Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
się źle zrozumiałyśmy
dzięki
ale Monia się nie wczuwa tylko tłumaczy
Monia ma dość wczuwania sie w pracy
A żeby w temacie to wkurzylam się kiedy weszłam na e-konki a tu 7 próśb o zagłosowania , choć w kliknijcie nie siedziałam już hohoho
Poprawka : nie prośby - nakazy żeby głosować Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam tylko zauważyć ,że babki z poczty zazwyczaj niewiele mają wspólnego z listonoszami poza tym ,że odbierają od nich awizowane listy .Takie rzeczy załatwia sie na urzedach , z których wychodzą listonosze lub kurierzy tzw doręczalniach
dokladnie jak czasem były duże przesyłki to listonosz zostawiał awizo .teraz u nas zatrudnili specjalnego listonosz a, który rozwozi tzw gabarytu , czyli większe listy Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale się nagimnastykowałam przy czytaniu
wkurza mnie to ,że muszę jeszcze do piątku popołudniówki robić Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trening czyni mistrza to projekt, który bierze udział w konkursie Kompanii Piwowarskiej Warto być za!. To czy zostanie on zrealizowany, zależy tylko od Was! Dofinansowanie otrzymają tylko te pomysły, które zyskają największą ilość głosów.
To już drugi etap kampanii prowadzonej przez Kompanię Piwowarską. W pierwszym, specjaliści oceniali projekty pod względem merytorycznym. Do dalszej części zakwalifikowali tylko 20 projektów z całego kraju!
To jednak nie koniec. Z tej puli zostanie wybranych dziesiątka, na które zostanie oddanych najwięcej głosów, i ostatecznie tylko one uzyskają dofinansowanie.
http://www.warto....owie_spoleczne_4.php
Głosować można do 28 listopada.
Za wszystkie głosy z góry dziękujemy!
Kilka słów o projekcie:
Celem projektu jest utworzenie mieszkania treningowego dla matek samotnie wychowujących dzieci - kobiet, które znalazły się w trudnej sytuacji życiowej i obecnie mieszkają w ośrodkach dla bezdomnych. Program zakłada przygotowanie beneficjentek do pełnego usamodzielnienia się.
Mieszkanie zostanie oddane do użytku czterem samotnym matkom. Są to osoby, które korzystały ze wsparcia Pogotowia Społecznego i które obecnie posiadają stałe źródło dochodu. Przez sześć miesięcy uczestniczki projektu będą przygotowywać się do pełnego usamodzielnienia się. W tym czasie beneficjentki będą pracowały nad rozwiązaniem swoich problemów życiowych, odbudowaniem morale i motywacją do zmiany swojego życia. Ponadto wraz z asystentem rodzinnym matki będą uczyły się nawiązywać relację z sąsiadami, będą miały możliwość odkrywania i rozwijania swoich zainteresowań, a także będą poznawały różnorodne formy spędzania wolnego czasu. Podczas trwania projektu kobiety nauczą się także jak godzić obowiązki zawodowe z rodzinnymi, a także będą trenować umiejętności systematycznego dbania o rodzinę i dom. Ważnym elementem projektu jest także współpraca uczestników projektu - będą oni wspierać się wzajemnie i pomagać sobie w rozwiązywaniu różnych problemów.
Program jest skierowany do tych kobiet, które mają małe szanse na opuszczenie ośrodka dla osób bezdomnych i pełne usamodzielnienie się. Pobyt w mieszkaniu treningowym pozwoli matkom w bezpiecznych warunkach przygotować się do samodzielnego życia i będzie łagodnym przejściem z życia w ośrodku do pełnej samodzielności i odpowiedzialności za swoje życie.
serdecznie dziekuję Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet jeżeli szuka sensacji to co takiego ?
Nawet jeśli zbiera tylko materiały dla kogoś , kto stoi wyżej - to jakieś przestępstwo ?
Nawet jeżeli chciałby się wybić dzięki gigantom konkursowym - to źle ?
Wiem ,że większości artykuł nie pasi.Trudno - każdy ma prawo do swojego zdania.Pan redaktor ma prawo do szukania ciekawych tematów , Ci , którzy mają coś do ukrycia lub boja się dodatkowej konkurencji mają prawo być na nie.Zauważcie jednak ,że nikt nie pyta czy może napisać taki artykuł Chodzi tylko o zdobycie informacji potrzebnych do powstania artykułu .
Po przeczytaniu tego wątku nasuwa mi się jeszcze taka mała refleksja - każdy mierzy innych swoja miarką ...
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melisko a nie w kabarecie Dudek
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż to Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po drugie raz tylko spotkałam sie z tym ,że kurier dzwonił ,że nie zastał nikogo w domu i kiedy może paczkę doręczyć - kiedy zdziwiona zapytałam dlaczego sam dzwoni , a nie zostawił awizo powiedział ,ze taki mają obowiązek i po to podaje się numer telefonu - niestety nie pamiętam z jakiej firmy był
No i nieraz to ,żeby dodzwonić się do kuriera, który zostawił awizo, choć byłam w domu , kosztowało mnie więcej zachodu i nerwów niż to było warte Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraziłam kuzynkę męża konkursomaniactwem .Niestety obydwie z ciotką pracują i są w dom zazwyczaj wieczorem . Nagrody przesyłane PP (o dziwo) zawsze docierają , te z inpostu też .Natomiast kurierzy , jak ktoś się wyraził zostawiają zazwyczaj wirtualne awizo .O tym ,że kuzynka , czy ciotka odmówiła odebrania przesyłki dowiadują sie po interwencji u organizatora
Sytuacja się trochę zmieniła kiedy ciotka zadzwoniła i zjechała kogoś w siedzibie firmy kurierskiej (chyba taka sytuacja miała miejsce z siódemką i ups ).Teraz kurier łaskawie zostawia avizo , ale ten z ups robi taka łaskę ,że przynosi przesyłkę ,że szok
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki :*
nie chodzi jednak o to czy się przejmowałam czy nie komentami , tylko o to jaką opinię ci ludzie , którzy to pisali, wyrabiają o naszym forum.Forum e-konkursy zaczyna być synonimem oszustów i chamów i to mi się właśnie nie podoba.
Z tego co pamiętam forum było założone żeby wzajemnie sobie pomagać , a nie żeby robić innym świństwa.
Wiem , po tylu latach na forum powinnam się przyzwyczaić do tego ,że niektórzy ludzie - przyzwyczajeni do tego ,że wygrywają w tzw klikaczkach będą robili wszelkiego rodzaju świństwa , żeby wyeliminować ludzi , którzy im zagrażają.Pamiętam jak swojego czasu pisano donosy ,że niektóre osoby wystawiają nie swoje fotki do konkursów itp.
Mnie to nie mieści sie w głowie - rozumiem ,że można napisać do organizatora kiedy ktoś oszukuje - no bo dlaczego nagrody maja wygrywać oszuści ?
Weźcie zeszłoroczny konkurs Frosty - nabijane głosy zostały wycofane i zaczęło sie mszczenie na ludziach , którzy dzięki temu zyskali.
Albo daleko nie szukać - konkurs z wyprawami na podróżach - przez oszustwa unieważniono głosowanie ...
No a teraz na domkach zablokowali możliwość komentarzy i to sie organizatorom chwali
Szkoda tylko ,że ludzie nie potrafią uczyć się na swoich błędach i zamiast grać dalej , już uczciwie , szukają kolejnych sposobów na oszukiwanie , a jeżeli sie nie da to robią świństwa innym.
I wiem doskonale ,że marzenia o uczciwości w konkursach to czysta utopia , ale pomarzyć można Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem melisko i wiem ,że nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić , bo chamstwa nie da się wykorzenić.
W takich momentach tęsknie za starymi e-konkursami ,gdzie było spokojnie i po prostu fajnie ...
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczególnie dziękuję łosiom, którzy wystawiali mi negatywne komentarze , bo to dzięki wam moi znajomi - nie tylko z e-konkursów zmobilizowali sie żeby uzbierać mi jeszcze więcej głosów Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komentarze
edwarda
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:17
W poprzednim konkursie organizator telefonicznie twierdził, że zna forum e-konkursy i że ludzie z e-konkursów nie będą mogli brać udziału - bo to nie etyczne.
I co Panie organizatorze? wystyd !!!!!!!!
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:16
tyle tutaj ładnych zdjęć ale jakoś dziwnym trafem te ładne niemają głosów a takie syfki odziwo aż tyle. W przeciwieństwie do was uczciwość i honor jest umnie na pirwszym miejscu i mam w domu ładne lustro w które spoglądam każdego dnia i niemam nic sobie do zażucenia
!
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:10
to miało byc do pita7
!
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:09
i sprzedajesz się męskim dziwkom
brak słów
a ty pewnie nie prosisz o głosy ?
jesteś takim śmierdzącym tchórzem ,że nawet nie potrafisz pisac pod własnym e-konkursowym nickiem.Jak myślisz totalny imbecylu - jak się zbiera głosy ? Albo się zbiera po znajomych na gg , albo na forach.A ty co może korespondencyjnie zbierasz ?
Musisz się nudzić i to cholernie skoro wypisujesz takie bzdury i to co rusz pod innym nickiem.I co z tego ,że ludzie zbierają głosy na forum ? To normalna , znana organizatorom praktyka.i na tym polegają tego typu konkursy.
Przepraszam ale to jaką żółcią tryskasz sprawia ,że człowiekowi niedobrze się robi - tym bardziej ,że tu ukrywasz się pod idiotycznymi nickami , a na e-konkursach zbierasz głosy tak samo jak oni zpewne
antywirek
najpierw się zastanów co piszesz człowieku, to że ktoś o coś prosi to nie znaczy że jest prostytutką
pit77
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:08
a ty pit7 na jakim portalu prosisz o głosy cwaniaku jeden ,a może sam nabijasz sobie
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:06
a co prawda w oczy kłuje. czy może nieprosisz wraz z innymi o głosy na tym chorym portalu .
Antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 23:01
Ale żeś pit7 dowalił, skąd to przepisałeś???
pit7
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:59
osoby waszego pokroju które skamlają o głosy niesą wcale lepsze od prostytutek i drobnych sprzedawczyków którzy za złamany grosz sprzedaliby własną matke.Pytanie macie w domu lustra czy pochowane bo wstyd wnie popatrzeć
antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:46
ale ci sie nudzi człowieku
jajaja
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:44
login tej pani na forum e-konkursy.info to karolkas
wystarczy by admin na forum odnalazł posty i usunął zdjęcie
andrzej
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:22
Widzę , że to bardzo uczciwy konkurs w tym Waszym portalu.Nastepna nabija sobie głosy na forum www.e-konkursy.info
jajaja
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:20
admin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forum www.e-konkursy.info
dział forum: KLIKNIJCIE
antywirek
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:11
daruj sobie takie komentarze, coś ci przeszkadzają pieski, kotków tu raczej nie widzę
Szczery
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:11
Podejrzane że do takiego marnego zdjęcia tyle głosów
kimi
poniedziałek, 12 maja 2008, 22:08
a czy te pieski i kotki cenzuraom do kuwety?
ara
poniedziałek, 12 maja 2008, 21:42
admini do dzieła
podejrzana liczba głosów czyzby zbierane głosy na forum strony www.e-konkursy.info
admini do dzieła, od czego jest punkt regulaminu na temat sztucznych głosów??
i podobne , pod moją fotka
http://konkurs.bu...om.pl/zdjecie.php/50
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie baza jest systematycznie czyszczona
kółeczko - konkurs do zrobienia owszem , ale wygrałem/wygrałam - takie jest z lekka bez sensu
Swoją drogą tak jak AgaAga zapisuję i konkursy , w których brałam udział i wygrane
z tym że ja w terminarzu , fajnie później przejrzeć taki kalendarz i spojrzeć ile się wygrało Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a do Poznania kiedy się wybierzesz Wyświetl w wątku >>