Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#6344562 Napisano: 10.04.2017 17:53:19 w Lay's
Czy można wygrać telewizor, nie pisząc w haśle o Pepsi czy Lay's?
Bo ileż można się podlizywać emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6339759 Napisano: 29.03.2017 18:10:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cb656 napisał(a):

No to nie jest tak źle, można z całego mieszkania upchnąć całą tę sierść w jedno miejsce i stamtąd zmiotką na szufelkę. Tylko nie kichać przy tym emotka

Nie można, bo ta sierść + większe paprochy od razu zaczynają blokować wlot powietrza w odkurzaczu i pyrsk! silniczek może się przepalić emotka

Jak się przepali, to użyjesz mopa i kawałka chłopa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

radosna

#6339702 Napisano: 29.03.2017 16:00:03 w PLAGIATY
szejknaftowy napisał(a):

Jeszcze raz spójrzcie tu:
https://www.faceb.../?type=3&theater

potem wujek google pokaże Wam że DWIE wygrane odpowiedzi które trzeba było umieścić w dymku nr 2 jest zerżnięte z neta :

https://www.googl...mp;bih=662&dpr=1

Jakby nie można było swojego tekstu napisać np.
Nie szukam księcia z bajki, ale chciałabym bardzo 656 milionów ... emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

radosna

#6338196 Napisano: 25.03.2017 21:41:42 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziekuje Wam Dziewczynki za spotkanie w Kato. Na koniec mojej wizyty okazalo sie, ze jest alarm bombowy na dworcu, bo ktos zostawil podejrzany pakunek, wiec koczuje na dworcu

http://www.dzienn...ny-pakunek,11921010/

Oczy Jacka Torrance'a mówią wyraźnie, kto za tym stoi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6338182 Napisano: 25.03.2017 20:29:04 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

Trzeba było pojechać i wyciągnąć od dziewcząt imiona, pseudonimy, patenty na wygrywanie i takie tam emotka
A potem byś nam wszystko opowiedział na forum emotka
Nie znam nikogo, może byście się przedstawiły nickami, potem je sobie dopasujemy emotka

E, tam! Tak to nie... Wyciągnąć po cichu, a później nagłośnić?! emotka
Każdy swoje prawdziwe i skuteczne patenty trzyma wyłącznie dla siebie, a innym tylko drobiazgami oczy mydli emotka

Wierzę w to, że w odpowiedniej atmosferze emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
powiedziałbyś mi swoje sekrety, patenty i marzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6338178 Napisano: 25.03.2017 20:23:00 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pozdrowienia z Katowic emotka )

Z tego zdjęcia poznaję tylko cudaczka, choć usiłuje się ukrywac na drugim planie emotka
Może by tak jakaś prezentacja, podpisy, na wzór wcześniejszego, z 2010 roku? emotka

cb656 Trzeba było pojechać i wyciągnąć od dziewcząt imiona, pseudonimy, patenty na wygrywanie i takie tam emotka
A potem byś nam wszystko opowiedział na forum emotka
Nie znam nikogo, może byście się przedstawiły nickami, potem je sobie dopasujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6338165 Napisano: 25.03.2017 19:14:45 w Zjazd e-konkursowiczów
isiulka napisał(a):

Pozdrowienia z Katowic emotka )

Super jedenastka na jutrzejszy mecz z Czarnogórą emotka E-konkursowiczki zawsze górą! emotka
Zazdroszczę Wam tych pogaduszek! Zdradźcie, o czym tak rozmawiałyście?
Przecież nie o konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6337939 Napisano: 24.03.2017 19:47:32 w Wkurza mnie...
A ja jestem pięknością z avatara ziolko, mam urzekające spojrzenie z avatara cb656,
moje uzębienie skradł avatar asper01, a fryzurę zwierzątko joan.
Nie będę miała nóg jak dziewczyna z avatara mahuska, wdzięku monisss i faceta foton.
Nie chcę być pięknością, bo będą się wszyscy bili o mnie emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6337905 Napisano: 24.03.2017 19:09:33 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Za to, że łudziłam się, ale pora przestać się oszukiwać, jestem beznadziejna i zawsze będę gorsza. Nigdy nie będę dla nikogo fajna, ani mega ładna, i nigdy nie będe mieć prostych pieknych włosów tylko te chole rne siano na głowie  emotka emotka  wiem, moze moj wpis brzmi glupio ale tak czuje ;((

Dla mnie jesteś jak emotka świecisz przykładem jak emotka a serce masz szczerozłote.
emotka to sobie z głowy, że jesteś beznadziejna. emotka nie płakusiaj, tylko emotka za Twoje przyszłe wygrane! Wyświetl w wątku >>

radosna

#6337530 Napisano: 24.03.2017 09:57:30 w Dziś cieszę się z.....
smocyca napisał(a):

10 lat minęło na e-konkursach! Nie może być..
. emotka

20 lutego obchodziłam 10-tą rocznicę pobytu na forum. Nie może być ...
Miło się będzie z Wami zestarzeć emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6336941 Napisano: 23.03.2017 08:12:52 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że za oknami już wiosna bardzo radosna! Wyświetl w wątku >>

radosna

#6311503 Napisano: 16.01.2017 19:41:40 w Lay's
cb656 ... ale Twój avatar bardzo mi się podoba! Gdybyś trzymał obok swojej uśmiechniętej twarzy
duże zdjęcie tego Reksia, to dałabym Ci i komin, i w kominie emotka Bo ja lubię Reksia i czasem go oglądam. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6311497 Napisano: 16.01.2017 19:29:15 w Lay's
Wychowałam się na wierszach. Sporo czytam. Teraz chciałam dla Was na zgodę zamieścić wiersz o kłótni emotka
Znalazłam wiersz Jana Brzechwy, którego nie znam. Dlaczego? Być może w moim dzieciństwie odsuwano ode
mnie wszystko, co związane z kłótnią? Chciałabym się z Wami pokłócić, ale nie umiem emotka
A tu wspomniany wiersz:
http://www.interk...orowe_strony/d37.htm Wyświetl w wątku >>

radosna

#6311400 Napisano: 16.01.2017 15:50:00 w Lay's
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info: w jakim oszałamiającym kolorze są te kominki ?  emotka

Wiem, że ryzykuję, usiłując jako facet tłumaczyć kobicie kolor emotka ale stawiam na miodowy. emotka
...bo jak szukasz informacji bardziej technicznej, to może w kodzie heksadecymalnym?

Nie znacie się na kolorach emotka
Ten kolor to radosne spotkanie:
http://www.sniezkasatynowa.pl/kolor/524 Wyświetl w wątku >>

radosna

#6308592 Napisano: 07.01.2017 14:45:02 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

Jak to jest, że puszczanie oczka przez mężczyznę i puszczanie oczka w rajstopach, to "puszczanie oczka".
Nie było innego zwrotu? emotka emotka

By być w temacie topu emotka napiszę, że też SZUKAM na to pytanie jednoznacznej (pod)powiedzi emotka
Tymczasowym wytłumaczeniem, póki nie znajdzie się jakieś lepsze, niech będzie fakt, że to męskie puszczanie oczka to tak zwane perskie oczko, a że w Persji rządzący to mężczyźni (a fe, jakie to niesprawiedliwe w stosunku do kobiet emotka ) więc tak to się tłumaczy. Perskie=męskie emotka
Pończocha zaś jest rodzaju żeńskiego, więc oczko w pończochach przypisane jest do kobiet. Ot, i wszystko.

Perskie oczko, perskie oczko emotka Czy zdajesz sobie sprawę, mój Ty Persie, że w obecnym slangu młodzieżowym
ten zwrot oznacza seks analny? Ach, nie bądź dla mnie taki brutalny! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6308587 Napisano: 07.01.2017 14:21:24 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

Możesz się ze mnie śmiać...

Nie śmieję się "z Ciebie". Ja się DO CIEBIE uśmiecham, puszczam oczko radośnie emotka emotka

Jak to jest, że puszczanie oczka przez mężczyznę i puszczanie oczka w rajstopach, to "puszczanie oczka".
Nie było innego zwrotu? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6308576 Napisano: 07.01.2017 12:40:36 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

W sezonie obowiązkowo róbcie syrop z młodych pędów sosny. I dodatkowo nalewkę z nich.

Tjaaa... emotka Zachodzę w głowę, co na to sosna, że ktoś sobie z niej robi polewkę... yyyy... nalewkę ofkors! emotka Chociaż bo ja wiem, młoda jest emotka i ma pędy... eeee... pęd. Przynajmniej do konkursów emotka
emotka emotka emotka

Możesz się ze mnie śmiać emotka Ale dzięki sośnie przechodzę zimę radośnie emotka  
Kiedy zmarznę albo zaczyna drapać mnie w gardle, to kieliszek mocnej nalewki jest nieoceniony! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6308540 Napisano: 07.01.2017 08:32:07 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

szukam skutecznych sposobów na kaszel...
Wykańczam się emotka  a lekarka nic nie słyszy....

U nas działa syrop z młodych pędów sosny, farmaceutyków praktycznie nie stosujemy. emotka

W sezonie obowiązkowo róbcie syrop z młodych pędów sosny. I dodatkowo nalewkę z nich.
Przy pierwszych objawach przeziębienia działają znakomicie. Lekarstwo sprawdzone i bardzo polecane!
http://www.poradn...dow-sosny_41536.html
http://mojenalewk...ych-pedow-sosny.html
Sosnówka jest stałym elementem mojego barku emotka
Wyświetl w wątku >>

radosna

#6306884 Napisano: 02.01.2017 19:43:12 w Lay's
Taki kominiarczyk może być emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6306843 Napisano: 02.01.2017 18:54:33 w Lay's
Bardzo Was proszę, abyście chodzili w tych kominach, bo to fajnie spotkać na swojej drodze konkursowicza emotka

Zwłaszcza faceta w kominie emotka Wyświetl w wątku >>