Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam prośbę
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę nikt nie ma Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 12.05
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onet to norma - nie pamiętam już ile ich nagród przepadło gdzieś w przestrzeni międzygwiezdnej
Ostatnia nagroda (o której wiem) , która zaginęła na poczcie to nagroda z puellanova.pl .Napisałam maila czy wysłano już nagrodę (po ok miesiącu).Pani powiedziała ,ze owszem ,już dawno powinnam ją mieć w domu. Po kolejnym mailu pani poprosiła o adres by wysłać mi coś w ramach przeprosin. Szczerze ? Dostałam zestaw kosmetyków, który ucieszył mnie o wiele bardziej niż owa bielizna. I zdecydowanie był więcej wart .Redakcja zachowała się naprawdę profesjonalnie Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy ariel już rozwiązany ? Ostatnio do tyłu z konkami jestem Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dietaproteinowa.eu/
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam zwrócić tylko uwagę tym , którzy łudziliby się jeszcze na jakieś nagrody od nich czy cokolwiek Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moniaanonim wolałabym żeby zaznaczyli ,że na potrzeby związane z konkursem i ogłoszeniem wyników czy jakoś tak , bo dzięki tej zgodzie mogą zrobić z danymi dosłownie wszystko
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://na-szpilka...nkursy&Itemid=19
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb portalu Na-Szpilkach.pl zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997(DZ.U. nr 133, poz. 883).”
Co znaczy dla potrzeb portalu ??? Mam to rozumieć,że jeśli będą mieli taką potrzebę to udostępnią moje dane innym , że przehandlują czy może odstąpią zaprzyjaźnionej firmie... ?
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile pamiętam ostatnio udało się z pewnymi agencjami reklamowymi.
To czy pani redaktor oszukała czy nie powinni ustalić sponsorzy nagród - w końcu to ich marki poniekąd na tym cierpią , bo my i tak nie jesteśmy w stanie nic zrobić.
A co do postu autorstwa naszpilkach to życzę pani powodzenia w poszukiwaniu danych osobowych osób , które chce pani pozwać , bo wydaje mi się ,że sprawa nie jest na tyle poważna żeby poza nickami zdobyć cokolwiek innego (zwłaszcza ,że danych na portalu nie podajemy )
I jeszcze jedno - z tego co pamiętam to niejedna osoba odgrażała się forumowiczom i zwykle okazywało się jednak ,że prawda leżała po stronie konkursomaniaków .
Jak to mówią - uderz w stół a nożyce się odezwą ....
Howgh
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pochwalę się
umówiłam się dziś z mm.ii na poznańskim Starym Rynku - robiła sesję mojej komunistce. Nagle SMS i do niej i do mnie z angielskiego numeru - Jakby co to będę koło południa na Starym Rynku na koziołkach. Mmm.ii szoknięta nie wiedziała o co chodzi , a to zdolnabestia zrobiła nam niespodziewajkę
Dzięki bestyjko za spotkanie . Super ,że w końcu się spotkałyśmy Wyświetl w wątku >>