Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przychodzi wam zwrotka z konkursu Farmio? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa dni wcześniej sama robiłam zakupy w innym Rossmannie i bez problemu dostałam... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jest dla mnie - koleżanka nie ma na wyjeździe dostępu do neta, a swój paragon zostawiła w domu - dlatego poproszę od razu PW z ceną. Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie pierwsza taka sytuacja, a z ich udziałem to na mur druga.
Było coś z Leonami w Tesco jeśli dobrze kojarzę Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z regulaminu na ich stronie:
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursów plastycznych.
Nie ukrywam,że bardzo by to ułatwiło życie wielu osobom...
Pionas, da się coś z tym zrobić ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie takie same wnioski wysnułam już jakiś czas temu. Smolar czyta tego jestem pewna, Columbit idzie na żywioł i losuje Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję ! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ło Jezu toż to czysta rozpusta - jakby powiedziała jedna z moich ulubionych ciotek.
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tematy, w których piszemy o konkursach z bazy, zatem tak czy inaczej z bazy się korzysta Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy komukolwiek spośród osób, którym przeszkadza blokada wpadło do głowy, że to co zrobił pionas to ukłon w stronę osób, które od lat współtworzą bazę danych dając od siebie zdecydowanie więcej niż wymagane teraz trzy konkursy miesięcznie(oni nie zauważyliby nawet blokady)
Czy ktokolwiek z Was kiedykolwiek podziękował konkretnej osobie za to, że dodała do bazy konkurs, w którym wygraliście?
Wkurza mnie chrzanienie - nie biorę udziału, siedzę tylko na forum, tylko podczytuję itp. Konkursów w necie jest od groma i ciut, ale to już zostało napisane.
Wkurza mnie również branie zmian zbyt osobiście. Teksty typu żegnam się na zawsze. Nie ma zmian, które odpowiadałyby wszystkim w stu procentach.
Jestem na forum długo, bardzo długo. Od czasu mojej rejestracji forum zmieniało się kilka razy. Pewne zmiany przypadły mi do gustu inne nie. Rzucać się z balkonu z tego powodu nie zamierzałam. Po prostu podobnie jak część starszych forumowiczów przestałam pisać na forum czerpiąc z tego przyjemność, bo hejterzy i awanturnicy pojawiali się w praktycznie każdym wątku.
Nie mam problemu z dostępem do żadnego tematu. Dlaczego? Ponieważ od lat dodaję konkursy regularnie raz mniej raz więcej.
Zastanówcie się więc o co Wam chodzi? Korzystanie z pracy innych ok, ale dodanie czegoś od siebie to skandal. Przecież Wy nie korzystacie, Wy nie gracie. Jesteście tu czysto towarzysko.Z tego co wiem, tematy ogólne są dostępne więc o co halo?
Osobiście ciesze się ze zmiany i uważam, że jest to słuszne posunięcie. Okazało się, że można dodać trzy konkursy i o zgrozo nie zajmuje to tak wiele czasu, że trzeba by zrezygnować z pracy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się podpinam pod podziękowania.
Dziś już nadesłano 122 Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to musisz zrezygnować z tematów zablokowanych. Trudno. Jak to się mówi albo rybki albo akwarium. Na piękne oczy dostępu nie dostaniesz.
I nie jest to bynajmniej złośliwość z mojej strony . To po prostu fakt. Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem Adminem, ale pozwolę sobie odpowiedzieć
Sytuacja jest prosta.
Musisz mieć pod nickiem "trójkę" - cały czas.Czyli musisz dbać o to żebys miał zawsze dodane minimum trzy konkursy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypraszam sobie kimkolwiek jesteś.
Nie wstydzę się pisać pod własnym nickiem i żeby wyrazić swoje zdanie nie zakładam kolejnego konta...
Teksty o elicie vipów są żałosne. Kiedy ktoś nie ma się czego czepiać wraca do legendarnych vipów
Możesz podać jakiś konkret dotyczący konkursu, o którym piszesz - najwidoczniej nie był spalony w "twoim środowisku" skoro ty o nim wiesz, ja nie jestem w temacie, a korzystam tylko z bazy, do której nota bene sama dodaję konkursy.Może więc napisz co tak naprawdę mi zarzucasz ?
W temacie - wkurza mnie, ze kiedy komuś brakuje argumentów pojawia się temat "elyty" Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>