Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z niecierpliwością czekam na spotkanie w takim gronie w jakim spotkałysmy sie kilka miesięcy temu
A z jeszcze większą niecierpliwością czekam kiedy spotkamy się w większym gronie z osobami , z którym setki godzin przegadałam już na gg Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat nie chodziło mi o osoby , które chcą brac udział w forum.Myślałam raczej o ludziach , którzy są , czytają , korzystają z wiedzy innych nie dając nic w zamian.
Jak widzisz ja jak na mój staż też nie mam wielu postów , ale wystarczy spojrzeć nieraz na to ilu ludzi jest na forum a ile osób z tego pisze cokolwiek (nawet jeśli robi to czasami) i można wiele wniosków wysnuć
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
znam przynajmniej kilka for gdzie istnieje podział na nowszych i starszych i to co można lub czego nie wolno zależy od stażu czy zasług dla forum.
Nie żebym była za nabijaniem postów , ale moim zdaniem nie ma nic złego w tym ,że ludzie , którzy mają już spory staż nie chcą byc podglądanymi tylko
proszę o usunięcie moich trzech poprzednich postów w tym temacie - nie wiem co się stało Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miało być pod spodem popieram !
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale uważam ,że to całkiem do rzeczy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na niektórych forach wprowadzane są takie dobrowolne składki- wpłaca kto chce , a admin wrzuca w osobny temat listę tych ,którzy pomogli.
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, czy liczba postów jest aż tak ważna ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj w nocy jeszcze się dopisywałam ,a dziś już go nie ma ... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Obrzucanie błotem i wyzwiskami ludzi z forum(dotyczy kliknijcie)!Najgorsze jest to ,że robią to ludzie , którzy pod innymi nickami weszliby za przeproszeniem bez wazeliny byleby tylko im zagłosować!
2. Zawiść jaka panuje na forum jeżeli coć cennego wygra ktoś inny niż osoby , które przyzwyczaiły się do wygrywania w konkach polegających na zbieraniu głosów.
3. Najbardziej mi jednak ciśn ienie podniosło jednak to ,że któraś z osób ,której usunięto nieuczciwe głosy na froście napisała bezsensowny donos na jedną z osób , które znalazły się wśród zwycięzców!Mogłabym nie pisać o kogo chodzi ale i tak wszyscy zainteresowani wiedzą ,że tylko Stasiak i ja dzięki temu wlazłyśmy do pierwszej piątki.Przeraziła mnie ta zawiść i perfidia.No bo skoro oszustowi odjeli punkty to trzeba się zemścić na jednej z najbardziej uczciwych osób na forum , prawda ?
Całe szczęście ,że pani z frosty okazała sie na tyle rozsądna ,że bez sprawdzania nie usunęła zdjęcia.
I na boga - śmieszy mnie to ,że ludzie , którym pousuwali po 2000 głosów i więcej tłumaczą sie jeszcze ,że to ktoś im poklikał.!
Wiem ,że zainteresowaną osobę bardzo pewnie rozśmieszy ten post , ale wolno mi wyrazić swoją opinie - dlatego napiszę ,że osoba , która robi takie świństwo należy do najgorszego sortu graczy -i można ją wsadzić do jednego worka z tymi ,którzy klną innych graczy kiedy przegrywają w konkach
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wątek kliknijcie jest od bardzo dawna-i kiedyś nie było problemu - kto chciał to wszedł i zaklikał.
To nie wątek uczy kombinatorstwa- to ludzie bywają pazerni.Bo jak inaczej nazwać coś takiego *zagłosujcie -oddam kody z dębowego , albo
*wśród osób ,które mi poklikają rozlosuje lampkę czy tam noże
czy też
*kto mi kliknie temu oferuję nawet kilkadziesiąt głosów na inne konkursy
Budzi to we mnie niesmak.
Wiem ,że ostatnio i ja się nie popisałam spamując na PW , ale nie robiłam tego dla siebie i robiłam w dobrej wierze.Dlatego żeby nie być nie fair przepraszam wszystkich ,którym się to nie spodobało
Wyświetl w wątku >>