Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
grzegorz543
Postów 264
Data rejestracji 17.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli latwo to czemu kazdy byl zazdrosny i sie dziwil mi dlaczego mam tyle punktow to logiczne wystarczylo troszke pomyslec tylko zaluje ze troche przepisy z poczatku nie wiedzialem i nie sprawdzalem co mi znajomi dawali Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko musialem znajsc ponad 120 osob zeby mi glosowali na przepisy a z tym nie tak latwo ale coz udalo sie mysle ze nawet wiecej bym znalazl wiecej ale coz sie mialem bawic jak sa zyczliwe osoby co sie prosza zeby im glosowac a nie chcial nikt a ze mi tyle osob zaglosowalo to kazdy byl zazdrosny Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tylko sprawe skopiowanych przepsow z administracja obgaldalem a usuneli mnie za to ze ludzie glosowali na moje przepisy zza niby kody tymbarka z e konkursow a glosowali na mnie tylko znajomi i to mnie wkurza bo na moj temat wszyscy szukali i kazdy zazdrosicil mi ze w 3 dni zdobylem praiwe 6 tys punktow z czego wieksosc nie byla za przepisy a za glosowanie ludzi dla mnie to beszczelnosc Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe ze tylko jeden przepis a to ze na e konkursach ktos mi zaglosowal to juz napisalas im i wyrazzie napisali mi emaila ze ludzie mi z ekonkursow glosowali i kazdy byl zazdrosny ze tak duzo chetnych znalazlem bo inni z tego forum tez sie prosli o glosy to teraz powinem napisac administraci ze inni tez glosuja przez e konkursy i powini usunac przy najmniej 4 osoby ale ja to mam gdzies niech kazdy patrzy na siebie a nie innych podjebac zeby samemu nagrode zdobyc dla mnie to chore na glowe takie cos po prostu moze teraz powinem pisac do kazdego organizatora ze ludzie daja cos zeby glsoowac albo cos a ze przepis jeden mialem skopiowany to dlatego ze z pocztaku regulaminu nie czytalem ale zaraz napisalem im to skasowali przepisy Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były nakładki na pas bezpieczeństwa w kształcie jaguara. Wyniki
konkursu zostały opublikowane na stronie MM Warszawa pod linkiem:
http://www.mmwars...category=news#wyniki
Nagrodę można odebrać w redakcji portalu MM Warszawa przy ul. Łuckiej
2/4/6 (dzielnica Wola) - adres można sprawdzić na mapie: wynienie na co kolwiek Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz sie dowiedzialem firma pozycjonujaca dzwonila Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prostu masz przestawione w panelu sterowania by nagrywac to co leci a nie z mikrofonu a jakiego masz windowsa wejdz w panel strowania w dzwieki i tam zobacz jesli nie pomoze napisz wyjasnie dokladnie Wyświetl w wątku >>
grzegorz543
Postów 264
Punkty karne 0
Konkursy dodane