Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymamy kciuki Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak myślisz? No fakt, zadzwonili do Ciebie późno, w takim razie cała moja nadzieja w poniedziałku Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Włocławek, czy Brodnica? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kocham koty, ale podobnie jak ziolko, sytuacja domowo-rodzinna wyklucza ich posiadanie, przynajmniej na razie. A dzisiaj kupiłam sobie maliny i jagiełki, fajnie, że mi o nich przypomniałaś, mam już dość pieczywa i jogurtów z rana a mleka nie trawię... Dziś wzięłam drugi zastrzyk i jest super, to dziwne uczucie gdy nic nie boli. Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak mam często, brak sił, dochodzą do tego bóle stawów, kości i nerwobóle. Mogłabym spędzić resztę życia drzemiąc w fotelu otwierając od czasu do czasu jedno oko.
Lekarz zapisał mi milgammę w zastrzykach, to jest zespół vit. B, łacznie z B12, powiedział, że mi oczyści krew i wzmocni. Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli proteza nie będzie dopasowana to dlaczego ma za nią płacić? Przecież nie miała wpływu na to jak ją zrobiono. Jak wycisk był prawidłowo wykonany to może wystarczy ją wyszlifować, a jeśli trzeba będzie zrobić nowy wycisk, to chyba nie starczy czasu na zrobienie nowej protezy? Czasami po kilku dniach noszenia potrzebne są drobne poprawki...
Dziękuję, do widzenia, przyjemnego urlopu
znalazłam coś takiego na temat protez
http://www.portal...iedziec_/art100.html Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mu napisałam, żeby podał imię i nazwisko to sama znajdę jego pracę i jak mi się spodoba to zagłosuję - jakoś zamilkł bez odzewu
bachacz oddałam głos na niebieskookiego blondaska Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanowiło mnie, że zginęły dwa ulubione ciuszki Twojej córeczki. Nie wiem w jakim jest wieku ale czy nie mogła ich gdzieś ukryć w jakimś sobie znanym schowku i zapomniała wyjąć?
Nie wydaje mi się możliwe, żeby rodzina pani sprzątającej buszowała po pokojach gości i wybierała sobie z szafek szczególnie ulubione rzeczy gości. No ale ja jestem z tych naiwnych.
Ja bym zadzwoniła do włascicielki, podziękowała za pobyt i zapytała, czy nie znalazły się te ciuszki. Bo nawet jeśli tam gdzieś są, to nie wiadomo czyje i gdzie je ew. odesłać.
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem jak można tak pomyśleć, zwłaszcza że w dalszym ciągu posta wcale tego nie udowadniasz
Wkurza mnie takie stawianie sprawy Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki bielutki można przeprasować żelazkiem albo potraktować gorącym powietrzem... Odżyje jako negatyw (białe litery na ciemnym tle) Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję wspaniałej podróży Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszamy serdecznie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doczytałam regulamin: komisja wybiera 10 zgłoszeń z całego tygodnia i dopiero na nie się głosuje. iva ma rację, jeśli się znajdziesz wśród tych 10-ciu to torba jest gwarantowana.
Wysłałam mój okrojony do 200 znaków poemat aczkolwiek wątpię żeby trafił w gust komisji Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane