Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusiac87
Postów 1790
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomocy bo mi chyba siada już "myślenica"
"każdy jednorazowy zakupu dowolnego produktu lub dowolnychproduktów do pielęgnacji i oczyszczania twarzy marki NIVEA"
czy wg tego zapisu wyżej mogę mieć zakupiony krem do twarzy ? Bo rozumiem że kremy służą do pielęgnacji tak? Czy chodzi o produkt który będzie jednocześnie pielęgnował i oczyszczał ? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukalam, ale nie mogłam nigdzie znaleźć, a obsługa sklepu "nie widziala" produktu... Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
16.2 Laureaci nagród z puli niewydanych nagród natychmiastowych (jeżeli taka pulapowstanie) zostaną powiadomieni o wygranej najpóźniej w terminie 7 dni od dnia
przeprowadzenia losowania nagród, o którym mowa w pkt. 13.2 regulaminu, poprzez
wysłanie wiadomości e-mail, na adres e-mail, który laureat podał w zgłoszeniu do loterii,
zgodnie z pkt. 11.2 regulaminu. Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mialam podobny problem z dodzwonieniem się do innej agencji i jak w końcu mi się udało to i tak musialam napisać maila bo przez zdalną pracę nawet nie mieli mnie z kim połączyć... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam tej agencji.
Oni coś już gdzieś robili ? (
Czy to znowu jakieś dziecko/ córka innej agencji ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki format sms wysylacie?
wykonać zadanie konkursowe polegające na udzieleniu odpowiedzi: „Napisz w jednym zdaniu, jak ułatwiasz sobie sprzątanie” (dalej jako: „Odpowiedź”), c) dokonać zgłoszenia swojego udziału w Konkursie (zwane dalej „Zgłoszeniem”), przesyłając wiadomość SMS na numer 4628 o treści: relaks.x, gdzie x stanowi Odpowiedź. Poszczególne składowe SMS-a tj.: słowo relaks oraz Odpowiedź muszą być oddzielone kropką. Treść SMS-a nie może zawierać polskich znaków: ą, ę, ć, ł, ń, ś, ó, ż, ź. Treść Zgłoszenia może być wpisana wielkimi lub małymi literami. Długość tekstu wiadomości SMS-a musi ograniczać się do 160 znaków (włącznie z prefiksem, numerem dowodu zakupu oraz ze spacjami oraz znakami interpunkcyjnymi Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JEśli brak takich źródeł to zostaje Ci uważne robienie zakupów i szukanie podczas zakupów produktów z etykietami konkursowymi, jeśli takowe tam wogóle organizuja... Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
21 października 2020 otrzymałam odpowiedź z zalando - uznana reklamacja
".....Jest mi bardzo miło poinformować, że zdecydowaliśmy o przyznaniu całkowitego zwrotu kosztów zakupu spodni,....."
Upominałam się już wielokrotnie o zwrot tych srodków, jednak ciągle otrzymuję teksty w stylu " PRzelew został zlecony, może to potrwać kilka dni" / " Przelew został zlecony, proszę uzbroić się w cierpliwość/ itp itd.....
Mamy dziś 2 grudnia,do dnia dzisiejszego brak zwrotu pieniędzy.
Czy ktoś już przerabiał reklamację w zalando?
Jak ten temat rozwiazać? Wyświetl w wątku >>
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87
Postów 1790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusiac87