Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusiac87
Postów 1792
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.federa...low-spozywczych.html
Wg tego artykułu mogę reklamować produkt żywnościowy w ciągu 3 dni od otwarcia opakowania.
Kupiłam w sobotę 19.08.2023 awokado w Lidl ( pakowane w kartoniku - 2 szt), wczoraj otworzyłam i jedno było zepsute.
Poszłam dzisiaj reklamować do sklepu, to powiedzieli mi że to już 4 dni od sprzedaży, więc mi nie zrobią wymiany ani zwrotu.
Bo były 4 dni upału i moglam przechowywać w słońcu. Więc odpowiedziałam że tak nie było i trzymałam w lodówce.
Więc pytalam w takim razie ile dni musi minąć, żebym mogła reklamować towar, to oni do mnie, że oni żywności wogóle nie poddają reklamacji.
Wiem, że to nie majątek, ale bylam zrobic zakupy, więc przy okazji chcialam to reklamować, skoro kupilam i nie moglam z tego skorzytać.
Ktoś coś wie czy reklamowanie takiej żywności jest tematem uznaniowym i zalezy od czlowieka czy jednak są żelazne zasady, które obowiązują wszystkich?
Czy człowiek w tym sklepie miał rację, nie przyjmując tego ode mnie? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W carrefour wogole nie ma plynu E i w Kaufland podobnie. Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę znaleźć
https://promocja.warka.com.pl/nagrody
Nie wiem też czy to sens dodawać, bo brzmi jak z nagrodami gwarantowanymi Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy u tych operatorow sms od organizatorów konkursów przychodzą bez problemu? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możecie mi podpowiedzieć w jakiej sieci wyjdzie najtaniej utrzymanie numeru?
Zależy mi na tym, bym mogla doładować w razie potrzeby, a nie specjalnie po to, żeby utrzymać ważność konta, jeśli takie coś wogóle jeszcze dzisiaj istnieje... Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zalezy mi by listonosz zawsze dostarczal awizo, a nie list polecony do skrytki pocztowej. Czy mozna to jakos zalatwic czy jest ustawa, która im pozwala na dostarczenie listów do skrytek i nic nie moge zrobić? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy przychodzi jakiś mail? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomożecie mi ? Niewiem jak zrealizowac karte podarunkowa żywiec
w instrukcjie gdzies widzialam żeby wybrać przymetodzie platnosci karte podarunkową, ale nic takiego nie widzę
Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefon stacjonarny nielimitowane połączenia kraj + międzynarodowe UE
Oraz Internet
Tak by pakiet nie przekraczał 90 zł.
Obecnie mają multiplay ( opolskie ) i myślą nad zmianą dostawcy Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy miałaś lub używasz któregokolwiek z nich ?
Tak pytam bo ja kiedyś też miałam taki szklany bezrteciowy i naprawdę musiałam się " napocic " żeby strzepnac to dziadostwo. W sytuacji kiedy potrzebuje czasem dziecku mierzyć temperaturę często żeby mieć pod kontrolą czy nie dobija do 40 st to wtedy to.jwst naprawdę upierdliwe i mega uciążliwe w używaniu. Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że rteciowy najlepszy ale nie mam dostępu do takiego więc wykluczam to. Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi kochani jaki możecie termometr polecić?
Zależy mi na innym niż douszny - obecnie mam Braun douszny i sprawdza się rewelacyjnie, jednak widzę że jak coś się dzieje w uchu to pokazuje wyższa temperaturę, a na czole dotykowo nie wyczuwam podniesionej temp. Dlatego chce kupić drugi termometr inny niż douszny.
Co polecacie z własnego doświadczenia? ( pomijając rtęciowe bo ich nie w użytku już ... ) Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1792
Punkty karne 0
Konkursy dodane