Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2233
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u nas miala byc ale... niewiadomo co sie z nia stalo i w koncu jej nie bylo
a w temacie....wkurza mnie moj kot ktory uciekl, teraz blaka sie po osiedlu, ludzie wydzwaniaja do mnie, ze go widuja a jak wychodze go szukac to sie gdzies chowa Wyświetl w wątku >>
2015:krem BB,
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
4 rok juz leci i narazie NIC Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
studenci pedagogiki bez matematyki oraz pochodnych pozdrawiaja Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie tez w goscinnym najgorzej u mnie mgla i to taka tytoniowa bo facet tylko tam pali, a kurzy jak lokomotywa na dodatek na swieta nie umylam od zewnatrz bo swiezo po chorobie bylam i teraz to sie pieknie w oczy rzuca Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
moje okna juz zrezygnowaly,przestaly sie ludzic i nie czekaja Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pociesze cie, u mnie tez od poczatku roku same porazki konkursowe... masakra jakas Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no w sumie masz racje Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No ale jak kupia pozniej, przeciez musza miec ten sam numer paragonu to bezsensu Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie przypominaj mi bo ja mi juz niewiele brakuje do wyczerpania limitu a tu jeszcze podatek od nieruchomosci przyszedl Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ehh dolaczam sie do grona wyjacych z rozpaczy, mnie w tym miesiacu zakatowala doplata za ogrzewanie a ogolnie jest slabo Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o lol Wyświetl w wątku >>
fryz
Postów 2233
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fryz