Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ksantypa

ksantypa

#5744963 Napisano: 27.09.2013 11:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczkar10 napisał(a):

m

ksantypa napisał(a):

Agnes napisał(a):

ksantypa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dokładnie moje zgłoszenie wygrane też z 13 maja czyli mieli błąd w 1 etapie.A wysłane 9 maja.

moja 13 maja i 20 maja niby pomylka w nipie

ja nie pamiętam kiedy wysłałam zgłoszenie ale też niby miałam pomyłkę w NIPie

moja mama w 27 maja -moze na początku promocji mieli problem z systemem

a wysłane 24.05 moje też 27 maja sms o wygranej.
na@ do IQ wysłałam rano, do tej pory żadnej odpowiedzi, czyli nie śpieszą sie

moze rzeczywiscie mieli w maju problem z systemem Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744962 Napisano: 27.09.2013 11:54:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odnośnie cifa: W moim przypadku podobno listy dotarły po terminie- no cóż, trzeba poszukać dowodów nadania i to sprawdzić.

liczy się data wpływu korespondencji, nie nadania

Ale na podstawie dowodu nadania można sprawdzić drogę przesyłki. emotka

Jestem cholernie ciekawa, co u mnie wymyślą - z utęsknieniem czekam na maila... emotka

tylko do miesiąca-bynajmniej ja jak wczoraj probowalam sparwdzic to jest adnotacja na stronie PP ze pzrez 30 mozna sprawdzic ale u mnie nie ma tego problemu bo dokumenty dtarły Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744961 Napisano: 27.09.2013 11:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

polarniczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odnośnie cifa: W moim przypadku podobno listy dotarły po terminie- no cóż, trzeba poszukać dowodów nadania i to sprawdzić.

Przecież jest:decyduje data stempla pocztowego, więc o co chodzi...?

masz racie vissearthur liczy sie data nadania pzrez Ciebie a nie dotarcia Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744958 Napisano: 27.09.2013 11:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

niewysłania przez Laureata Nagrody z listy właściwej listu poleconego, o którym mowa w § 5 ustęp 10 Regulaminu, w terminie 14 dni kalendarzowych od powiadomienia go o wygranej (decyduje data stempla pocztowegoczyli liczy sie termin nadania a nie dotarcia do nich Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744951 Napisano: 27.09.2013 11:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ksantypa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dokładnie moje zgłoszenie wygrane też z 13 maja czyli mieli błąd w 1 etapie.A wysłane 9 maja.

moja 13 maja i 20 maja niby pomylka w nipie

ja nie pamiętam kiedy wysłałam zgłoszenie ale też niby miałam pomyłkę w NIPie

moja mama w 27 maja -moze na początku promocji mieli problem z systemem Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744926 Napisano: 27.09.2013 11:27:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

napiszcie jeszcze tu

poland.pr@unilever.com
pawel.jezierski@unilever.com

im więcej nas, tym lepiej

ja juz wysłałam

napisałam emotka

tez wyslalam Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744924 Napisano: 27.09.2013 11:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

moja 13 maja i 20 maja niby pomylka w nipie Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744493 Napisano: 26.09.2013 18:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szybka odpowiedz z tego @ kupiwygraj

Dziękujemy bardzo za wiadomość.

Osoba ze strony Organizatora, która udzieliła Pani telefonicznej informacji, powołała się na podstawowe dane, do których miała dostęp.

W chwili obecnej zweryfikujemy przesłane przez Panią informacje. W dniu jutrzejszym poinformujemy Panią o faktycznym stanie rzeczy i pokierujemy w jaki sposób należy dalej postępować.

Prosimy o cierpliwość.
Moze cos z tego będzie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744355 Napisano: 26.09.2013 15:51:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja juz wysmażyłam reklamacje -jutro lece wysłac a bo unilewera tez mozna ta samą wysłac Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744290 Napisano: 26.09.2013 15:00:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

własnie zadzwoniłam i dowiedziałam się że blendera nie dostanę gdyz popełniłam czeski błąd w numerzu NIP sklepu
zamiast 73 to napisałam 37 emotka

witaj w gronie ja jakoby w dwoch paragonach miast koncowki 3 wpisalam 5 i moja sznaowna mama z tegos samego sklepu taki sam blad zrobila -eby bylo cciekawej te moje dwa pargony wyslane kazdy w innym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744195 Napisano: 26.09.2013 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

ostatnio zaczęłam robić zdjęcia paragonów, jakie gdzieś wysyłam. Profilaktycznie.

Teraz czytam Wasze wpisy i doszłam do wniosku, że agencje również nas uczą, jak sobie radzić (nie tylko "konkursowicze" uczą agencje podsyłając im jakieś podróbki paragonów) i trzeba będzie robić screeny podczas wysyłania formularzy emotka

tez zaluje ze nie zrobilam skreenow ale kurcze na kazdym kroku sie pilnowac Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744191 Napisano: 26.09.2013 14:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
piszxe na FB https://www.faceb...szePiekneZakonczenie z tego co widze to nie ja jedna sie tam udzialm-jak ich zasypemy wiadomosciami to moze pojda po rozum do glowy i dojda do wniosku ze to niemozliwe aby tyle osob sie mylilo Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744186 Napisano: 26.09.2013 14:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moja mama z tego samego kaufa kupila co ja , wyslala i tez jej nie ma na liscie -tez pewnie powiedza ze pomylila cyferke w nipie sklepu-az mi sie wierzyc nie chche ze dwa razy ten sam blad moglam popelnic-dwa paragony wyslane w odstepie tygodnia -moim zdaniem to cos im system szfankowal Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744169 Napisano: 26.09.2013 13:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nice napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Uczestnikowi dokonującemu Zgłoszenia poprzez Formularz Zgłoszeniowy jest wysyłana, na adres e-mail wskazany w Formularzu Zgłoszeniowym, wiadomość e-mail potwierdzająca dokonanie Zgłoszenia. Powyższa wiadomość e-mail zawiera będzie dane Zgłoszenia oraz jest możliwa do wydruku.
ja dostalam @ ale tylko potwierdxzajcego wziecie udzalu w loterii bez tych danych -a tak moglabym sobie porownac dane z paragonu z danymi do wysyli- i tutaj mamy podstawe do reklamacji

pzrychodzilo tylko takie cos
Dziękujemy za udział w loterii Kup i wygraj!

Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i bierze udział w losowaniu nagród!

Aby wziąć udział w konkursie Kuchnia Marzeń i wygrać duży sprzęt
AGD marki Bosch, odpowiedz na pytania konkursowe i walcz o nagrody!

a gdzie tutaj dane mojego zgloszenia?

Niestety o ten zapis już się dopominałam w trakcie konkursu, bo nie wiedziałam jaki paragon odesłać i nic nie uzyskałam w tej kwestii. Niestety jak za pierwszym razem poslałam zgłoszenia to miałam przekonanie że na mejla dostaje się info o wzięciu udziału wraz z danymi. Niestety tak nie było. emotka

no wlasnie-jak mialas sprawdzic co wyslalas jak nie dostalas owych danych do sprawdzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744156 Napisano: 26.09.2013 13:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

czy ktos moze podac regulamin z cifa? caly

http://www.kupiwygraj.pl/#curtain-four Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744150 Napisano: 26.09.2013 13:43:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

możecie podać adres mailowy, z jakiego przychodziło powiadomienie? bo chcę sprawdzić z ciekawości a nie mogę znaleźć

konkurs@kupiwygraj.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744147 Napisano: 26.09.2013 13:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sciagnęłam regulamin sobie aby nie zniknął ze strony Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744144 Napisano: 26.09.2013 13:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczkar10 napisał(a):

nie wiem, ale ide na fb będę pisać, dołączcie też, może coś z tego wyjdzie.

ja juz piszę tylko jak na razie sobie a muzom Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744139 Napisano: 26.09.2013 13:38:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
punkt 7

7. W momencie zarejestrowania Zgłoszenia przez system informatyczny obsługujący stronę internetową www.kupiwygraj.pl, Uczestnikowi dokonującemu Zgłoszenia poprzez Formularz Zgłoszeniowy jest wysyłana, na adres e-mail wskazany w Formularzu Zgłoszeniowym, wiadomość e-mail potwierdzająca dokonanie Zgłoszenia. Powyższa wiadomość e-mail zawiera będzie dane Zgłoszenia oraz jest możliwa do wydruku. Wyświetl w wątku >>
0 0

ksantypa

#5744137 Napisano: 26.09.2013 13:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

(...) jest szansa by pisac te reklamacje? (...)

Oczywiście, że tak. Przecież ksantypa pisała, że powinniście otrzymać na mejla potwierdzenie z danymi wpisanymi w formularz. A tak się nie stało. Z tego powodu nie miałaś szansy od razu stwierdzić, że system nawalił w kwestii dat i zgłaszasz ten fakt teraz emotka

ja tak rozumiem ten zapis w tregulaminie-poczytajcie ludzki ten akapit i powiedzcie czy tez tak wnioskujecie zniego Wyświetl w wątku >>
0 0