Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten brzydki pan to Marcin P. Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli zachowasz opakowania paluszków z tymi kodami, to chętnie przygarnę kodziki.
Może wreszcie coś wygram
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż takiego wygrałam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były, miesiąc temu Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ów człowiek z wycieraczki obudził się w środku nocy, nacisnął klamkę i otwarły się wrota przez które wtarabanił się do Waszego przybytku. Ponieważ miał deprechę, delirium tremens i czkawkę bał się zostać sam więc przytulił się do Was. Ok. 14 synuś wszedł do pokoju i zdziwił się, tym jak rzeczy wyglądają a mianowicie, że uprawialiście seks w trójkącie, co wcześniej nie zdarzało się.
Ty się obudziłaś, spojrzałaś w twarz człowieka i okazało się, że to jest kobieta, mało tego, to kumpela Twojego byłego z przedszkola. Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co Ona może w tej sytuacji zrobić?
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie narzekaj, masz pogotowie ratunkowe na zawołanie. Chętnie bym takie pogotowie przygarnęła bo prze dwa tygodnie sama się męczyłam z zamkiem, łącznie ze szlifowaniem jęzora Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinien dobrze po uszach dostać od Twojej kumpeli.
Cwaniak jeden Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się skończyła historia z koleżanką która przyjechała z Niemiec by sobie obstalować szczękę? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobiety ... takie jesteśmy ))>
Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-)
Nie jestem rozkapryszona, tylko emocjonalnie elastyczna!
Najpiękniejsze słowa świata: Idę na zakupy:-)
Nie mam żadnych dziwactw! To są special effects!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
To nie jest żaden tłuszcz! To erotyczna powierzchnia użytkowa!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu, a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!
Tak, tak... my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy... jak zwykle... nic się nie wydarzy
ale przynajmniej je rozśmieszysz:-))
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co, okaże się, że można było umieścić w smsie instrukcję obsługi młotka, bo wylosują nie czytając naszych wypocin Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby nie było tak jak u mnie kiedyś, zwrotka przyszła po 20 minutach, że już po terminie...
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i OC na 20 lat Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwłaszcza gdy trzeba będzie przejrzeć kilkadziesiąt stron wątku...
Pomysł z umieszczeniem info w stopce jest moim zdaniem całkiem sensowny, spróbujcie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzwoniła pani i zaraz po rozmowie przyszedł sms z adresem agencji Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tu też
http://wiadomosci...egion-wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tym razem w nawozie no chyba że Włocławek zostawili na koniec, bo jak na razie jedna osoba się chwaliła...
Gratulacje dla szczęściarzy Wyświetl w wątku >>