Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sambolera, marusiamj, ewachem, trojan, aendrius1, weronetka, artcafe, rslotus, fragles,koniczynka123 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam wysłać zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już ktoś się pochwalił konsolą z tego konkursu w MDW Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mundek czy Ty przypadkiem nie pomyliłeś konkursów? Tobie chyba chodzi o Vitaral Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto ma dosyłać te vouchery? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a będą takowe? Mi pan powiedział, że rezerwacja bezpośrednio w SPA Nałęczów z tym listem gratulacyjnym. Nic z tego nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Winiary w różnych sklepach Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam to samo i jestem zła na siebie i nie tylko przez to. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba już do niektórych dzwonił zielony mikołaj. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jedna to opaska z losowania codziennego a jedna nagroda z tygodniowego losowania. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można Pan z konkursu dzwonił do mnie mówił, że można bezpośrednio w Nałęczowie Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli organizatorem jest karlsbad to nawet jedna inna liczba w numerze paragonu i nie dają nagrody. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co chyba nie wtym rzecz u nich, że liczą na odpuszczenie. Ale tam u nich jakaś słaba organizacja jest. Mało osób się orientuje w różnych rzeczach, część jest w terenie itp
Taki brak kompetencj przy rozmowie z klientami Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem szczerze, że kiedyś z tą agencją było mi trudno wyjaśnić sprawę. Nie łaczyli z właściwą osobą od konkursu, kazali sobie zostawiac numer telefonu, obiecywali, że oddzwonią. I trwało to ze 2 tygodnie takiej przepychanki i nie udało mi sie z nikim porozmawiac w mojej sprawie. beznadzieja Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne, ale ten konkurs niby trwa od czerwca. Ciekawe czy to nie aby pomyłka?
Jakoś wcześniej go nie było. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest napisane laureat a nie finalista (to chyba rezerwy nie ma w tym) Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o wylosowaniu 3 zwycięzców Wyświetl w wątku >>
nice