Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może w ogóle zrezygnujesz z forum, bo nie daj boże coś co napiszesz może się komuś przydać...
Zdecydowanie wkurza mnie taka postawa.Kojarzy mi się zdecydowanie z pewną grupą stworzeń , za którymi nikt nie przepada - w szczególności żywiciele... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz mieć magiczną "trójeczkę" pod nickiem Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to trzeba przecież dodać do bazy, a to jest taaaaaaaaaaaaaaaaki problem....
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śmiem twierdzić, że dużo więcej niż Ty...
Jak pisałam wcześniej poświęćcie swoje drogocenne minuty na dodanie konkursów zamiast użalanie się i hejtowanie innych.Z tego co widzę dla większości dodanie kilku konkursów to pestka, co widać po rosnącej w zastraszającym tempie bazie konkursów Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5. Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany warunków regulaminu bez uprzedzenia w dowolnym momencie. Zmiany będą na bieżąco umieszczane na stronach serwisu.
Z tego co widzę właśnie zmieniono warunki, a informacje o tym umieszczona w komunikacie, który wyskakuje podczas próby wejścia do danego wątku
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są ludzie, którzy w ciągu jednego dnia potrafią dodać ich kilkanaście bez jakiegoś wielkiego nakładu czasu...
Dla chcącego nic trudnego.
Ja widzę to w ten sposób - korzystać z tego, że inni dodają to owszem bardzo miłe kiedy całą pracę odwalają inni. Dodać jednak coś od siebie broń boże . Zmarnować drogocenne pięć - dziesięć minut, które można wykorzystać w topie wkurza mnie lub na hejtowaniu
A żeby nie było offtopu - wkurza mnie to, ze niektórych wkurza blokada
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o ten konkurs Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz miałam problem z nieaktywnymi bonami, gdzie ewidentnie zawinił Intersport - załatwili od ręki.
Zawsze nagrody docierały ostatniego dnia wg regulaminu, sporadycznie było to maksymalnie 2-3 dni po tym terminie.
W dodatku sporo znajomych ma równie pozytywne doświadczenia z Grafem... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
również nie mam jeszcze w domu bonów z I etapu Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech 4frame schodzi na psy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisząc o firmach organizujących konkursy miałam na myśli właśnie sponsorów Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nie wiedziałam.
Tak jak zaczytana-pola pisze 10 tys. to dla nich pryszcz. Wrzucili to sobie w koszty pewnie .
Ale skoro pojedyncze reklamacje (nawet w dużych ilościach)nic nie dają to może za każdym razem pisać grupowe?
Swoją droga przeraża mnie fakt jak bardzo firmy organizujące konkursy, które mają przecież na celu zwiększyć sprzedaż i zdobyć nowych klientów olewają tych właśnie klientów... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A próbowaliście poradzić się kogoś z UOKiK, bo z tego co czytam zawsze o przekrętach tejże agencji wynika, że jak byk konsument jest oszukiwany.UOKiK nakładał już kary na organizatorów loterii i naciągaczy SMSowych więc może najlepiej zwrócić się tam właśnie ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, bo jakoś dziś wyjątkowo rzuciło mi się to w oczy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy zawsze wymagali adresu zameldowania i do korespondencji w przypadku jeżeli są różne ?
Pamiętam, ze zawsze pisałam jeden ale teraz się zakręciłam Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie chcesz kupować dezodorantów to
2 x żel pod prysznic(4,99) to 9,98
nie wiem ile mydło w płynie, może jeszcze taniej wyjdzie, ale to będzie najwyżej złotówka różnicy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpinam sie pod pytanie Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nazwijmy to wyczuciem chwili
A widzisz ja tak miałam w przypadku "zaskakujących muffinek" . Tyle strzałów i same kosze zamiast bramek
Nawet muffinkowy numer podpisałam sobie jako dooopa Wyświetl w wątku >>