Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ivett pw Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiedź z jednej z biedniejszych firm polskich
Wiedzialam,ze nie wysylają ale czasami warto sprobowac po paru miesiacach sprobowac ponownie Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smieciora witamy wśród śmiertelnie chorych
Mam dziś paskudny humor ,ani gadżetów , ani wygranych w konkach Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowych gratisomaniaków zapraszamy na pw Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już była dyskusja na ten temat i wyszło na to,że na razie będzie tak jak jest.
chyba,że się mylę Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam olewam chamskie odpowiedzi ale jest ich rzeczywiscie niewiele.
Ale dzięki tej mojej manii związanej z gadżetami poznałam już kilkoro fajnych ludzi z różnych krajów
Chyba zaproszę w tym roku na wakacje dziewczynę z Kanady - jae babcia jest Polaką,która wyemigrowala do Stanów i tam poznala Kanadyjczyka. Maria jest w moim wieku i stasznie chcialaby zobaczyc kraj,z którego pochodzi babcia.W sumie fajnie nam się pisze i rozmawia więc nicx nie stoi na przeszkodzie żeby przyjechała - ja niestety ze względów finansowych pojechać do Kanady na razie nie mogę Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i tak delikatna forma odmowy w bezczelny sposób:)
Monie jedna firma przesłał kiedyś wira :@ :@ :@
Byłam tak wściekła,że szkoda mówić Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym ,żeby tak było wtedy na pewno podzieliłabym się z resztą maniaków
widzę,że połowy coraz bardziej owocne Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś nic specjalnego nieprzyszło ale dostałam maila
Teraz mój list wygląda naprawdę imponująco Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutisspóźnione życzenia dla twojego synusia 8) Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie niektóre przsyłki dostaję po 3-4 miesiącach po wysłaniu maila - wiem ,bo zazwyczaj piszą kiedy otrzymaili maila ,a poza tym robię firmy wg branż
aniao29 wszystko zależy od treści maila.Zazwyczaj trzeba się trochę pomęczyć żeby w końcu stworzyć idealnego maila:(
Może więc coś z twoim twkstem jest nie tak
Może prześlij mi tekst ,który wysyłasz na pw i jeśli będzie nie taki to w chwili wolnej coś z nim zrobię ( przyślij i polski i ang) Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie januli, niekoniecznie Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki ! przyłączam się do promocji
asiam i fryz obawiam się,że zostaniecie zasypanie prośbami więc może warto rozłożyć to na trzy osoby
zapraszam więc na pw ! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja na emolientach rejestrowalam się tak dawno i nic nie dostałam Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dziś tylko ołówek-ale zajefany takiego jeszcze nie widziałam ,smyczka i przypinki Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze ,że się zreflektowałam
u mnie dziś susza:( Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz myślę,że zagramaniczne firmy dostaja sporo próśb o próbki więc nie gra roli czy ileś mail będzie miało ten sam tekst
aurelia3 co za dużo to nie zdrowo Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoni do bazy i tłumaczy jakiemuś porucznikowi w czym rzecz. Ma jednak jeden warunek:
- Możecie przysłać mi dwóch rekrutów, tylko żadnych Żydów! Nie chce u siebie widzieć Żydów!
- Dobrze - godzi się porucznik - nie przyślę pani Żydów.
Nadchodzi dzień święta, dzwonek, starsza pani otwiera drzwi...i staje jak wryta! Na progu uśmiecha się do niej dwóch CZARNYCH rekrutów!
- To, mm... musi być jakaś ppp.. pomyłka! - wykrztusza z siebie
- Niemożliwe, proszę pani - odpowiadają z uśmiechem Murzyni - porucznik Goldstein nigdy się nie myli! Wyświetl w wątku >>