Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym osoby poniżej 18 lat są automatycznie dyskfalifikowane.
U mnie dziś długopis - fajny taki składany , do powieszenia na szyję, widokówki i notesik - od firmy,do ktorej wysyłałam maila jeszcze we wrześniu
Poza tym czapeczka - jedyna,która spodobała się męzowi
Może wreszcie zacznie nosić czapkę zimą , chociaż taką Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym samym spalacie firmę Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś ostatnio za dużo obowiązków i za mało czasu na wysyłanie maili Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A parę ankiet to nie dużo-ludzie powysyłali już po kilkaset maili -niektórzy przekroczyli już tysiączek ! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz jej ,że kolejny Gentelman zawita do nas na Gwiazdkę - córcia to na nas wymogła. Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie mi smutno z tego powodu.Ale teraz martwię się o pozostałe stworki - jutro masowa wizyta u weterynarza! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam wszystkich początkujących
U mnie dziś długopis , podkładka pod mysz , brelok w etui i czapeczka - wszystko z Las Vegas
Ale nie z kasyna - one nie przysyłają .Pewnie za biedne są Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny na pewno będa wdzięczne za każdy klik a i wy możecie dodać swoje linki do konkursów Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A żebyś wiedziała
To gorsze niż alkoholizm
A jeżeli chodzi o gadżety to u mnie dziś miarka z poziomicą , klipsy -takie do wizytowek lub zdęć , podkładka pod mysz i płyta dvd o firmie Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdaje się że asiam już podawała gdzie szukać firm.To może pomóc
http://www.pf.pl/portal/YpSearchS
http://pkt.onet.pl/
http://szukaj.wp....4c&_ticrsn=3
do tego google , reklamy w gazetach , tv , bilboardy
Firmy możesz znaleźć wszędzie trzeba tylko chcieć i włożyć w to minimum wysiłku Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszę Cię zmartwić - wiem jak wyglądają smycz i sznurek
Wygląda to bardziej jakjakieś etui na wizytówki ??? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnóstwo tapet Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw przeczytaj cały wątek i zobacz na czym rzecz polega a później krytykuj ! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Większość firm wysyła bez potwierdzenia mailem - gdybyś przeczytał cały wątek wiedziałbyś o tym Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właściwie to nie mam kiedy - mąż na chorobowym do Gwiazdki więc siedzi przy kompie i nadrabia zaległości w grach.
A ja się nudzę i wkurzam się,że skrzynka świeci pustkami Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Anek , ja Ci wspólczuję