Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czarna,damska koszulka polo, popielniczka,zapałki i naklejki Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe co to ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cukierki też bym sobie zjadła
Zapraszam-wybierzesz sobie
A cukierki są naprawdę wstętne Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj zapomniałam o podkładce pod mychę - mam ich już ok 30 (chyba otworzę sklep ) Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak , tak !
I nikomu nic nie spada z nieba - dlatego drodzy początkujący gadżetomaniacy musicie sami zapracować na swoje zdobycze Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie dziś płócienna torba na zakupy , przypinki , długopisy, dwie czapeczki (z jednej firmy ) , fajny notes i naklejeczki
rolusiek pisałam to już wielu osobom - w internecie jest mnóstwo firm.
Zobacz PW Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno wysyła kolastyna , dax , dermika, iwostin, ziaja, minzer mona liza , oceanic , tołpa ,bielenda , phisiogel ,Biomaris,
eris i soraya - zależy
z zagranicznych kanebo , caudalie , duwop , Narciso Rodriguez , z timetospa , i perfumy z artisan
ale jak pisałam adresów i linków szukaj na forum - to tylko dwadzieścia parś stronek Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję,że Wasze skrzynki są dziś pełne
Prawdę mówiąc po tygodniowej przerwie spodziewałam się tego
Dziś muszę się ostro wziąść do wysyłania maili ,bo córcia już piszczy dlaczego nic nie przyszło Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj jak zwykle kilka długopisów , przypinki , breloczki i fajna latareczka- breloczek.Ciekawe co dziś będzie w skrzyneczce ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skoro link dodany jest do gwarantowanych to jest on sprawdzony Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo miałam tylko problem z logowaniem i wejściem na forum ale teraz jest OK !
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś jeszcze coś dostał ?
Ja mam polecony do odbioru ale nie sądzę,żę to ze streetcomu
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od tego czasu kolejny krawat , multum długopisów i ołówków , ale to już normalka , kilka breloczków , kolejny kubek(wreszcie coś się z kubeczkami ruszyło ), plecaczek ,standardowo przypinki, trzy smycze , notesiki i (szczyt bezczelności )kalendarz na 2004 rok - Belgowie zdaje się uważają,że Polska leży w bardzo odległej stefie czasowej
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos specyfików - kremy caudaile służyły mi nie powiem
wczoraj dostałam od mamy próbkę maseczki oczyszczającej i oczyściła mi :@
moja twarz wygląda dziś jak wielki czerwony burak po kuracji sterydami ; od rana kiedy mąż obudził mnie głośnym rechotem już mi się humor poprawiła na tyle,że nawet jestem w stanie żartować sobie z mojej wpadki
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mne dziś okulary , kubek , brelok (całkiem fajny) , długopisy (to już satndard ) i podkładka pod talerz - przyda się dla mojego małego Prosiaczka
Poza tym trochę maili z pozytywnymi odpowiedziami , zdecydowanie więcej negatywów - ale kto by tam się przejmował - ich strata,że nie rozreklamujemy ich firm
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
meliso niestety to nie ja Ale i tak dzięki za wybaczenie 8) - wykorzystam gdy coś nabroję
Swoją drogą głowiłam się nad nim ale nie wpadłam na to,że to może być mail przesłany przy wykorzystaniu forum
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
długopisy , ołówki , dwie takie latareczki do pyklejenia do komórki.A światło mają takie mocne,że szok
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane