Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W drugim przypadku zwrotka w ogóle nie przychodzi zatem uważam,że w regulaminie jest dobrze napisane.
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HORTEX.TESCO.numer paragonu.Kto Leona ma…
oraz
HORTEX.TESCO.numer paragonu.Hortex, wyjątkowy smak...
Może więc początek zadania konkursowego ma tu decydujące znaczenie ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dziękuję za uratowanie skóry Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym w każdej chwili zakupu w sklepach ze stopki Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również w pozostałych sklepach ze stopki
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e i kokosal maile rozsyłali w zeszłym tygodniu
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież od dawna wiadomo ,że co najmniej połowa klikających nie odklikuje, a jak im się znudzi gnojenie przez tych , którzy zbierają głosy i uczciwie odklikują to rejestrują się od nowa pod innym nickiem.
Moim zdaniem watek jest zbędny - swojego czasu wszystko załatwiało się w jednym wątku kliknijcie.
Poza tym jeżeli nie znajdziecie nikogo chętnego do aktualizowania listy nieklikających to wątek i tak traci sens, bo wróżę mu co najmniej tyle stron co wątek kliknijcie. A komu ostatecznie chciałoby się przedzierać przez kilkadziesiąt stron żali wylewanych na nieuczciwych graczy... ?
Za chwilę zaczną się wyzwiska wzajemne obwinianie się , czyli de facto więcej roboty dla adminów.
Wiem co mówię , bo pamiętam jakie kiedyś były jazdy w kliknijcie i z każą cenzurarelą pisano do adminów.
I powiem Ci debere- blokada, ze o ile pomysł miałaś być może dobry ( w każdym razie rozumiem Twoje intencje) to pomysł absolutnie się nie sprawdzi i wątek stanie się kolejną areną walczących gracz... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info.
I już nie zaśmiecam wątku Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ustawieniach klawiatury ustaw polski programisty.Tę druga opcję usuń - pozbędziesz się problemu na dłużej
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Info o biżuterii ślą eskami - na pewno. Jak informują o visie - nie wiem
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam powyżej 6 m-cy i właśnie skończyłam robić , bo puściło mnie dalej Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o info na PW Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetnie i bezproblemowo robi się z nimi wymiany
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To czy avatarki dodajesz z dysku czy z url nie ma wpływu na to czy są animowane. Mój avatarek normalnie mam na dysku zapisany jako animowany gif i z dysku właśnie najczęściej na fora dodaję. To czy na forum jest on animowany czy też nie zależy od ustawień admina forum
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o PW
: Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osobiście brakuje mi konkursów kończących się w najbliższym czasie - najczęściej.
Nie podoba mi się fakt ,że przy dodawaniu awatara musiałam podać również numer gadulca,jednak widzę ,ze później mogłam go usunąć - to dobrze
I jak już jesteśmy przy zmianach to byłoby fajnie dodać kategorię,gdzie wrzucałoby się konkursy plastyczne , bo pełno tego w aktualnych zawsze.
I dlaczego moje włosy w awatarku nie falują
Fajny jest schowek i to mi się bardzo podoba
Wyświetl w wątku >>