Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stawiam na jakieś pierogi Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panie: cynaderki Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzę że muszę interweniować: chodzi o kod 3 BIT
Bierzesz? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o! spóźniłam się Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://autentyki.pl/komentarze-z-allegro
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w galerii fotografii windows jest opcja i działa!!!
Uff, nareszcie koniec męczarni, jak ja się cieszę, mogę wreszcie spokojnie iść spać
Dziękuję wszystkim za pomoc Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem zielona w tym temacie...
w irfanie można? bez ocr?
ziolko, sęk w tym, że te wszystkie dołączone płyty nie działają w viście, więc sterowniki do visty dostałam mailem z Plusteka. Tylko co dalej?
Zaraz sprawdzę w irfanie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o jak Ci zazdroszczę
Ja dostaję białej gorączki.
Może problem w tym, że mam stary typ skanera (przez kilka lat leżał nierozpakowany a teraz okazuje się że dołączone na płytach sterowniki i programy nie obsługują mojego OS Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie umiem tego ustrojstwa pojąć
Czy do skanowania zdjęć jest niezbędny program OCR? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff, takie poświęcenie stopkowe trzeba nagradzać więc zarejestrowałam się i zagłosowałam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, z namiotem to tam najlepsza opcja. Ja też mam norweską tundrę na pulpicie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się wszystkimi 4 kopytkami
Do Norwegii można lecieć za grosze wizzairem, są często promocje, byłam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz to co chcesz w polu podpis
i na koniec zapisz
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto co mi m.in.odpisali:
Pragniemy wyjaśnić, iż firma Avantis S.A. jest integratorem numerów SMS Premium takich jak na przykład 73900, 72203, 7223,7252 ,7265,7220,itp. -
rezerwuje i utrzymuje ich aktywność na potrzeby serwisów innych podmiotów,które są bezpośrednimi Organizatorami i Administratorami tych serwisów.
Nie udostępnia innym podmiotom numerów telefonów tylko numery smsów
Bardzo prosimy o wskazanie numeru sms premium z którego otrzymują Państwo komunikaty smsowe lub podanie nazwy serwisu, co pozwoli na szybszą i
prawidłową lokalizację Organizatora, oraz zlecenie mu wykluczenia numeru z jego baz wysyłkowych.
Zlecenie blokady skierowano do aktualnych naszych Partnerów.Zgodnie ze zleceniem numer został wykluczony również z bazy serwisów Avantis S.A.
Coś mi świta, że organizatorzy konkursów korzystają z smsów premium, wysyłamy na nie zgłoszenia i otrzymujemy te wspaniałe smsy o nagrodach.
A zatem, jeśli mój nr tel. jest usunięty z baz partnerów avantis i teleaudio, to moje zgłoszenia konkursowe zostaną usunięte a informacje o ew. nagrodach też do mnie nie dotrą...
Hmm...Dziś wysyłając zgłoszenia na Podravkę sprawdziłam: numer 7057 właśnie należy do teleaudio i 7157 też (konk. stokrotka)
Wysłałam rzecz jasna z innego nr ale czy moje poprzednie zgłoszenia na konkursy przepadły???
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawistnicy to biedni ludzie, widocznie nie potrafią inaczej...
Zawsze byli, są i będą, poszczekają i przestaną.
Wyświetl w wątku >>