Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jacwing
Postów 172
Data rejestracji 03.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trafiłem pierwszy raz na ten wątek... nie ma jak uhahać sie z ranka;) w sumie Ja wygrałem w miare normalne nagrody... zdarzały sie tylko uszkodzenia mechaniczne przez naszą kochaną poczte polską.... Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dolina-rospudy.pl/ Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóz jakbyś dokladnie czytała moj post to bys zobaczyla ze napisalem ze pochodze z Suwałk...mieszkalem w nich 11 lat a w Augustowie mam Dziadków i odwiedzam te rejony i rodzine/znajomych co najmniej 5 razy w roku...tez nie nawidze i ruskich i litewskich tirów na drodze...ale to nie powod ze przez jakiegos debila z rzadu mamy trase przez Raspude zamiast inna trasa... i powiem tak pseudoekolodzy byli przy budowie zlotych tarasów gdzie sciagneli haracz...ale przy obronie Rosupdy nic nie zarobia...i bez przesady kurde jaka grupa z wielkopolski i polowanmie na czarownice.... to teren programu Natura 2000 i obszar chroniony logicznie myslac kazdy chlop pojmie ze skoro Unia Europejska bierze sprawy w swoje rece to znaczy ze nie jest to jakis przekret pseudoekologów w obronie żuczków a naprawde powazna sprawa... a nienawidze Białegostoku bo to sa je... śledzie... wpadaja do Augustowa i robia syf i meline nad jeziorami... i mozna nad Rospuda prowadzic nieskonczona dyskusje... ale nie o to Mi chodzi zeby Ją robic..a aby ocalic jeden z najpiekniejszych zakatków Polski... Greenpeace ktore tym miedzy innymi sie zajmuje nie jest jakas pseudo organizacja...takze nie puszczaj farsy ze to protest pseduoekologów bo to tylko medialna sciema... a co kartofle robia teraz z Polska to wszystkie fanatyczne mohery zobacze efekty za pare lat... kiedy sprawdza sie wszystkie czarne scenariusze... Kazdy sprawa ma swoje dobre i zle strony...niech kazdy pomysli i oceni po jakiej jest stronie.... Wyświetl w wątku >>
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jacwing
Postów 172
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co Ja mam powiedziec....... ze XXX przesylek dotarlo ledwie 30... i ani 1 bluzy koszulki plecaka ani kubka... najgorzej z plecakami do juz robilem wstepny wywiad w DD zobowiazan mam wiele a tu ani widu ani słychu... debowe przy wescie to pikuś...a myslalem ze gorzej juz byc nie moze ehhh.... dlatego inwestuje we wlasny biznes... a konkursy konkursami wyhaczam tylko te oplacalne:) powodzenia wszytkim:) na konkach itp pozdrowka Wyświetl w wątku >>