Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj kiedyś mi się dostanie za to,że admini muszą moje posty edytować
więc za wczasu sorry za problem Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nikogo biorę ani na dziecko,ani na brata , ani na litość a przesyłki i tak dostaję
zresztą ich ilość jest proporcjonalna do ilości wysłanych maili ale to już inna historia
a z tego ,co zauważyłam to brat Rachel sam wysyła maile więc nie wiem z czym problem Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak samo było z naszym dostarczycielem wody pitnej i prądu Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pochwal się
ja musiałąm się sama do urzędu fatygować Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda gadać
ilość odpowiedzi na moje cv jest wprost proporcjonalan do moich wygranych w konkach (czyt. zero odp i zero wygranych )
w dodatku nie znam nikogo ,kto pomógłby mi załatwić pracę
chyba los gospodyni domowej jest mi pisany już do końca :/
RATUUUUUUUUUUUUUNKUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do wszystkich zniecierpliwionych - w internecie jest mnóstwo firm - żeby wysłać maile do wszystkich pewnie życia by nie wystarczyło
Ja już po 3 tys maili przestałam liczyc ile ich produkuję No i chodź od czasu do czasu narzekam na zastój to i tak nie mam na co narzekać, bo upominków dostałam mnóstwo.Najważniejsza jest cierpliwość i wytrwałość czego wszystkim życzę 8)
No i gadżety od firmy ,którą sami znaleźliśmy cieszą o wiele bardziej niż te z linków podanych na tacy - wszyscy kiedyś tego doświadczą
asiam pw Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zajrzyj sobie do topica o bezpłatnych próbkach Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal oczywiście będe pisała na forum ale już nie pochwalę się chyba nigdy co dostałam Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej nie prosić o raporty -po co się dołować
asterona to zależy - jedne przesyłają inne nie - generalnie nie ma reguły Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponarzekać można
ja jestem bezrobotna ok 6 miesięcy w roku- jeżdżę trochę zagranicę ale i tak nie mogę dłużej tam zostać ze względu na Mała.Ale co to za życie trochę tu trochę tam
serce rwie się z tęsknoty za córcią
W tym roku po rozmowie z mężem podjeliśmy decyzję,że na razie nigdzie nie pojadę , bo Julka strzasznie źle znosiła rozłąke i tym samym dołaczyłam do grona bezrobotnych z brakiem perspektyw na znalezienie pracy
Niestety
żeby sprzątać musiałąbym mieć KIZ ,a żeby znaleźć pracę ,która mnie satysfakcjonuje musiałąbym mieć 21 lat , tyleż doświadczenia i wymiary modelki
ale tak poważnie - latka lecą , szanse na pracę maleją , a ludzie wpadają w coraz to większą frustrację
A jeżeli chodzi o nagrody,które wygrywam ,to jescze nie zdarzyła mi siesprzedać nic z rzeczy które wygrałam - zazwyczaj gram w konkursach , w których nagrody stanowią obiekt mojego zainteresowania więc raczej wygranych nikomu bym nie sprzedała.Zresztą jestem typem chomika
i zawsze mam wrażenie,że coś mi się później przyda Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodzę na stronkę a tu 17 pw
w tym 15 w stylu przeslij mi na maila albo pw firme ,z której dostałas parasol i torbę
tak wlaśnie , większoś była w formie nakazu , nawet nie prośby :@ :@ :@
oczywiście kilka było uprzejmych próśb ale niestety wszystkim musiałam odmówić
wiecie ,co rozumiem,ze ktoś chce się wymienić adresami albo cos w tym stylu ,ale dziś to przesada
Ludzie ,którzy mnie dłużej znają wiedzą,że zazwyczaj nie odmawiałam podania linka do strony.
Ale sorry was bardzo wiekszość ludzi,którzy do mnie napisali lubi iść na łatwiznę.
Przyzwyczaiłam się już do próśb typu - zaczynam zabawę możesz mi podesłać jakieś linki na początek - każdemu początkującemu służę pomocą i zawsze dostanie ode mnie jakiegoś pewniaka na początek ,ale oto pw jaką dostałam dziś
ta wiadomośc mnie rozpieprzyła zupełnie :@ :@ :@ Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie trochę się działo przez ten czas kiedy mnie z wami nie było - w każdym bądź razie - w końcu porządna torba i parasol - taki fajny , rodzinny
poza tym mnóstwo innych różności
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież duzo firm nie odpowiada tylko wysyla od razu ...albo po 2 miesiącach Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morales - ten buziaczek dla mnie ?
fryz cierpliwość popłaca Wyświetl w wątku >>