Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba było ze 3 lata temu, wtedy też ją lubiłam Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
16. Po każdym Etapie Konkursu Komisja dokona wyboru 1 (jednego) najciekawszego (zdaniem Komisji) zgłoszenia spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń w czasie trwania danego Etapu Konkursu. Następnie Komisja dokona (po każdym Etapie Konkursu) wyboru 2 (dwóch) haseł spośród pozostałych zgłoszeń, których autorzy zostaną wpisani na Listę Rezerwową.
17. W przypadku negatywnej weryfikacji zgłoszenia z Listy Laureatów, prawo do nagrody przechodzi na zgłoszenie z kolejną lokatą na Liście Rezerwowej.
18. Poinformowanie Uczestników, którzy zostali wytypowani jako Laureaci Konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania Laureatów.
19. Poinformowanie Uczestnika, któremu została przyznana nagroda nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania Laureata. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez uczestnika, któremu przyznano nagrodę kserokopii dowodu osobistego w celu weryfikacji jego danych. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez uczestnika.
dobrze, że jak zwykle odpuściłam sobie TQG Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10 szt Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bądź pewny siebie to konkurs gilette Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
organizatrem był ... uwaga, uwaga Swifft
więc nic dziwnego Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam kciuki, będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też miałam robioną, wcześniej usg wykazało sporego guza 1,5 cm na 0,8 cm. Okazało się torbielą, ściągnęli cały ten płyn, zbadali i nie było w nim komórek rakowych.
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też szukam i znaleźć nie mogę Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie wszystko sprawnie poszło, konto ważne do 16.08.2013 Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, dziękuję za informację Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy to doładowanie 5 zl musi być w ten sam dzień? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio można to przedłużyć? to może ja spróbuję również
Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to masz lepszejszy Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też, ale on w Wordzie jest a nie PDFie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w zweryfikowanych jest osoba co miała paragon na 2 produkty bez kwoty minimalnej Wyświetl w wątku >>