Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jacwing
Postów 172
Data rejestracji 03.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaa w takim milczacym zakonie;) ale smsy bede mogl wysylac wiec nie ma łatwo nie odpuszcze;) .... a na serio to szkoda talentów na służbe w kościele...bo to jedno wielkie bagno... prosze tylko odzielic religie i wiare od instytucji koscielnej ktorej mam szczerze dosc itp... Wiecej pomoge ludziom i zrobie na wolnosci niz ograniczony , skrepowany w celibacie;) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myśle ze przy dobrej rece jakiejs krawcowej tego westa mozna zaszyc jakims SMILEm itp.. nie powinno byc klopotów.. w sumie nic nadzwyczajnego kazdy powinien tak robic... zreszto jestem po prostu ot taki dobry nio;) Dziadek jeszcze teraz Mnie namawia abym poszedł do seminarium i został ksiedzem:) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy coraz mniejsza niepowidzialbym bo jednak spooro osób teraz zaczyna grac..itp i sporo gra spoza konkursowa;) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to to o czym pisalem wczesniej............. ze pomylilo Mi sie do 14 sklada sie zgloszenia do nagrody glownej..10 tys zl Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W pierwszych dwóch tygodniach Promocji, tj. w okresie od 27 listopada do 10 grudnia 2006 r. liczba zwycięzców i pula nagród zwiększona jest dwukrotnie
Supernagrody w Konkursie stanowią:
a) 140 odtwarzaczy mp3,
b) 140 odtwarzaczy CD,
c) 350 zegarków,
d) 560 bluz,
e) 1 190 plecaków
od 27 grudnia do 10 grudnia poszlo by 52 mp3 a od 10 grudnia do 21 stycznia 82 mp3 suma 134:) czyli konk trwa do 21 stycznia proste:D jupiii te brakujace 6 do 140..to to ze pewnie grudzien lub listek mial 31 dni itp..;)
Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...sorry ale Ja sam byłem d tej pory przekonany ze konk trwa do jutra:( i juz doła łapałem;) a teraz jaka ulga;D mhmmmmm bedzie znow co kosić:) w domku leży 15 heyahów;) tylko kodów malo cosik;) chyba przerzuce sie na same mp3... najbardziej sa oplacalne:) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomylilo Mi sie w takim razie z ostatnim dniem zgloszen do ostatniej tury nagród głównych...czyli tych po 10 tys zł.. Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm czasem przyjemnie sie mylic:) bo faktycznie chyba do 21 jest:) musialo Mi cos sie ciut poje...ać Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj regulamin...jak pamietam to do 21 stycznia oweszem trwa ale walka o 10 tys zl a nie smsowy... Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2X;P to min 20 czyli od 20 wzwyż:) zreszto i tak nieaktualne;P no chyba ze kts ładnie zagada to mam pare sztuk wolnych;P ale co Ja wtedy z kodami zrobie;)....bo juz jutro beda nic nie warte... Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zbieramy ekipe i na bazary idziemy;) bo tyle tego jest ze hej...nie mowie tylko o mp3;) heeh ciekawie byloby walczyc z rana o miejsca z babsztylami z bazaru:) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172