Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nice

nice

#3740447 Napisano: 30.09.2010 06:44:31 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kalisto sprawdziłem u dobrego prawnika, w biurze rzecznika praw konsumenta oraz w federacji konsumentów

więc wiem co piszę i nie rób ludziom wody z mózgu emotka

proponuje wrócić do tego co pisałam i przeczytać ze zrozumieniem i dopiero pisać że robie komuś wode z mózgu.
Mylisz się twierdząc że woucher to zwykły świstek bo jest to dokument poświadczający że masz prawo do danej usługi/ewentualnie kwoty na jaką został on wystawiony w momencie gdy nie mozesz zrealizowac go z nie swojej winy .

Tak jak napisałam wszystko zależy
kto był sponsorem konkursu, więc jeśli tak jak napisałam sponsorem było biuro to o należność trzeba od nich wymagać, jeśli była to inna firma wtedy należy zgłosić się do nich, agencja jest tylko wykonawcą zlecenia jakie otrzymał w tym przypadku wyłonienie laureata i wręczenie mu danej nagrody.

Róznież mylisz się sądząc że rzecznik w tym przypadku nic nie pomoże, bo nawet jeśli sponsorem była inna firma i będzie ona próbowała uniknąc wypłaty bądz zamiany nagrody wtedy tutaj też pomaga rzecznik

można wiele pisać, można teoretyzować bez końca, ale życie jest życiem emotka emotka emotka

ja nie gadam, ale robię swoje emotka

reklamacje już złożone, pisma wysłane za zwrotnym potwierdzeniem odbioru

jeśli kasy wystarczy dla pierwszych, stoję już w kolejce emotka

Czy Ty też masz taki voucher?? emotka
Jeśli tak to napisz do mnie na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3740443 Napisano: 30.09.2010 06:43:46 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kalisto sprawdziłem u dobrego prawnika, w biurze rzecznika praw konsumenta oraz w federacji konsumentów

więc wiem co piszę i nie rób ludziom wody z mózgu emotka

proponuje wrócić do tego co pisałam i przeczytać ze zrozumieniem i dopiero pisać że robie komuś wode z mózgu.
Mylisz się twierdząc że woucher to zwykły świstek bo jest to dokument poświadczający że masz prawo do danej usługi/ewentualnie kwoty na jaką został on wystawiony w momencie gdy nie mozesz zrealizowac go z nie swojej winy .

Tak jak napisałam wszystko zależy
kto był sponsorem konkursu, więc jeśli tak jak napisałam sponsorem było biuro to o należność trzeba od nich wymagać, jeśli była to inna firma wtedy należy zgłosić się do nich, agencja jest tylko wykonawcą zlecenia jakie otrzymał w tym przypadku wyłonienie laureata i wręczenie mu danej nagrody.

Róznież mylisz się sądząc że rzecznik w tym przypadku nic nie pomoże, bo nawet jeśli sponsorem była inna firma i będzie ona próbowała uniknąc wypłaty bądz zamiany nagrody wtedy tutaj też pomaga rzecznik

Tak więc vocuher jest z konkursu, gdzie sponsorem był Reckit Benkiser a oragznizatorem był Graf Toruń. Więc chyba do Grafa muszę uderzyć najpierw. Jak myślicie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3738193 Napisano: 29.09.2010 01:01:11 w Wkurza mnie...
aggie napisał(a):

nice napisał(a):

Wkurza mnie, że biuro Orbis Travel ogłosiło upadłość a ja swojego vouchera z wygranego konkursu nie zdążyłam zrealizować. Przepadło 3.000,- emotka emotka

Spróbuj może zawalczyć. Przecież za ten voucher ktoś zapłacił i nie wazne czy to agencja, czy ktokolwiek inny. Mogłaś go np dostać w prezencie. Nie poddawaj się, tylko łap za telefon.

Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik powołał specjalny zespół, który monitoruje sytuację i udziela wszelkich informacji związanych z upadłością biura. Klienci biura mogą uzyskać informacje pod numerem telefonu 22 59 79 523, 22 59 79 552, 22 59 79 520

Dzięki za podpowiedź, może rzeczywiście tam zadzwonię. A voucher ważny jakoś do czerwca 2011. Miałam zamiar na Święta Bożego Narodzenia zrealizować w kraju. I poszło w..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3738174 Napisano: 29.09.2010 12:58:36 w Wkurza mnie...
bluesky napisał(a):

katmich poprawiłaś mi nastrój emotka emotka emotka

nice bardzo mi przykro emotka
szkoda że tak długo zwlekałaś z wycieczką - ja gdybym dziś jakąś wygrała jutro nie byłoby mnie już w Polsce emotka

no wiesz nie każdy może wziąć sobie urlop, ja mam jeszcze zaległy z zeszłego roku emotka nie wpomnę o kolejnych 26 dniach z tego roku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3737890 Napisano: 29.09.2010 11:45:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że biuro Orbis Travel ogłosiło upadłość a ja swojego vouchera z wygranego konkursu nie zdążyłam zrealizować. Przepadło 3.000,- emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3730796 Napisano: 27.09.2010 05:30:32 w Inne mniejsze markety
barcza napisał(a):

iaziaz napisał(a):

barcza napisał(a):

Czy były juz wyniki z Lidla emotka emotka

ponoc ze byly ,info z agencji

dziwne ,ze nikt z forum nie wygrała prawda emotka

E tam, nie sądzę żeby było łatwo.
Jest bardzo dużo ludzi z każdego sklepu, które takie kupony otrzymują, bo dużo osób robi zakupu powyżej 50 zł i nie ma żadnego innego wymogu co do zakupu.
A pewnie połowa z tych osób się skusi i wyśle tego jednego smsa (a może się uda).Więc w tygodniu tych wysłanych na każdy sklep smsów jest pewnie spora ilość. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3728010 Napisano: 27.09.2010 06:28:23 w Paragony
Mam na sprzedaż wolny paragon Nivea z Intermarche z dnia 25.09.2010 z godz. 17:25 (zapomniałam wziąć udział) Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3723011 Napisano: 24.09.2010 07:34:25 w Paragony
Szukam paragonu na AirWick Bomi sprzed 20.09.2010. Proszę o PW
Mój paragon się okazuje do bani, bo moje Bomi nie jest na liście sklepów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3696814 Napisano: 13.09.2010 12:31:29 w skojarzenia
deser lodowy-gałka lodów Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658465 Napisano: 28.08.2010 07:22:34 w Pomocy!!!!
czy startery 9 zł z play też maja poblokowane smsy premium? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658463 Napisano: 28.08.2010 07:21:54 w Pomocy!!!!
helatko napisał(a):

problem w tym, że on nawet tego zgłoszenia o doładowaniu 5 zł nie chce przyjąć. emotka
pogłaszcz telefon i spróbuj wpisać jescze raz *100* kodzik#
właśnie dopiero co próbowałam i pojawił się komunikat
zadanie niekompletne
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658459 Napisano: 28.08.2010 07:21:07 w Pomocy!!!!
trojan napisał(a):

nice napisał(a):

helatko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nice napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nice napisał(a):

kto wie co zrobić by w nowo uruchomionym starterze play fresh chodziły smsy premium?
Bo dzwonić można, wysłać zwykłe smy można a na premium nie można. emotka
Chciałam też doładować ten starter 5 zł ale pojawia się komunikat że zadanie niepełne. Nie wiem o co w tym chodzi? A kod doładowujący był dobry. Nie można wysyłać smsów premium ani doładować tego startera
Może ma ktoś na to radę, proszę o wszelkie wskazówki.

doładować za 3 dychy (i tak w ciągu roku na eski premium braknie!)

z dycha nie próbowałem emotka

o dzięki wielkie, a czy to z pewnością działa?

działa emotka działa emotka

u mnie za 5 doładowania wysyłało smsy z tym ,że dopiero po jakiejś godzince

problem w tym, że on nawet tego zgłoszenia o doładowaniu 5 zł nie chce przyjąć. emotka

a doładować po przez inny numer nie mozesz?

nie wiem jak to zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658438 Napisano: 28.08.2010 07:15:15 w Pomocy!!!!
helatko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nice napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nice napisał(a):

kto wie co zrobić by w nowo uruchomionym starterze play fresh chodziły smsy premium?
Chciałam też doładować ten starter 5 zł ale pojawia się komunikat że zadanie niepełne. Nie wiem o co w tym chodzi? A kod doładowujący był dobry. Nie można wysyłać smsów premium ani doładować tego startera

działa emotka działa emotka

u mnie za 5 doładowania wysyłało smsy z tym ,że dopiero po jakiejś godzince

problem w tym, że on nawet tego zgłoszenia o doładowaniu 5 zł nie chce przyjąć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658402 Napisano: 28.08.2010 06:57:23 w Pomocy!!!!
wsciekly napisał(a):

nice napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3658386 Napisano: 28.08.2010 06:52:05 w Pomocy!!!!
Może ma ktoś na to radę, proszę o wszelkie wskazówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3650805 Napisano: 25.08.2010 07:08:54 w Paragony
mam 2 paragony tesco nescafe 1 dzień promocji
oraz 1 nałęczowianka real emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3649827 Napisano: 25.08.2010 12:50:16 w Paragony
mam 2 paragony z NESCAFE TESCO z 1 dnia konkursu sprzed 14 godzinki emotka propozycje na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3647617 Napisano: 24.08.2010 04:19:02 w Paragony
mam 2 paragony z nescafe tesco z 1 dnia promocji sprzed 14.00
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3647518 Napisano: 24.08.2010 03:34:35 w Połączenia nieodebrane
dzisiaj o 13.33 nieodebrane połączenie z zastrzeżonego numeru. Kto mógł dzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#3645549 Napisano: 23.08.2010 08:59:27 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

wkurza mnie, że jestem mało przewidująca i na jednym paragonie mam mambę i ajaxa...grrrr a w regulaminach jak byk piszą o oryginałach. Jeszcze nic nie wygrałam ale co będzie jak wygram??

Idź zawczasu i poproś o fakturę na siebie. A potem zawsze możesz wyciągnąć od nich duplikat takiej faktury. Wyświetl w wątku >>
0 0