Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze rzeczywiscie mieli w maju problem z systemem Wyświetl w wątku >>
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko do miesiąca-bynajmniej ja jak wczoraj probowalam sparwdzic to jest adnotacja na stronie PP ze pzrez 30 mozna sprawdzic ale u mnie nie ma tego problemu bo dokumenty dtarły Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz racie vissearthur liczy sie data nadania pzrez Ciebie a nie dotarcia Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewysłania przez Laureata Nagrody z listy właściwej listu poleconego, o którym mowa w § 5 ustęp 10 Regulaminu, w terminie 14 dni kalendarzowych od powiadomienia go o wygranej (decyduje data stempla pocztowegoczyli liczy sie termin nadania a nie dotarcia do nich Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mama w 27 maja -moze na początku promocji mieli problem z systemem Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez wyslalam Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja 13 maja i 20 maja niby pomylka w nipie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy bardzo za wiadomość.
Osoba ze strony Organizatora, która udzieliła Pani telefonicznej informacji, powołała się na podstawowe dane, do których miała dostęp.
W chwili obecnej zweryfikujemy przesłane przez Panią informacje. W dniu jutrzejszym poinformujemy Panią o faktycznym stanie rzeczy i pokierujemy w jaki sposób należy dalej postępować.
Prosimy o cierpliwość.
Moze cos z tego będzie
Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w gronie ja jakoby w dwoch paragonach miast koncowki 3 wpisalam 5 i moja sznaowna mama z tegos samego sklepu taki sam blad zrobila -eby bylo cciekawej te moje dwa pargony wyslane kazdy w innym tygodniu Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez zaluje ze nie zrobilam skreenow ale kurcze na kazdym kroku sie pilnowac Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie-jak mialas sprawdzic co wyslalas jak nie dostalas owych danych do sprawdzenia Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kupiwygraj.pl/#curtain-four Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs@kupiwygraj.pl Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz piszę tylko jak na razie sobie a muzom Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7. W momencie zarejestrowania Zgłoszenia przez system informatyczny obsługujący stronę internetową www.kupiwygraj.pl, Uczestnikowi dokonującemu Zgłoszenia poprzez Formularz Zgłoszeniowy jest wysyłana, na adres e-mail wskazany w Formularzu Zgłoszeniowym, wiadomość e-mail potwierdzająca dokonanie Zgłoszenia. Powyższa wiadomość e-mail zawiera będzie dane Zgłoszenia oraz jest możliwa do wydruku. Wyświetl w wątku >>
ksantypa
Postów 6416
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak rozumiem ten zapis w tregulaminie-poczytajcie ludzki ten akapit i powiedzcie czy tez tak wnioskujecie zniego Wyświetl w wątku >>