Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mjane
Postów 143
Data rejestracji 05.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno nie znajomości. a szczęście? trochę tak bo jak pisałam już wcześniej trafiłam na dobry moment. Wzięłam usiadłam, dwa dni pracowałam nad idealnym CV, wysłałam 20 kopii do firm które mnie interesowały (wcale nie dawały ogłoszeń), dostałam odpowiedź z dwóch - z jednej z odmową, z drugiej z zaproszeniem na rozmowę. Rozmowa trwała jakieś 5-10 minut - w tym czasie przekonałam ich że jestem właściwą osobą na stanowisko - bez wykształcenia, dojeżdżając do pracy 30 km, z przeciętną znajomością języka angielskiego... o czym zresztą mówiłam wprost. A pracuję w Agencji Reklamowej na stanowisku copywritera wiec wiecie... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mnie wkurza takie ludzkie podejście i wyszukiwanie sobie miliona powodów dla których nie mogą dostać pracy. czy tylko ja trafiłam do cudownej firmy gdzie szef jest wyrozumiały, daje szansę ludziom bez wykształcenia, z dziećmi, brzydkim i grubym, bez znajomości języka ...? i od razu dodam, że pracuję w dość poważnej firmie na dość poważnym stanowisku - nie skręcam długopisów w domu
nie żałujcie że nie dostaliście pracy w miejscu gdzie szef wykluczył was z powodu któregoś z w/w kryteriów - to znak że jest idiotą. szukajcie, szukajcie i szukajcie - przez znajomych, internet, ogłoszenia - na wszelkie sposoby. i nie marudźcie. na prawdę źle to było 5-10 lat temu. teraz to pikuś w porównaniu z tym co było dawniej.
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się w tej kwestii udało - dostałam pracę po maturze o której ludzie z wyższym wykształceniem często mogą tylko pomarzyć - pytanie: fuks czy umiejętność sprzedania siebie? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Melisa nie piszę tego złośliwie bynajmniej, tylko zupełnie serio - sprawdź czy na CV masz bezbłędnie podane dane. Kumpel tak rozsyłał CV zdziwiony, że nie dostaje odpowiedzi a okazało się, że miał zły numer telefonu podany. Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się w 100% z samanthą - owszem, można by pokasować nieaktywnych (mi to specjalnie nie przeszkadza, ale czasami się zdarza że nie mogę sobie przypomnieć pisowni jakiegoś nicka i szukam wśród użytkowników - muszę wertować 20 stron zanim znajdę to czego szukam), ale z jakiej racji zabraniać rejestracji nowym??!!!
a z dodawaniem konkursów to faktycznie - często się wysilam, wypełniam formularz, wysyłam i wyskakuje konkurs już jest w bazie
W związku z tym moim zdaniem dobrze by było zmienić zasadę dodawania konkursu - w pierwszej kolejności powinno się wpisywać link i sprawdzać czy już jest, a jak nie ma to dopiero wypełniać resztę formularza. Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama tak często robię w przyadaku gdy do wygrania się rzeczy wartościowe. Mnie bardziej wkurza jak ktoś wygrywa mimo że mu nie przydatne i potem to u niego leży i się kurzy.
Za to bardziej mnie wkurza wygrywanie nagród pocieszenia - mam już dość smyczy, t-shirtów i czapeczek którymi mam wypchaną całą szafę a nigdy tego nie założę a zawsze dostaję je w przypadku gdy nagroda główna była ciekawsza - nigdy nie walczę o samą koszulkę czy smycz
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przydałoby się coś takiego z przytupem Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a prywatnej korespondencji się na forum publiczne nie wywleka Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na niechciane PW jest jeden sposób - blokowanie. Namiętnie stosuję Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzie!! jeśli się nie udzielacie na forum to się nie udzielajcie. ale też nie czytajcie. to tak jak w życiu - wyobraź sobie, że rozmawiasz z grupą przyjaciół o czymś dla was istotnym. Przychodzi nowa osoba, staje z boku i podsłuchuje po to żeby wyciągnąć dla siebie korzyści, ale nie przyłącza się do dyskusji. Fajnie? Nie. Bardzo nie fajnie. Ale gdyby ta sama osoba odezwała się, przywitała, zamieniła kilka zdań z wami to pewnie bez problemu podzielilibyście się tematem na który rozmawiacie. Proste?
Rejestracja na stronie daje dostęp do wielu rzeczy, ale na dostęp do wszystkich tematów trzeba sobie zasłużyć. Minimalnie.
Karolina nie zauważyłam, żeby maleńka była nie kulturalna czy żeby wystawiła sobie świadectwo niskich lotów (w przeciwieństwie do ciebie, bo przyszłaś i zadzierasz nosa...)
Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i marzę o urlopie więc jakieś SPA lub ciepłe kraje... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już nie mam cierpliwości.
Ktoś ma jakieś namiary na osobę odpowiedzialną za poprzedni konkurs (ten z domówką)? Albo wie gdzie można zadzwonić, żeby domagać się swoich praw? Mam dość czekania i bycia ignorowaną... Wyświetl w wątku >>