Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#7249511 Napisano: 26.03.2025 17:36:58 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I kiedy zaczynasz krzyczeć z bezsilności przed 6 rano.
Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.
Ciekawe ilu sąsiadów obudziłam. Ale jestem wkurzona emotka

Ja mam 34m na dwie os.🙉
Takie pudełeczko!A czynsz jak za 50!emotka
Choć pewnie i niejeden pochwaliłby się dwójka z przodu!emotka

Kiedyś dawno, dawno temu, gdy przeprowadzaliśmy się do blokowiska z wynajmowanej sutereny przy kurniku emotka 49 metrów kwadratowych dla czteroosobowej rodziny wydawało się po prostu LUKSUSEM! emotka Dziś, gdy zostałem na tym metrażu w pojedynkę, wydaje mi się to może nie tyle ciasne, co raczej na styk wystarczające. Ech, jak to z czasem zmieniają się priorytety... emotka

Po ślubie będzie Wam ciasno na tych 49 m2 emotka A konkursów, w których można wygrać mieszkanie lub dom - nie ma. Kiedyś były! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#7248288 Napisano: 21.03.2025 11:24:42 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

Nie jestem na bieżąco z konkursowaniem, do kiedy poinformowana jest milka biedronka zasąsiadowanie?

Wydaje mi się, że informowano laureatów do 16 marca włącznie. Ale mogę się mylić. Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

radosna

#7248285 Napisano: 21.03.2025 11:18:21 w Dziś cieszę się z.....
Ogromnie się cieszę, że już dzisiaj zawitała radosna wiosna.
Wiosna to najpiękniejsza pora roku, dostarcza światu uroku. 
emotka  emotka  emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7245873 Napisano: 11.03.2025 14:31:06 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

patmat napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Stał ochroniarz i babeczka od pomocy w kasach samoo .I wiem, że kamery są, ale nie umiałam się powstrzymać...

Pytam, bo nie wiem. Co w związku z tym, że są kamery? Zabranie tego paragonu to jakieś wykroczenie?

Tak. Paragon należy do tego, komu go wydano bez względu na to, co ów później z nim zrobi - wyrzuci, zgubi...
Zagarnięcie cudzej własności jest wykroczeniem. Tak samo, jak znalezienie na chodniku pieniędzy i nie odniesienie ich do Biura Rzeczy Znalezionych. emotka
Przywłaszczenie pieniędzy do kwoty 800 zł jest wykroczeniem stypizowanym w art. 119 Kodeksu wykroczeń.

Dzidzia, wsadź mnie do więzienia, bo ja zabieram paragony leżące przy kasie. emotka
Zjedz pierniczka na dobry nastrój. 
PS. Szukałabym właściciela znalezionej kasy, ale na pewno nie przez Biuro Rzeczy Znalezionych, bo ufam tylko sobie. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7244194 Napisano: 03.03.2025 12:50:49 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się bardzo, że radosna wiosna zbliża się do nas. Na razie powolutku, po cichutku. Z czasem aż do skutku. 
I przy okazji nadmienię, co mnie bardzo cieszy. To, że nie interesują mnie loterie, bramki i temu podobne rzeczy. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7241969 Napisano: 20.02.2025 14:24:14 w Dziś cieszę się z.....
Osiemnaście mieć lat, to nie grzech!
Czasem wygra się, a czasem... pech.
Z okazji mojej forumowej pełnoletności
życzę Wam wielu konkursowych radości!

emotka emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7241530 Napisano: 19.02.2025 10:09:20 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nie ,że kogoś chcę zniechęcić do grania czy co ale po ponad 25 latach grania ile ja zgromadziłam wszystkiego. Serio tyle oddane ,tyle wywalone a dalej masa wszystkiego emotka  Tak czasami patrzę na to wszystko  i zastanawiam się czy to ktoś podrzucił jak nie pilnowałam. Nie to wszystko ty sama ty sama emotka

A mnie ciekawi jedno, choć pewnie to trudne do obliczenia. Czy zyskałaś finansowo przez te 25 lat grania? Bo emocjonalnie to na pewno tak! Nigdy nie podliczałam, ile wydałam na konkursy, ile zyskałam. Może ktoś prowadzi takie obliczenia, mnie szkoda byłoby na to czasu. Najważniejsze, aby konkursy nas wzbogacały - rzeczowo, słownie i finansowo. Słownie, bo ja biorę udział tylko w konkursach twórczych. I widzę sporą różnicę w swoim pisaniu na początku, a obecnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#7241353 Napisano: 18.02.2025 14:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Hold-em napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka

No cóż, to udanych zakupów w empiku życzę  i traf więcej aby się jeszcze pochwalić tutaj jaką jesteś sprytną osobą.

A Tobie nanajka81 i wszystkim zawistnym osobom życzymy rocznej posuchy. Obrzydliwe zachowanie... emotka

Jak już tak sobie miło życzymy to Tobie również tego samego czego mi życzysz emotka

Pojutrze będę pełnoletnia na tym forum. Marzę o tym, żebyśmy byli dla siebie mili i życzliwi.
Na tym forum zawiązały się prawdziwe przyjaźnie. Rozwijajmy przy okazji wyobraźnię!
Wszelkie spory, kłótnie i waśnie powodują u mnie smutek. Nie kłóćcie się, proszę! 
Wyświetl w wątku >>

radosna

#7239692 Napisano: 09.02.2025 10:51:58 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

Do dzisiaj nie znalazłam swojej karty, której pilnowałam jak oka w głowie, ponieważ było na niej kilka tysięcy.
Zaginęła w 2013 roku. Na szczęście organizator konkursu mi pomógł. Mieli numer mojej karty i sprawdzili, że
pieniądze są. Wpłacono je na moje konto bankowe. Trwało to trzy miesiące, ale ważne, że dobrze się skończyło. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7214886 Napisano: 18.10.2024 15:10:59 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

anoo napisał(a):

(...) Skąd bierzecie czas na konkursy? (...) Nie mam dzieci, pracuję na etacie, dojeżdżam ok. 1h do pracy w jedną stronę i powiem Wam naprawdę zabiera mi to dużo czasu. 
Powiedzcie kim jesteście, czy są tutaj studenci, pracownicy zdalni, rodzice, emeryci. Bardzo mnie to ciekawi z ogólnego punktu widzenia. Skąd bierzecie czas na ten "dodatkowy" etat systematyczności i pomysłów oraz całą tę otoczkę konkursów Ania;)

W moim przypadku sprawa jest prosta. U nas na bazarku osiedlowym można kupić dosłownie wszystko. Mydło, powidło, masło i prawidło. W sezonie jesiennym nawet grzyby. Ja co prawda grzybów akurat nie kupuję, bo wolę sam je zbierać i suszyć, by zachować aromat jesieni dla przyszłych i przeszłych pokoleń, ale za to czasem coś tam innego kupię dla siebie. Mam takich zaprzyjaźnionych chłopaków handlujących różnymi przydasiami. No wiesz - śrubki, zawiesia, wihajstry przeróżne i takie tam, ech... Czasem trafi się też stare radio samochodowe, no serio!! Ja przecież nie mówię, że kradzione, no skąd! Może po prostu komuś się znudziło, czy cóś i oddał w leasing chłopakom... emotka No i u nich regularnie kupuję marmoladę, miód oraz czas właśnie. Wszystko liczone na wiaderka, bo wiadomo: "czas to pieniądz" emotka emotka No i tak rodzą się me zapasy.
Aha, zapomniałem dodać, że nie jestem emerytem. emotka

Masz dużo czasu na konkursy? Ciekawe, bo Twoja kobieta twierdzi, że nie masz czasu dla niej!
anoo - czas zawsze się znajdzie. Lubię myśleć o tekstach konkursowych w środkach lokomocji, w kolejce, na nudnym zebraniu. Można mieć karteczkę przy sobie i zapisywać. Podczas dłuższej podróży pociągiem zawsze coś napiszę. A jak nagle wena do mnie przyleci niczym głupawka do cb656, to nagrywam na dyktafonie. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7193381 Napisano: 22.07.2024 11:53:27 w Smolar
U Smolara wygrywałam wiele razy. Oczywiście najwięcej w Złotych Latach Konkursowych, które już za nami. Teraz jest zdecydowanie mniej nagród, a liczba konkursowiczów (głodnych nagród) zwiększa się z każdym rokiem. Jestem pewna, że Smolar nie ma żadnej czarnej listy. Dobry tekst zawsze wygra. Oczywiście każdy z nas uważa, że jego tekst jest najpiękniejszy. Ale nagród jest obecnie mniej. W ostatnich latach wygrywam trochę rzadziej, ale zawsze dobrym, nietuzinkowym tekstem. Doświadczenie przychodzi z wiekiem. Nie piszę pod gust Smolara. Piszę to, co czuję i myślę. Najważniejsze jest to, co chcę przekazać w tekście konkursowym. Czasem są to teksty zabawne, czasem poważne i zmuszające do myślenia.
Mimo swojego długiego konkursowego doświadczenia, nigdy, przenigdy, nie odważyłabym się napisać do Smolara i poskarżyć emotka
Smolar doskonale zna nasze forum.
Życzę Wam wszystkim wielu nagród, nie tylko od Smolara. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7187031 Napisano: 28.06.2024 21:51:02 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

Mam pytanko do osób, które wygrywały wycieczki w konkretne miejsce emotka  Otóż przyszedł mi voucher na Kythonos, no i mam tam napisane, że przelot, przeprawa promem, ubezpieczenie i zakwaterowanie w hotelu. Ale czy żarcie wchodzi wówczas w taką wycieczkę? Bo trochę kicha, jakbyśmy w takiej cenie jeszcze sami się stołowali 

Jest bardzo różnie. Czasami są tylko śniadania, czasem śniadania i obiadokolacje, a czasem dają kasę na wyżywienie. Musisz zapytać, czy masz wyżywienie w ramach tego pobytu. Zdarzyło mi się też tak, że miałam wyżywienie, ale za napoje płaciliśmy. Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

radosna

#7169255 Napisano: 12.04.2024 11:22:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Potrzebuję porady w sprawie odkurzacza (chętnie pionowego). Który z odkurzaczy nie rysuje podłogi drewnianej? Wiem, że taki ze szczotką, ale może macie swoje ulubione modele, które nie zawodzą i gładko po podłodze chodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#7166570 Napisano: 26.03.2024 12:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Drodzy zdarzyło Wam się stracić jakąś cenną nagrodę? W jakich okolicznościach? Przez Wasze niedopatrzenie czy z innego powodu? Ps. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Wiele lat temu jedna z forumowiczek zbyt późno zajrzała do mejla i straciła voucher wycieczkowy o dużej wartości.
Nie odpowiedziała w terminie na wiadomość od agencji i nie otrzymała nagrody. To było dawno, ale zapamiętałam ten fakt. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#7163284 Napisano: 08.03.2024 13:57:22 w Czy informują/ informowali?
Lata świetlne temu. Do wygrania były trzy Ople, wymieniane na nowy model co dwa lata - aż do śmierci właściciela. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7163282 Napisano: 08.03.2024 13:49:27 w Czy informują/ informowali?
300 zgłoszeń...
Pamiętam taki konkurs na hasło reklamowe OPLA. Zgłoszeń było 140 000! Wyświetl w wątku >>

radosna

#7160648 Napisano: 22.02.2024 17:38:59 w WC - rozmowy o wszystkim
fryz napisał(a):

alea napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radosna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nataszka napisał(a):

16 lat konkursowania tutaj emotka
Dziękuję wszystkim za wspólne chwile
🥳🥳🥳

Super, gratuluję stażu konkursowego:) Ja 28 lutego 2024 będę forumowo pelnoletnia emotka

To ja jestem pomiędzy Wami emotka  20 lutego minęło mi 17 lat na forum.
A kto z forum jest z najdłuższym stażem?

Ja w czerwcu będę miała 19 lat na tym forum choć na początku za bardzo nie grałam bo jakoś nie widziałam siebie wygrywającej. A potem się trochę wkręciłam

Ja od 9 lutego jestem pełnoletnia  

same starszaki emotka

Jako starszak pamiętam Marielu. Ona mnie rozweselała emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7160533 Napisano: 22.02.2024 09:01:31 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

nataszka napisał(a):

16 lat konkursowania tutaj emotka
Dziękuję wszystkim za wspólne chwile
🥳🥳🥳

Super, gratuluję stażu konkursowego:) Ja 28 lutego 2024 będę forumowo pelnoletnia emotka

To ja jestem pomiędzy Wami emotka  20 lutego minęło mi 17 lat na forum.
A kto z forum jest z najdłuższym stażem? Wyświetl w wątku >>

radosna

#7160134 Napisano: 20.02.2024 11:31:00 w Dziś cieszę się z.....
17 mieć lat - to nie grzech... Umieć głośno się śmiać - to nie grzech!
Jestem tutaj z Wami od 17 lat, radość z tego powodu zapiera dech! 
Dziękuję, że jesteście! emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7150492 Napisano: 01.01.2024 17:28:43 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
cb656 napisał(a):

Ech, 2024 rok, ludzie chcą windy w kosmos budować, ale ludzia do ludzia to już nic nie ciągnie, buuu emotka
Ja kcem wincy amorów! Romansów!! Na forum, w domu, na ulicy! Tych tam ostatnich, pier.ołów no to może jednak nie aż tak bardzo kcem emotka emotka

Drogi ROMEO! Zapoznaj się z IDEĄ: romansuj tylko z jedną, bo miłość to szczęścia sedno! 
PS. I żadne WINCY, bo doniosę Twojej kobiecie! A ona - z tego co wiem - ma nową patelnię! Wyświetl w wątku >>