Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
anoo - czas zawsze się znajdzie. Lubię myśleć o tekstach konkursowych w środkach lokomocji, w kolejce, na nudnym zebraniu. Można mieć karteczkę przy sobie i zapisywać. Podczas dłuższej podróży pociągiem zawsze coś napiszę. A jak nagle wena do mnie przyleci niczym głupawka do cb656, to nagrywam na dyktafonie. Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mimo swojego długiego konkursowego doświadczenia, nigdy, przenigdy, nie odważyłabym się napisać do Smolara i poskarżyć
Smolar doskonale zna nasze forum.
Życzę Wam wszystkim wielu nagród, nie tylko od Smolara. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie odpowiedziała w terminie na wiadomość od agencji i nie otrzymała nagrody. To było dawno, ale zapamiętałam ten fakt. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pamiętam taki konkurs na hasło reklamowe OPLA. Zgłoszeń było 140 000! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A kto z forum jest z najdłuższym stażem? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem tutaj z Wami od 17 lat, radość z tego powodu zapiera dech!
Dziękuję, że jesteście! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PS. I żadne WINCY, bo doniosę Twojej kobiecie! A ona - z tego co wiem - ma nową patelnię! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jaki sprzęt kuchenny polecacie? Jaką markę? Jesli jesteście z czegoś zadowoleni np. z lodówki, to napiszcie z jakiej (model). Sprawa pilna, koleżanka nie ma czasu na szukanie, na czytanie opinii w necie itp.
Liczę na Was Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale wczorajszy mecz siatkarzy Polska - Brazylia to była potężna dawka adrenaliny, którą czasem dają mi konkursy.
Jutrzejszy mecz o 17.00 z Japonią będzie jeszcze bardziej ekscytujący. Trzymajmy kciuki!
PS. W takich przypadkach cieszę się ogromnie, że mam niskie ciśnienie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W temacie: wkurza mnie to, że mnie ostatnio nic nie wkurza. Cieszę się wiosną jak nie wiem co! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Miłość zabiera dużo czasu, więc nie starcza go na dodawanie konkursów. Innego wytłumaczenia nie ma Wyświetl w wątku >>