przywiózł emotka z łaski oznajmił że będzie około 14 i tyle go widziałam... nasmaruję taką skargę że mu w pięty pójdzie emotka emotka

Z kurierami, to pewniejsze są kłopoty emotka Siódemka, to najgorsza firma. Dzisiaj właśnie gość z siódemki mówił, że był. Zadzwonił telefonem, ale jeśli naprawdę był, to dlaczego do drzwi nie zadzwonił?
Kiedyś jeszcze był Paf, co miesiąc czasu doręczał paczki, ale padł. Po prostu nie da się konkurować z cenami i jakością usług Poczty Polskiej. emotka

A u mnie kurier siódemki (nieoznakowanym samochodem) zostawił przesyłkę (paczkę z kosmetykami z anielsko piękna) mojej mamie bez żadnego podpisu, zero pokwitowania. Mama jeszcze ze 2 razy pytała a ten, że nie nic nie trzeba.
Szkoda, że ja tego osobiście nie odbierałam bo dałabym mu popalić. Swoją drogą paczka niezbyt wartościowa ale skąd pewność że drugiej innej bardziej wartościowej też sam nie podpisze a nam jej nie przywiezie.

emotka
masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3202578 Napisano: 15.03.2010 03:01:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
kadjas123 napisał(a):

a mnie dziś chole.... wkurzyła firma organizująca konkursy emotka ,zamiast zając się wyłanianiem zwycięzców robią sobie bazę danych konkursowiczów i ich telefonów emotka .Zaginionej nagrody nie potrafią odszukać/komu wysłali/ale za to wiedzą w jakich innych konkursach wygrałam -tylko po kiego czorta im to potrzebne-zwłaszcza ,że nagradzają podobno za kreatywność emotka

czyżby mowa o firmie karlsbad? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3192060 Napisano: 12.03.2010 12:48:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

marzanna napisał(a):

A gdzie te prace? Bo są tylko laureaci.. Aha, i nie czepiajcie się Wrocławia bo to bardzo kreatywne osoby z naszego forum i na pewno nic nie zerżnęły emotka

mnie chodzi o pracę drugą, zapewne Pana Krzysztof Ł. z Poznania.
ale tak jak pisałam wcześniej - to już nawet nie o to chodzi.
ale te pracę nie są zgodne z wymogami regulaminowymi emotka
co innego jakby zadanie brzmiało dołącz kartkę Walentynkową, a nie NAPISZ wyznanie miłosne na kuponie podkreślam emotka

mogli wcale nie publikować tych prac i byłby święty spokój, a tak to się tylko niepotrzebnie wkurzam emotka

to też ściągnęli już te prace i ich nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3188373 Napisano: 11.03.2010 01:33:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
snupy3 napisał(a):

A co mi tam,też się pokuszę,a nóż komisja doceni:

BY POPRAWIÆ WYGL¡D SWOICH WŁOSÓW, SKÓRY I PAZNOKCI STOSUJÊ ...
Skrzypovitę,co na me włosy działa leczniczo
choć aplikuję ją doodbytniczo
PONIEWAŻ gdy ustnie kapsułki łykałam
Takiego odlotu w życi(u) nie miałam.
Kiedy zażyję Skrzypovitę moją
Paznokcie w oczach się dwoją i troją,
włosy na głowie stają mi dęba
a błogi stan się ciągle pogłębia.
Wizje mam takie,że strach się bać,
cóż dużo mówić,kur.. mać
ta Skrzypovita to niezłe zioło,
perfidnie podkradam więc przyjaciołom
i aplikuję sobie skrycie,
bo po niej mam odjechane życie.

no nie mogę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3188320 Napisano: 11.03.2010 01:24:59 w Połączenia nieodebrane
o 10.22 nieodebrane połączenie z zastrzezonego, dzwonili z jakiegos konka o tej godzinie może do kogoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3188157 Napisano: 11.03.2010 12:37:30 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

kalka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A czy ktoś wygrał z 17? emotka
Bo z tego, co ja widzę to chyba dali pulę 10 nagród na 18...
Ale czy są brane pod uwagę zgłoszenia z 17... tego nikt nie wie emotka

Nagrodzili 10 osób z 18.03? emotka Skąd wiesz?
A może tylko z 18 emotka ? emotka

no bo z 17 nikt się nie chwalił emotka
albo w ogóle ominęli 17 emotka

Albo ogólnie z całości wybrali 30 bez podziału na dni.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3179447 Napisano: 08.03.2010 07:27:06 w Carrefour konkursy
rafi323raf napisał(a):

iwek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

każdy smsy dostał? emotka

Ja wysyłałam faxem zgłoszenia i na plusa sms przyszedł a na heyah nie. emotka

u mnie mailem ale nic nie ma, moze nie wszystkie od razu wysłali emotka

ja jeden odsyłałam faxem a drugi e-mailem, jeden telefon mam w erze a drugi w playu, oba smsy z potwierdzeniem od nich do mnie dotarły chwilę temu, prawie jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3179435 Napisano: 08.03.2010 07:24:22 w Carrefour konkursy
rafi323raf napisał(a):

każdy smsy dostał? emotka

ja dostałam 2 na swoje 2 wygrane kosze emotka
więc chyba każde Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3168655 Napisano: 04.03.2010 01:43:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
alaalex40 napisał(a):

siwy28 napisał(a):

masza napisał(a):

czy juz cos wiadomo n nagrodach- kosmetykach ze ZJAZDU CENOWEGO?

oni jakoś długi termin mają na powiadamianie...poczekamy jeszcze emotka

szkoda...:(

no red age się nigdy nie spieszy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3162445 Napisano: 02.03.2010 11:56:07 w TESCO konkursy
beata28 napisał(a):

beata28 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Czy dostał ktos juz bony z konka Jesienne piekno emotka ?

Konkurs to jesienne zakupy z Garnierem było 200 bonów po 100 zł,nagrody miały byc wysłane do dnia 06.12.2009 r.
Konkurs prowadziła niestety RED age, moze zapomnieli juz na amen , przecież juz marzec emotka

No i miła Pani tak mi ospisała:

Witam serdecznie Pani Beato,

Niestety nie mogliśmy jeszcze przystąpić do wysyłki nagród,
gdyż nie mieliśmy zamkniętej listy laureatów, gdyż nie wszyscy
odpowiedzieli na nasze mail'e bądź telefony i musieliśmy uruchomić listę rezerwową.

Są to jednak ostatnie dni kiedy jeszcze zbieramy zgłoszenia.

Mam nadzieję, że przyszły tydzień pozwoli na ostateczne zamknięcie listy i wysłanie nagród.

Bardzo proszę jeszcze o chwilę cierpliwości i przepraszam za wynikłe opóźnienie.

Do mnie dzwonił pan z informacją o przyznaniu mi nagrody z tego konka 19 lutego po południu. Jednak po odszukaniu u siebie paragonu, który opisałam nazwą konkursu mogłam go tylko wywalić w kibel bo cały wyblakł. Oni są nie poważni minęło ponad 4 m-ce od zakupu i teraz nagle dzwonią.
Wkurzyli mnie tym, pozostała tylko po tym świadomość że nagroda przepadła. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0