Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2235
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
gratki
u mnie dzis jeden pozytyw i kupa negatywow ale przyszly tydzien mam caly wolny to bede szalec z mailami Wyświetl w wątku >>
2015:krem BB,
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
dlaczego odrzuceni?? przeciez to nie bedzie forum na, ktorzym ludzie bada sobie podawac firmy, tylko ja je tam wpisuje a inni kozystaja wzamian za rejestracje... jezeli chcecie to mozemy wspolnie zrobic jakies zamkniete forum i tam dzielic sie wspolnie adresami, ale nie najezdzajcie na mnie i bron boze nie rejestrujcie sie nigdzie ponownie z mojego polecenia bo mi za to skasuja wszystkie dotychczas zdobyte punkty Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
dlaczego uwazasz, ze to jest niesprawiedliwe?? kiedys jak dawalam po 1 adresie to te osoby tez powinny mi napisac, ze to niesprawiedliwe bo pozniej dawalam po 5 a pozniej po 10??
niechcesz to sie nie rejestruj Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Witaj droga Ewo.
Miła wiadomość od Ciebie i niecodzienna prośba, choć nie zdziwiła mnie ponieważ wiem ze są ludzie którzy mają różne hobby. Sam też jestem lekko niezwykły.
to od jednego spikera z radia Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
nie piszemy tutaj od kogo dostajemy gadzety...
Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
ty chyba nie myslisz, ze odrazu po 1 czy 2 dniach dostaniesz od wszystkich odpowiedzi?? na odpowiedzi trzeba poczekac a jezeli podales odrazu swoj adres to uwierz mi, ze 70 % firmy, ktore mi cos wyslaly nawet pozytywa nie odeslali tylko odrazu paczke, tak wiec uzbroj sie w cierpliwosc napewno niebawem listonoszka zapuka do drzwi obladowana paczuszkami Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
to sie juz mianem spamu okresla takie wysylanie, uwierz mi trzeba do kazdego po kolei wysylac inaczej watpie by ci cokolwiek przeslali
a w temacie dzis u mnie 9 dlugopisow i pocztowka z recznie napisanymi pozdrowieniami Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
ehh u mnie z ranka jeden negatyw zebym sie zglosila za pare miesiecy ponownie Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
dziekuje bardzo tym, ktorzy nie zwatplili w moja uczciwosc
ja sie wlasnie zabralam do pisania maili bo ostatnio zadziej mnie listonoszka odwiedza Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
gratuluje bardzo ciekawe gadzety
a tych, ktorzy nie wiedza co i gadzie pisac zapraszam do przeczytania pierwszej strony tego tematu jest tam wszystko wyjasnione i podana przykladowa prosba i o gadzety, ktora jednak polecam troche zedytowac i dodac pare zdan od siebie Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
przeprosiny przyjete, a ja kazdego kto bedzie jeszcze mial jakies roszczenia wobec mojej osoby prosze o PW a nie robienie niepotrzebnie smietnika na forum... Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
moze sie tak zdarzyc, niekiedy firmy przesylaja gadzety po bardzo dlugim czasie, nie martw sie to napewno cisza przed gadzetowa burza
zycze wszystkim owocnego tygodnia Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
przeciez podalam ci firmy, jezeli chcesz to moge tu nawet wiadomosc na pw wkleic, ktora mi odeslales po przeslaniu przeze mnie firm... Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
moj drogi wybacz ale ja nie spedzam 24 godzin na dobe przy komputerze a ty zamiast odrazu wychylac sie z nieslusznymi oskarzeniami podszkolilbys swoja cierpliwosc, ktora zapewniam cie przy gadzecikach ci sie ogromnie przyda Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
raczej wszystkie sa z nazwa lub przynajmniej z logo firmy bo to chyba chodzi w gadzetach reklamowych Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
fryz
Postów 2235
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
fryz
Postów 2235