Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mjane
Postów 143
Data rejestracji 05.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie też liczę na jakieś informacje... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A potem ci spóźnialscy zgarniają nagrody sprzed nosa tym co się w terminie zmieścili Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://telewizja24.tv - walentynkowa niespodziewajka - może ktoś skorzysta Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomości wysłane to jako zakładka w skrzynce.
a moje notatki, o których nikt się nie wypowiedział to jako wyświetlające się okienko po najechaniu na link do konkursu Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodałabym opcję prywatnych notatek przy konkursach. Chodzi o coś takiego jak komentarze w wordzie - często biorę udział w konkursie i zapominam co na niego wysłałam, lub zapominam dlaczego zaznaczyłam go jako konkurs nieinteresujący mnie choć wygląda ciekawie i tak dalej i tak dalej - takie notatki umożliwiłyby mi przypomnienie sobie takich rzeczy - widziałaby je tylko osoba je pisząca więc nikomu nie przeszkadzałyby cudze notatki.
zmieniłabym formularz dodawania konkursów tak, żeby napierw należało wkleić link i sprawdzić czy konkurs jest w bazie a dopiero potem zamieszczać resztę informacji
póki co nic więcej mi nie przychodzi do głowy Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w czym dziś? Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzwoniłam 3 tygodnie temu to mi powiedzieli że jutro wczoraj napisałam maila do Pani odpowiedzialnej za konk, liczę, że mi w poniedziałek odpisze... a jak nie to... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zaczynałam pracę to mieszkałam w małym miasteczku, 30 km od poznania, do pracy dojeżdżałam godzinę. Bo najpierw pociągiem potem autobusem.
I dla mnie jest wiele rzeczy niemożliwych, ale PRÓBUJÊ. I jak się czasem udaje to się cholernie cieszę. Nie wymyślam sobie miliona powodów dla których nie powinnam próbować, nie zakładam od razu porażki, nie doszukuję się przeciwności losu. Nie wychodzi tak? To może wyjdzie inaczej? Tak też nie? No to jeszcze inaczej. Jak wykorzystam wszystkie możliwości wtedy stwierdzam że faktycznie za wysokie progi na moje nogi. Ale nie powtarzam w kółko jednego schematu działań.
Melisa odezwałam się w tym wątku, żeby dodać niektórym otuchy, może dać kopa do działania, żeby przekonać że praca JEST tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak szukać. Bo jak widzę jak co post to kolejna osoba mówi, że jest źle, do niczego, nie ma co próbować, pracy nie ma itd. to tylko dołujecie się nawzajem i utwierdzacie w przekonaniu, że tak ma być...
Co ciekawe - moi znajomi, najróżniejsi - z wykształceniem i bez, z dziećmi i bez, z dużych miast i małych, spokojni i energiczni - WSZYSCY! - mają pracę (a jak nie mają to z własnego wyboru). Czy to znaczy, że wszyscy mają wybitne szczęście? Owszem, przyznaję, nie każdy pracuje w wymarzonym zawodzie, ale niektórzy odkryli, że robienie czegoś innego też sprawia im przyjemność. Ci którym nie sprawiało albo rzucili robotę i poszukali sobie innej, albo właśnie szukają i chodzą na rozmowy kwalifikacyjne, bo dziwnym trafem - zapraszają ich.
Pisząc to wszystko co napisałam wcześniej opierałam sie nie tylko na swoich doświadczeniach, ale też na doświadczeniach otaczających mnie ludzi. Więc proszę Cię, nie mów że jak grochem o ścianę, bo po prostu porywasz sie z motyką na słońce - kilkoma przykładami osób które odezwały się na forum próbujesz udowodnić mi, że moje przekonanie oparte na setkach ludzi są błędne.
Życzę wszystkim szczęścia w szukaniu pracy. Wierzę, że wam się uda. I czasami dobrze posłuchać głosu z boku (może nie koniecznie mojego, ale kogokolwiek kto ma inne doświadczenia i przekonania...) Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapominasz, że ci którzy mają pracę też jej kiedyś szukali.
Nie chcesz dobrych rad to nie, radź sobie sama, tylko przestań marudzić, że nic nie możesz znaleźć. Najlepiej usiąść i powiedzieć - wszystko robię cenzura tylko pracodawcy się nie znają że mnie nie chcą zatrudnić.
Nie twierdzę, że pracę się dostaje z palcem w tyłku, trzeba się trochę pogimnastykować, ale ani dziecko, ani brak doświadczenia nigdy nie są barierą nie do przeskoczenia.
No i zawsze można jeszcze otworzyć własną firmę.... Wyświetl w wątku >>
mjane
Postów 143
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może zabrzmi jak banał ale... spójrz krytycznym okiem na Twoje CV. Nie chodzi mi tu o rubrykę doświadczenie czy wykształcenie, ale o ogólny jego wyraz - czy jest zauważalne, czy jest coś co je wyróżni spośród innych, czy w dziale dodatkowych umiejętności i cech wymieniłaś to co faktycznie jest przydatne?
a może warto zrobić jakieś kursy dodatkowe? pedagodzy mają możliwość takich kursów weekendowych (trwających np 2-3 tygodnie - wiem, bo moja mama jest pedagogiem, matka mojego chłopaka tak samo)...
Wyświetl w wątku >>