Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mjane
Postów 143
Data rejestracji 05.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie wysłałam odpowiedź i dostałam kolejnego smsa z pytaniem... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam właśnie sms-a Jesteś w finale. Odpowiedz i wygraj 10 000 zł. Czy Ateny to miasto we Francji... bla bla i nie mam pojęcia z jakiego to konkursu!
Ktoś wie??? help! Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzadko biorę udział w konkursach gdzie trzeba zrobić jakąś fotę czy filmik bo zwyczajnie o tym zapominam.
ale staram się być na bieżąco z wynikami, pełna podniecenia otwieram e-mail za każdym razem licząc że coś wpadło i cieszę się jak głupia ilekroć uda się coś wygrać Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Błagam PW! Pilnie! Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety czasem potem żałuję, że kogoś zablokowałam (jak np ostatnio w przypadku thomsona90 )a błąd w systemie nie pozwala odblokowywać Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardziej realnie - wycieczkę All Inclusive do ciepłych krajów, jakoś na zimę żeby się ogrzać jak w polce zawieruchy będą
a jeszcze bardziej realnie - jakiś sprzęt agd - roboty kuchenne, blendery lub nawet głupią mikrofalówkę (przeprowadziłam się i nie stać mnie na kupno porządnego sprzętu) Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już dawno odpuściłam....
mnie standardowo i wciąż coraz bardziej wkurza spik, poza tym pogoda, brak czasu na konkursy i to że muszę siedzieć w pracy Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i standardowo brak info ze spika... ale dzisiaj im odpuszczę bo całą energię wkładam we wkurzanie się na CC... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- brak wyników o czasie
- nie odpisywanie na maile i/lub zbywanie hasłam później, wkrótce, może, nie wiadomo...
- brak świeżych informacji nt. konkursu
- po kilkumiesięcznym czekaniu na wynik - kilkumiesięczne czekanie na nagrody (tylko tego punktu póki co jeszcze nie spełnił spik, bo.. jeszcze nie ogłosił wyników ) Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem, że to może naiwne uzależniać jedno od drugiego, ale cóż... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja właśnie liczyłam na główną i tak bezczelnie wręcz powiem, że jeśli nie będę w pierwszej trójce to pewnie dlatego, że ich mailami zasypywałam i widziałam że z chwili na chwilę coraz bardziej wkurzeni byli. Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby jeszcze chociaż udzielili jakiejś konkretnej odpowiedzi, a nie trzy razy mi pisali że wkrótce
a jak ktoś tam próbował się z nimi kontaktować to się do innej firmy dodzwonił, prowadzącej nowy konkurs spika i niestety tamci nie są za to odpowiedzialni... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze to, że cisza w nagrodach... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozostaje czekać na okres gwiazdkowo-sylwestrowy Wyświetl w wątku >>