Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika124
Postów 851
Data rejestracji 09.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przed 18 dzwonił na wyłącznie konkursowy numer . Ktoś kojarzy? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konek jest do dziś...
http://www.biedro...onkurs-garnier-10-03 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam zapisany Ale po awarii kompa wszystko mi poszło w cholerę :/
Gdyby ktoś mógł mi na pw podesłać byłabym wdzięczna Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poznań już poszedł ?
Nie wierzę, ze ani jeden nie wpadł... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie zapisy w regulaminie wg mnie zdecydowanie nie działają na korzyść marki. Zwykły klient ITM kupi to co potrzeba i wyśle na konkurs. Nie doczyta, nie potwierdzi, wygra i nie otrzyma nagrody. Tylko ktoś kto w konkursach siedzi zagłębi się w regulamin i będzie wiedział o co chodzi...
Dla zwykłego Kowalskiego taki konkurs będzie już oszustwem - no bo jak? kupił,wygrał, wysłał paragon, a oni mu mówią,że nie dostanie nagrody, bo na paragonie nie ma towarów, które kupił.
Takie pisanie regulaminów jest ustawiane typowo pod konkursowiczów i nikt nie powie mi,że jest inaczej. Regulaminy powinny być jasne i przejrzyste bez przekombinowanych zapisów. Chyba,że agencja sama coś kombinuje... Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio jestem nie jestem na bieżąco
Być może faktycznie ta bluza.
Trzeba będzie napisać do organizatora Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może.Sama już nie wiem,
wiem,że wygrywałam w ostatnich dwóch etapach. To już by słali ? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co mogła we wtorek przywieźć kurier siódemki ?
Babka nie potrafi sobie przypomnieć skąd to była, że o numerze już nie wspomnę, a mało rozgarnięta panna sąsiadka powiedziała,że tam nikt taki nie mieszka i paczka poszła do zwrotu
Masakra. A i jeszcze wiem tylko to - przesyłka była w standardowej "foliówce" siódemki Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sympatycznie,konkretnie i błyskawicznie
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem i dziękuję Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszę skrócić SMSa
Kurcze niedługo będą żądać nazwiska i pełnego adresu, a SMS konkursowy będzie musiał zmieścić się w 160 znakach
delvittojak widzę określenie numer paragonu (numer systemowy) to zwykle wpisuję systemowy
mrking to jest numer paragonu, systemowy jest u dołu stąd mój dylemat Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Który numer podawać w konku Bryzy ? Mój numer systemowy składa się z 13 cyfr w formacie XXX-XXXX-XXXXX
Wychodziłoby mi, że to powinny być środkowe cyfry, bo chyba systemowy czterocyfrowy powinien być. Dobrze kombinuję? Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest w moim przypadku teoria spiskowa tylko zwykła ostrożność po tym jak kurier K-EXa "podarował sobie" na święta moje bony (500 zł) Wyświetl w wątku >>
monika124
Postów 851
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już myślałam, że znowu mi kurier coś zachachmęcił Wyświetl w wątku >>