Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Ty też masz taki voucher??
Jeśli tak to napisz do mnie na PW Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak więc vocuher jest z konkursu, gdzie sponsorem był Reckit Benkiser a oragznizatorem był Graf Toruń. Więc chyba do Grafa muszę uderzyć najpierw. Jak myślicie?
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za podpowiedź, może rzeczywiście tam zadzwonię. A voucher ważny jakoś do czerwca 2011. Miałam zamiar na Święta Bożego Narodzenia zrealizować w kraju. I poszło w..... Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiesz nie każdy może wziąć sobie urlop, ja mam jeszcze zaległy z zeszłego roku nie wpomnę o kolejnych 26 dniach z tego roku. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E tam, nie sądzę żeby było łatwo.
Jest bardzo dużo ludzi z każdego sklepu, które takie kupony otrzymują, bo dużo osób robi zakupu powyżej 50 zł i nie ma żadnego innego wymogu co do zakupu.
A pewnie połowa z tych osób się skusi i wyśle tego jednego smsa (a może się uda).Więc w tygodniu tych wysłanych na każdy sklep smsów jest pewnie spora ilość. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój paragon się okazuje do bani, bo moje Bomi nie jest na liście sklepów. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
problem w tym, że on nawet tego zgłoszenia o doładowaniu 5 zł nie chce przyjąć.
pogłaszcz telefon i spróbuj wpisać jescze raz *100* kodzik#
właśnie dopiero co próbowałam i pojawił się komunikat
zadanie niekompletne
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jak to zrobić Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
problem w tym, że on nawet tego zgłoszenia o doładowaniu 5 zł nie chce przyjąć. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o dzięki wielkie, a czy to z pewnością działa?
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo dzwonić można, wysłać zwykłe smy można a na premium nie można.
Chciałam też doładować ten starter 5 zł ale pojawia się komunikat że zadanie niepełne. Nie wiem o co w tym chodzi? A kod doładowujący był dobry. Nie można wysyłać smsów premium ani doładować tego startera
Może ma ktoś na to radę, proszę o wszelkie wskazówki. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz 1 nałęczowianka real Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź zawczasu i poproś o fakturę na siebie. A potem zawsze możesz wyciągnąć od nich duplikat takiej faktury. Wyświetl w wątku >>