Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jacwing
Postów 172
Data rejestracji 03.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nic nie mialo wspolnego z rozmiarami damsko-meskimi;) a chodzilo Mi o to ze najlepiej sie wychodzi na heyahach..jak ktos wiecej gra... cenzura:( koszulka Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak kto woli ale bardziej chyba meskie... a w heyah jest najoplacalniej bo starter podobno kosztuje w hurtowni 2.90 a ma sie 4 zl na rozmowy... Ja kupuje w markecie za 3.90... wiec czysty zysk Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heyah nokie i raporty to podstawa..pozniej wyczucie i matematyka... Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plecaki, koszulki , bluzy ,zegarki , cd i mp3 sony z westów oraz znizki 50 zł na koszulki.com sprzedam lub zamienie za inne nagrody/kody/$$$$ Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmmm Ja?? Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem:/ Ja gram na heyah i Tobie tez to radze karta sim 5 zl a masz 4 zl na rozmowy czy 3 smsy na westa:) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm zamiast pogadac na PW to na sile wprowadzasz atmosfere klotni... 2 kod juz wyslalem na PW... jest pewny..a kazdy moze sie pogubic tym bardziej Ja bedac hurtownikiem konka west...bo wszystkiego od cholery......i nie wiem czym sie kierujesz... na sile reputacje chyba chcesz mie zepsuc.. wielkie halo o 1.22zl... dokonalem dobre kilkadziesiat transakcji na zaufanie z bluzami motkami mp3 i innymi nagrodami i kazdy byl ok... zadnych problemów kazda strona zadowolona..a tu opirdzielasz Mnie o glupie 1,22
kont simowitp???? co to ma być???? to ZNACZY KONT SIMÓW ITP bo mam na chacie cała hurotwnie heyah kodow est itp.... martwi Cie te 1.22 wiec dorzuce koszulke... tylko daj spokuj kobieto...........
Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
??? powaznie sorry chwile to zapodam kolejny... mam tyle kont simowitp ze mogle sie pomylic...
Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak.... stad w hurtowniach znikaja startery;) u Mnie w promieniu 10 km nic nie ma;P Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wiemy kto ma mp3 i plecak:D... a co do czasu...to nie patrz na czas...z jakim wysylasz...a na czas na jaki dochodszi sms do nich... Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciekawe kto ma mp3 ehh co dziwne to prawie wszystkie mp3 w weekendy zdobylem;) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja śle według wysluzonego timexe expeditona... z kompasem;) i nie bede sie chwalic ile czego zgarniam... takze nie czas najdokladnieszy atomowy... a mądra główka do tego Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja:P przez sen;) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jacwing a ja ci tym bardziej gratuluje zdobytych nagród na westach
dzieki za miłe słowa:) Kiniu jesli mozna;) Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie taki znowu dobry
ma sie spoooro na sumieniu...takze bramy niebieskie sa zamkniete dla Mnie na 5 spustów;)... ale takie życie.. Wyświetl w wątku >>