Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ilus
Postów 490
Data rejestracji 15.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DANE Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rano, przed 10. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dane i rok urodzenia, pesel nie. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje! Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyjdzie szydło z worka, jak saBONtaż to nie będzie BONbardowania u osób w błąd wprowadzonych
szkoda! szczególnie, że zaczęłam się dopiero rozkręcać. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba o sobie czytam! Też dziś wzniosłam się na wyżyny poetyckie i jestem tak z siebie dumna (oby oni też byli...), że postanowiłam wysyłać te hasła do końca I całkowicie się zgadzam, pierwsze hasła podług tych ostatnich... nie ta liga Myślę, że mogłabym teraz wydać tomik poezji biedronkowej. Zawsze ciekawy trening tworzenia krótkich form pseudo-poetyckich, przyda się na przyszłość, mam nadzieję.
Odnośnie jeszcze tych polskich znaków. Ja też od początku z nimi wysyłam i wykorzystuję miejsce, co do ostatniego. i teraz trochę się wystraszyłam, że może końcówkę ucina...ale mam nadzieję, że tak jak mówicie, jest dobrze. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, dzięki bo już się zaczęłam niepokoić, że może przez to nie dochodzi do nich cały tekst? Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja często też, jak piszę z telefonu. Ale w Biedronce wysyłam hasła przez formularz www i odruchowo z polskimi znakami (jak przystoi polonistce:)) I dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać, czy nie dostają w to miejsce jakichś krzaczków bądź czy nie przekracza to ilości znaków (bo chyba polskie znaki liczą się jako 2/3?) Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 dni
Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję bardzo za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie raz wygrało zgłoszenie z godziny ok. 17tej, a raz z 9tej rano, więc chyba bez znaczenia Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to bankowo miało brzmieć najs! Czyli Biedronka dała znać, że hasło jest w porządku i jutro na jej skrzydłach przyleci bonik powodzenia! Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki to jednak były Wyświetl w wątku >>